ב978 של השעה 23:25 כל לילהאשמח לרעיון כאן.
תודה
יש אנשים שעולים מבני ברק עד חדרה?ב978 של השעה 23:25 כל לילה
וודאייש אנשים שעולים מבני ברק עד חדרה?
זה לא פתרון להניח בתא מטען, כי אנשים לא לוקחים והנהג ממשיך.
יש הורים תמיד? איך זה עובד? מבקשים מהנהג?זכור לי שהורים של בחורים מהישיבה מעלים לאוטובוס ומשלמים חמש שקל על זה ובישיבה מורידים
אני זוכר מפעם, כשהתחנה היחידה היתה ברח' כהנמן מול הצבי, אז זה היה בימי שישי, לא היה צריך לבקש רשות מאף אחד, היו עשרות הורים ואחים שהיו מעמיסים בתא מטען ומשלמים חמש שקל בכניסה לאוטובוס בספל שיועד לזה, וכשהאוטובוס הגיע לישיבה הבחורים היו פורקים את המטען, אין לי מושג מה קורה כיום.יש הורים תמיד? איך זה עובד? מבקשים מהנהג?
אשמח למס' טל'.יש נהג שנוסע כל יום לישיבה ומעביר חבילות ב 5 שקלים אבל נראה לי רק לישיבה אם רלוונטי אני יכתוב לך מספר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: