כמה שאני יודע, האתר הזה כבר לא קיים שנים רבות.באתר של צורת הדף ראיתי בעבר קוד לזה, אם הבנתי נכון את הצורך.
כזו 'עם הארץ' אני לא...לא מבין במאקרו,
אבל אפשר לקודד בחיפוש והחלפה:
חפש את-עיצוב-גופן-מודגש
ובתיבת החלף את לשים ^& ולפניו ואחריו את הקוד שאתם רוצים.
דווקא לי זה כן עובד משום מה...כזו 'עם הארץ' אני לא...
זה תופס כל אות ואות ולא מקודד מתחילת המודגש עד סוף.
ממש סליחה, אני רק התכוונתי לומר שאני לא עם הארץ כ"כ באלה דברים, לא חשבתי מספיק שמכלל לאו זה נשמע שאתם כן. זה ממש לא היתה כוונתי.דווקא לי זה כן עובד משום מה...
ד.א. היה יותר נעים אם היו כותבים יותר בעדינות - תודה רבה אבל זה לא עוזר כי... וכו'
אגב אפשר גם להשאיר את שדה "חפש את" כשהוא ריק ואז זה קצת פחות קודים בעייתים מאשר אם עושים מעיקרא שם חפש את "תו כלשהוא" (באמצעות תווים כלליים כמובן), אבל בכל מקרה צריך אחר כך לעבור ולהחליף קודים כפולים.אם מדובר על הדגשים פשטים (מה שעושים עם קונטרול בי) אפשר בעזרת חיפוש והחלפה לעשות כנ"ל, ולאחר מכן עם חיפושים נוספים למחוק את הקודים המיותרים.
הקוד שראיתי היה על הדגשים של צבע שזה מורכב יותר מבחינת שימוש לא של מקרו (אני מכיר שליטה בזה רק במקרו).
על מה כן מדובר, על הדגשה של צבע הגופן או על הדגשה של מרקר?אם מדובר על הדגשים פשטים (מה שעושים עם קונטרול בי) אפשר בעזרת חיפוש והחלפה לעשות כנ"ל, ולאחר מכן עם חיפושים נוספים למחוק את הקודים המיותרים.
הקוד שראיתי היה על הדגשים של צבע שזה מורכב יותר מבחינת שימוש לא של מקרו (אני מכיר שליטה בזה רק במקרו).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: