כללי מחפש מעצב למודעה עבור "רשימת המתווכים"

אברהם חיים

משתמש חדש
שלום לכולם,

אני רוצה בבקשה להזמין עיצוב גרפיקה למודעה הבאה. אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור.

אני רוצה עיצוב חדש ל"רשימת המתווכים". (מצורפת תמונה). ב - 2 - 3 שורות שיפורסם בצורת סטיקר לאורך.
ובכן,
קצת הסבר: "רשימת המתווכים" היא מוקד מידע, עבור נכסים, שוכר/משכיר, קונה ומוכר , ועבור המתווכים, לקוח שרוצה לקנות / למכור מפרסם את בקשתו ב"רשימת המתווכים", והבקשה מועברת למתווך הרלוונטי של אותו אזור.
כ"כ מתווך יכול לפרסם את דירותיו ב"רשימת המתווכים", ולקוחות יכולים לקבל אותם בפניה אלינו, מבלי להתאמץ ולחפש את המתווך המסוים דווקא, המחזיק בדירת חלומותיו.

כאשר כל מפרסם מקבל מתנה: מפרסם מודעת קניה - מקבל עורך דין ונוטריון ויועץ משכנתאות מקצועיים, בהנחה משמעותית.
מפרסם דירה למכירה מקבל עורך דין על חשבוננו.
אין אנו גובים תשלום לא מהלקוחות ולא מהמתווכים.

אשמח לקבל פניות ממי שחושב שיכול לעצב לי מודעה גם מבחינת התוכן, גם מבחינת העיצוב.

תודה רבה

קבצים מצורפים

• רשימת המתווכים.jpg
    KB 40.5 · צפיות: 7

PG-עיצוב בטעם יוקרתי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אותו לוגו ואותו טקסט רק לשנות את עיצוב המודעה??

ט תהילה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
אפשר לפנות אליי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה