יש לך מס'?יש את גרשון גרוסברג
הוא אלוף!!
הוא מחפש מישהו זול.....יש את גרשון גרוסברג
אני רוצה לקחת משכנתא על שמי ולא על הזוג"צ זה רלוונטי? כי הבנתי שפרקטי זה לחתנים וכלותזו דירה ראשונה?
אם כן, יש את הייעוץ משכנתאות בפרקטי שמיועד לדירה ראשונה.
הם עובדים עם חברה מאד מקצועית בייעוץ משכנתאות והמחיר רבע ממה שיש בשוק.
יש שם אחד מאיר, דיברנו איתו 0547658400
תלוי מה המצב במשכנתא שלך...אני רוצה לקחת משכנתא על שמי ולא על הזוג"צ זה רלוונטי? כי הבנתי שפרקטי זה לחתנים וכלות
כרגע הדירה שלי בלי משכנתא לפני 3 שנים לקחתי הלואה מהבנק וסילקתי את המשכנתא נשאר לי חוב בהלואה של 40.000 ש"חתלוי מה המצב במשכנתא שלך...
זו דירה ראשונה?
אם כן, יש את הייעוץ משכנתאות בפרקטי שמיועד לדירה ראשונה.
הם עובדים עם חברה מאד מקצועית בייעוץ משכנתאות והמחיר רבע ממה שיש בשוק.
יש שם אחד מאיר, דיברנו איתו 0547658400
אין לי מושג מה קורה בפרקטי במחלקת משכנתאותהכוונה שזה מיועד לכל דירה שהיא לא להשקעה ומנסיון הם מעולים
רק ששכחת שמשכנתא שחרדי לוקח הן מבחינת רמת ההכנסות ובפרט שככל שיש יותר נפשות הבנק מחשבן פחות הכסה פנויה להחזר המשכנתא מה שדורש סוג עבודה אחר...וד"ל.אין לי מושג מה קורה בפרקטי במחלקת משכנתאות
הייתי שם במגוון מחלקות בזמן החתונה של הבת והם פשוט היו הצלה
אני בטוחה שאם הם נכנסו לשוק של המשכנתאות הם ישנו אותו מהיסוד
ראיתי שם מודעות שהיעוץ נעשה ע"י משרד רו"ח BDSK שכולם מכירים כמשרד רציני
אם המחיר הוא פרקטי אולי זה יעשה סוף לכל יועצי המשכנתאות שעושקים את הציבור החרדי
רק שימו לב שהמחירים על יעוץ משכנתא במגזר החרדי כפולים מהמגזר הכללי
זה עוד ענף שחרדים משלמים יותר (חוץ מרפואה ודיור)
כן.יש לך מס'?
אם אתה מתכוון לזיוף מסמכים, יש לנו בזה הרבה ניסיוןרק ששכחת שמשכנתא שחרדי לוקח הן מבחינת רמת ההכנסות ובפרט שככל שיש יותר נפשות הבנק מחשבן פחות הכסה פנויה להחזר המשכנתא מה שדורש סוג עבודה אחר...וד"ל.
בנוסף שזה גובל בקצת... שינויים להציג לבנק כדי שיאשר את ההלוואה.
או שבעצם תנסי לבקש דרך יועץ לא חרדי הרבה מהמשכנתאות שמאשרים היועצים שלנו הם לא מבינים איך הם הצליחו ולא מדובר רק על עצם ההלוואה אלאהרבה פעמים גם על תנאי הריבית שנגזרים מכלל הפרמטרים אחוז הלוואה מערך הדירה שמאי שיתן מחיר טוב לדירה וכו .
מניסיון הם עושים את העבודה כמו שצריך.
לגופו של ענין הם באמת יקרים אבל את השירות שהם נותנים את בהחלט לא יכולה להשוות מול כאלה שבכלל לא נותנים את אותה תמורה.
ובאמת למי שיש תהליך פשוט של משכנתא יכול לקחת את היועצים הפשוטים שלוקחים לעיתים אף פחות מהלא חרדים ולא נראה לי שהם עושים עבודה פחות טובה.
חיפשנו תגובה מי פנה לפרקטי וקיבל משכנתא, אף אחד לא הגיבאם אתה מתכוון לזיוף מסמכים, יש לנו בזה הרבה ניסיון
בעבר קנינו דירות וידענו על שיטת הצ'אטלך שהייתה מקובלת בבנקים אז.
היום זה כמעט ולא קיים. הכל צריך להופיע בחשבון הבנק.
ועיצות לסדר את החשבון הבנתי שכן נותנים שם (את האיסוף מסמכים הבנתי עושה נציג של פרקטי)
עיקר העיסוק של יועצי משכנתאות היא ללחוץ על הבנקאי לשכנע שהכל בסדר.
הערכה שלי ואולי אני תמימה שמול הבנק יש לBDSK יותר כח מול כל עסקן חרדי...
לכן ההמלצה שלי היתה לפחות לבדוק שם לפני שמשלמים לאחרים.
נשמח לשמוע אם יש בציבור כאן מישהו שלקח מהם משכנתא ומה היו התוצאות.
עדיף שזה יהיה עם מספרים
הם עושים את העבודה או שמלמדים אותך מה לעשות?מומלץ ביותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: