עם דגש על קל:קלים להכנה ופרווה
כבר הכנתי כזה דבר, אני צריכה עוד דברים.עם דגש על קל:
להכין בתבניות פטיפורים גנאש בסיסי. מתכון כאן:
https://www.prog.co.il/threads/מה-אפשר-לעשות-עם-קרוקנט-אגוזי-לוז.528400/#post-7394049
עם מגוון תוספות:
* קרוקנט לוז
* שקדים מלוחים קלויים וקצוצים.
* אגוז לוז קלוי שלם
* דובדבן מסוכר
* בוטנים מסוכרים קצוצים
* מעורב בנוגט ביתי וממולא בציפוי שוקולד מריר, יותר מורכב - למיטיבי לכת.
חיתוכיות של קורנפלקס/פצפוצי אורז/חמאת בוטנים וכו'?כבר הכנתי כזה דבר, אני צריכה עוד דברים.
מתכון לחיתוכיות קווקר
חיתוכיות קלות-קלות. יותר חגיגיות מעוגה.
שייכות לזאנר של הפצפוצים-קונפלקס-שוקולד-חלוה
מתכון מגיסתי שלקחה מאיזשהו עיתון, עם מעט שינויים שלי.
מתאים לערבוב בתבנית חד"פ כמו שמישהי כתבה פעם שהיא אוהבת. אולי @מלפפון ?
מערבבים בתבנית 20*30
2/3 כוס שמן
3/4 סוכר חום כהה (במקור כוס, אני שמה מקסימום 3/4 כוס ועדיין יוצא מאוד מתוק)
1/3 כוס קפה מוכן
כף תמצית וניל
2.5 כוסות קווקר אינסטנט (לא קווקר רגיל)
כוס וחצי קמח
לאפות על 180 במשך רבע שעה
להמיס:
100 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס חמאת בוטנים. אני שמה חמאת בוטנים קראנצית.
למרוח מעל העוגה ולקרר
לחתוך לקוביות.
במקור חומרי הציפוי היו בכמות כפולה, אני אוהבת שיש שכבה דקה של שוקולד ולא יותר, לכן קיצצתי
היות והקווקר הוא אינסטנט, לא רואים אותו חיצונית,
לכן הוא מתאים לחג ולא יומחולי.
צילמתי בשבילכן מהמקפיא שלי.
שמתי את החתיכה חצי עומד, לא בשביל הסטייל אלא כדי שיהיה אפשר לראות טוב את השכבה התחתונה.
צפה בקובץ המצורף 545504
זה נשמע טוב, יכולה לצרף לי גם את התמונה?חיתוכיות של קורנפלקס/פצפוצי אורז/חמאת בוטנים וכו'?
יש עשרות מתכונים...
פרסמתי פעם בחכמת נשים מתכון לחיתוכיות קוואקר,
שבגלל שהקוואקר הוא אינסטנט הוא לא מורגש, ומתאים גם לברים ולא כעוגת בוקר.
מצטטת לך כי אני רואה שאת לא שם.
לא מאוד איכותי,זה נשמע טוב, יכולה לצרף לי גם את התמונה?
הטחינה זה במקום קצפת?גנאש בהגשה אלגנטית- יוצקים לתבנית חצי כדור מסילקון גנאש עם תוספות.
מכינים את הגנאש ביחס של 200 גר' שוקולד ורק 100 מ"ל קצפת או טחינה (כן! טחינה)
מקפיאים ומחלצים.
לפני ההגשה מפדרים בקקאו ומניחים על עוגית מקרון הפוכה.
מקשטים בפניני שוקולד או כל קישוט אכיל וקטן.
הכי יפה עם מקרון ורוד/ אדום.
הנה תמונה מפורים (הקינוח הראשון משמאל).
שבה הגנאש לא כזה מלבב כי הוא עבר נסיעה אבל הרעיון מובן.
תודה.כן.
200 גר' שוקולד מריר וחצי כוס טחינה.
וקורט מלח.
ממסים את השוקולד במיקרו בפולסים. מערבבים היטב.
מוסיפים את המלח והטחינה וטורפים לתערובת חלקה.
יוצקים לתבנית ומקפיאים.
בעצם אם אני מבינה נכון זה אותו דבר כמו גנש? דהיינו יותר שוקולד- יותר עמיד, יותר טחינה- יותר נוזלי?@מירי84
היחס המקורי הוא 200 גר' שוקולד וכוס טחינה.
אך כיון שאלו פטיפורים שאנחנו מעוניינים בעמידותם שיניתי את היחס.
ראיתי בגוגל תמונות ולא מצאתי מתכון, יש למישהי מתכון למשהו בסגנון?
צפה בקובץ המצורף 619554
אשמח לגירסה של 3 שכבות.300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז
ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות
ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט
לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.
ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל
מקררים להתקשות מוחלטת
לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך
לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
וטיפ קטן לכל מי שרוצה לקשט והשכבה העליונה כבר התקשתה :300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז
ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות
ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט
לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.
ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל
מקררים להתקשות מוחלטת
לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך
לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
@ה.בקר300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז
ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות
ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט
לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.
ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל
מקררים להתקשות מוחלטת
לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך
לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
בזמן שאתם מחפשים את החמץ, הלקוחות שלכם מחפשים אתכם בנרות!
מנוי פרימיום באתר פרוג, יקפיץ את המוניטין שלך לקהל גדול שאסור לך להחמיץ!
ועכשיו בהזדמנות, מבצע פסח 10% הנחה ברכישת מנוי שנתי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: