כל המשחקי מחשב, לא תהיה ההרגשה כמו נהיגה אמיתית בכביש הגה, מראות, מהירות, הם אפילו לא דומים בשום אופן. גם נהג וותיק במשחקי מחשב יהיה לו כל 10 שניות אבוד ויעשה תאונות... וכן להיפך גם מי שאלוף במשחקי מחשב לא יהיה לו שום יתרון בנהיגה על הכביש.עקב כל מיני פשלות בלימוד נהיגה כמו לעבור לנתיב הלא נכון וכו'
אני מחפש תוכנה עדיף שבתוך המחשב שיש שם שם משחק מרוץ מכוניות שהוא כמו רכב אמיתי והכביש והכיכרות כמו אמיתי וכן הזכות קדימה ותמרורים וכו' ולאו דוקא לנסוע מהר אלא לפי הכללים בכביש
תודה רבה
אני ממש לא צריך שיהיה סימוטלטור עם תחושה של רכב וכו'' וכו'תקנה גמבויי ותשחק מריו מרוץ.
ברכב האמיתי שלך יש מקלדת חיצים במקום הגה?חשבתי לתרגל מול מחשב אפילו בלי הגה רק עם החיצים של המקלדת
הקישור הזה כלל לא קשור, זה תחרויות אמיתיותיכול להיות שבקישור הזה יש משהו דומה אבל בנטפרי כל הקישורים חסומים כי הם לא מאשרים משחקי מחשב
יש פה לפי הכותרת ביצוע חניות ועוד השאלה עם זה מתאים לוינדוס או אנדאוריד או משהו אחר
(מענין אותי בנוסף באיזה חברת סינון זה כן פתוח)
לטעמי זה לא יעזור כלום.אני רק צריך להתאמן על הסתכלות בכביש אני לא דואג שברכב האמיתי אני ילחץ על הצפצפה במקום לסובב את ההגה..
אם ככה שיעורי נהיגה ביוטיוב יכולים לעזור לךאני רק צריך להתאמן על הסתכלות בכביש אני לא דואג שברכב האמיתי אני ילחץ על הצפצפה במקום לסובב את ההגה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: