דרוש מידע מחפש מירוץ מכוניות שדומה לכביש אמיתי

ברג

משתמש רשום
עקב כל מיני פשלות בלימוד נהיגה כמו לעבור לנתיב הלא נכון וכו'
אני מחפש תוכנה עדיף שבתוך המחשב שיש שם שם משחק מרוץ מכוניות שהוא כמו רכב אמיתי והכביש והכיכרות כמו אמיתי וכן הזכות קדימה ותמרורים וכו' ולאו דוקא לנסוע מהר אלא לפי הכללים בכביש
תודה רבה

פרוגמטי

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
D I G I T A L
יש מקומות עם סימולטור.
תוכל לתרגל תוך כדי נסיעה באוטובוס או בנסיעה עם חבר, לדמיין כאילו אתה הנהג ואתה הוא זה שצריך לקבל את ההחלטה באיזה נתיב להיות וכל השאר. זה עשוי להועיל מאוד בנושא - וזה גם בחינם...

עקב כל מיני פשלות בלימוד נהיגה כמו לעבור לנתיב הלא נכון וכו'
אני מחפש תוכנה עדיף שבתוך המחשב שיש שם שם משחק מרוץ מכוניות שהוא כמו רכב אמיתי והכביש והכיכרות כמו אמיתי וכן הזכות קדימה ותמרורים וכו' ולאו דוקא לנסוע מהר אלא לפי הכללים בכביש
תודה רבה
כל המשחקי מחשב, לא תהיה ההרגשה כמו נהיגה אמיתית בכביש הגה, מראות, מהירות, הם אפילו לא דומים בשום אופן. גם נהג וותיק במשחקי מחשב יהיה לו כל 10 שניות אבוד ויעשה תאונות... וכן להיפך גם מי שאלוף במשחקי מחשב לא יהיה לו שום יתרון בנהיגה על הכביש.
אולי יש סימולטרים מקצועיים עם מראות והגה ותוכנה שהנהיגה בה דומה לנהיגה אמיתית...אני בכל אופן לא מכיר

moti

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
יש מקומות מיוחדים שבהם יש סימולטור מדמה מציעות בו תוכל "להתאמן"... אף משחק פשוט לא יעשה את העבודה, אלא אם כן אין לך בעיה להשקיע עכשיו כמה אלפי שקלים על:
1. מחשב חזק שיחזיק משחק חזק.
2. כיסא רכב למחשב.
3. הגה+ידית הילוכים+דוושות.
4. מסך גדול ורחב מאוד (כדי שיוכל להתפרס לך גם לחלונות הצדדים ולמראות צד).
5. וכמובן לקנות את המשחק...
אגב אפשרי גם לעשות את זה עם פלייסטיישן או אקסבוקס ולאו דווקא מחשב.

בהצלחה

ברג

משתמש רשום
תקנה גמבויי ותשחק מריו מרוץ.
אני ממש לא צריך שיהיה סימוטלטור עם תחושה של רכב וכו'' וכו'
מספיק שבמסך של המחשב רואים כביש דומה לאמיתי עם נתיבים כיכרות תמרורים ועוד מכוניות והולכי רגל והוא נותן לך להתאמן מה אתה עושה בכל מצב
אני יודע את כל החוקים אבל בתרגול מעשי זה קצת קשה לכן חשבתי לתרגל מול מחשב אפילו בלי הגה רק עם החיצים של המקלדת,
וגם אני לא רוצה להכניס הביתה סוג של פיירמן ועוד אני מחפש משהו בתוכנה של מחשב
יכול להיות שבקישור הזה יש משהו דומה אבל בנטפרי כל הקישורים חסומים כי הם לא מאשרים משחקי מחשב
יש פה לפי הכותרת ביצוע חניות ועוד השאלה עם זה מתאים לוינדוס או אנדאוריד או משהו אחר
(מענין אותי בנוסף באיזה חברת סינון זה כן פתוח)
תודה רבה

ברג

משתמש רשום
אני רק צריך להתאמן על הסתכלות בכביש אני לא דואג שברכב האמיתי אני ילחץ על הצפצפה במקום לסובב את ההגה..

מאב

משתמש פעיל
יכול להיות שבקישור הזה יש משהו דומה אבל בנטפרי כל הקישורים חסומים כי הם לא מאשרים משחקי מחשב
יש פה לפי הכותרת ביצוע חניות ועוד השאלה עם זה מתאים לוינדוס או אנדאוריד או משהו אחר
(מענין אותי בנוסף באיזה חברת סינון זה כן פתוח)
הקישור הזה כלל לא קשור, זה תחרויות אמיתיות

ברג

משתמש רשום
בכל מקרה אם יש למישהו רעיון שיכול לעזור לי אשמח שיעלה כאן
כמו"כ אני מחפש מפות מדויקות של מודיעין שמראות נתיבים תמרורים ועוד

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית

יוסי בר

משתמש פעיל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  86  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה