נכתב ע"י א-ירושלמית;256119:קרה לי פעם שעברתי בתחנה המרכזית ונתקלתי בספרון לילדים שמתאר כבשה שמשתוקקת לעלות לקרבן בבית המקדש- עד כמה היא מתאכזבת כשעדיין לא נבחרה, ושמחתה הרבה כשבעל הבית בוחר בה לקרבן. היא יודעת מה 'מצפה' לה, ובכל אופן- שמחה.
כותב הספרון, מתאר בסוף הספר, בנפרד, את לבטיו- איך ילדים יקבלו את הסיפור, במובן שהכבשה הולכת למעשה, לקראת מותה. להפתעתו- ילדים מאד הזדהו עם הכבשה, ושמחו והתרגשו יחד עמה כשהיא נבחרה להיות קרבן.
מכאן- הכל תלוי בהגשה של הסיפור.
ועוד משהו: אם יש מישהו שיודע מה הספרון הזה, ואיפה אפשר להשיגו- אשמח מאד אם ישאיר לי פרטים באישי. בזמנו הצטערתי שלא רכשתי את הספרון הזה, ולא נתקלתי בו שוב.
יש את הסרט של מנוחה פוקס סבא הושע והלחם כמדומני, וכמדומני שיש לה גם ספרון.נכתב ע"י riki-v;255509:מחפשת סיפור לגיל הרך על תפקידו של האופה, כיצד אופים לחם וכו' למי יש רעיון לשם של ספר, או יכול להעלות את הטקסט של הסיפור לכאן יעזור לי מאוד
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: