דרוש מתכון מחפשת מתכונים לפטיפורים לבר פרווה

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני צריכה מתכונים לפטיפורים קלים להכנה ופרווה, לבר לאירוע.
תודה.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
קלים להכנה ופרווה
עם דגש על קל:
להכין בתבניות פטיפורים גנאש בסיסי. מתכון כאן:
https://www.prog.co.il/threads/מה-אפשר-לעשות-עם-קרוקנט-אגוזי-לוז.528400/#post-7394049
עם מגוון תוספות:
* קרוקנט לוז
* שקדים מלוחים קלויים וקצוצים.
* אגוז לוז קלוי שלם
* דובדבן מסוכר
* בוטנים מסוכרים קצוצים
* מעורב בנוגט ביתי וממולא בציפוי שוקולד מריר, יותר מורכב - למיטיבי לכת.
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
עם דגש על קל:
להכין בתבניות פטיפורים גנאש בסיסי. מתכון כאן:
https://www.prog.co.il/threads/מה-אפשר-לעשות-עם-קרוקנט-אגוזי-לוז.528400/#post-7394049
עם מגוון תוספות:
* קרוקנט לוז
* שקדים מלוחים קלויים וקצוצים.
* אגוז לוז קלוי שלם
* דובדבן מסוכר
* בוטנים מסוכרים קצוצים
* מעורב בנוגט ביתי וממולא בציפוי שוקולד מריר, יותר מורכב - למיטיבי לכת.
כבר הכנתי כזה דבר, אני צריכה עוד דברים.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כבר הכנתי כזה דבר, אני צריכה עוד דברים.
חיתוכיות של קורנפלקס/פצפוצי אורז/חמאת בוטנים וכו'?
יש עשרות מתכונים...

פרסמתי פעם בחכמת נשים מתכון לחיתוכיות קוואקר,
שבגלל שהקוואקר הוא אינסטנט הוא לא מורגש, ומתאים גם לברים ולא כעוגת בוקר.
מצטטת לך כי אני רואה שאת לא שם.

מתכון לחיתוכיות קווקר
חיתוכיות קלות-קלות. יותר חגיגיות מעוגה.
שייכות לזאנר של הפצפוצים-קונפלקס-שוקולד-חלוה
מתכון מגיסתי שלקחה מאיזשהו עיתון, עם מעט שינויים שלי.
מתאים לערבוב בתבנית חד"פ כמו שמישהי כתבה פעם שהיא אוהבת. אולי @מלפפון ?

מערבבים בתבנית 20*30
2/3 כוס שמן
3/4 סוכר חום כהה (במקור כוס, אני שמה מקסימום 3/4 כוס ועדיין יוצא מאוד מתוק)
1/3 כוס קפה מוכן
כף תמצית וניל
2.5 כוסות קווקר אינסטנט (לא קווקר רגיל)
כוס וחצי קמח
לאפות על 180 במשך רבע שעה
להמיס:

100 גר' שוקולד מריר
1/3 כוס חמאת בוטנים. אני שמה חמאת בוטנים קראנצית.
למרוח מעל העוגה ולקרר
לחתוך לקוביות.
במקור חומרי הציפוי היו בכמות כפולה, אני אוהבת שיש שכבה דקה של שוקולד ולא יותר, לכן קיצצתי


היות והקווקר הוא אינסטנט, לא רואים אותו חיצונית,
לכן הוא מתאים לחג ולא יומחולי.

צילמתי בשבילכן מהמקפיא שלי.
שמתי את החתיכה חצי עומד, לא בשביל הסטייל :) אלא כדי שיהיה אפשר לראות טוב את השכבה התחתונה.

צפה בקובץ המצורף 545504
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
חיתוכיות של קורנפלקס/פצפוצי אורז/חמאת בוטנים וכו'?
יש עשרות מתכונים...

פרסמתי פעם בחכמת נשים מתכון לחיתוכיות קוואקר,
שבגלל שהקוואקר הוא אינסטנט הוא לא מורגש, ומתאים גם לברים ולא כעוגת בוקר.
מצטטת לך כי אני רואה שאת לא שם.
זה נשמע טוב, יכולה לצרף לי גם את התמונה?
 

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קודם תבדקי שאכן הארוע יהיה במתכונותו ויהיה עבור מי להעמיד בר...
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
זה נשמע טוב, יכולה לצרף לי גם את התמונה?
לא מאוד איכותי,
והאמת אני רואה עכשיו שזה לא מגרה בתמונה, אבל תאמיני לי שזה נראה יותר טוב...
אתמול כמה שיכורים בקשו שיארזו להם: 'קופסא מהטעים הזה, אבל הרבה, שיספיק עד פסח...'
IMG_20190924_210400 (1) (1).jpg
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מערבבים אטריות קדאיף עם מעט נטורינה מומסת ואבקת סוכר.
מרפדים תבניות שקעים קטנות- לקבלת מעין סלסלה.
אופים עד להזהבה עמוקה, מצננים ומחלצים בזהירות.
ממלאים במוס לימון בקישוט פירות אדומים ופיסטוקים או בקרמל+פיצוחים.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
גנאש בהגשה אלגנטית- יוצקים לתבנית חצי כדור מסילקון גנאש עם תוספות.
מכינים את הגנאש ביחס של 200 גר' שוקולד ורק 100 מ"ל קצפת או טחינה (כן! טחינה)
מקפיאים ומחלצים.
לפני ההגשה מפדרים בקקאו ומניחים על עוגית מקרון הפוכה.
מקשטים בפניני שוקולד או כל קישוט אכיל וקטן.
הכי יפה עם מקרון ורוד/ אדום.

הנה תמונה מפורים (הקינוח הראשון משמאל).
שבה הגנאש לא כזה מלבב כי הוא עבר נסיעה אבל הרעיון מובן.
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20200310-WA0031.jpg
    IMG-20200310-WA0031.jpg
    KB 250.9 · צפיות: 288

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
ראיתי בגוגל תמונות ולא מצאתי מתכון, יש למישהי מתכון למשהו בסגנון?
1584010921152.png
 

מירי84

משתמש פעיל
גנאש בהגשה אלגנטית- יוצקים לתבנית חצי כדור מסילקון גנאש עם תוספות.
מכינים את הגנאש ביחס של 200 גר' שוקולד ורק 100 מ"ל קצפת או טחינה (כן! טחינה)
מקפיאים ומחלצים.
לפני ההגשה מפדרים בקקאו ומניחים על עוגית מקרון הפוכה.
מקשטים בפניני שוקולד או כל קישוט אכיל וקטן.
הכי יפה עם מקרון ורוד/ אדום.

הנה תמונה מפורים (הקינוח הראשון משמאל).
שבה הגנאש לא כזה מלבב כי הוא עבר נסיעה אבל הרעיון מובן.
הטחינה זה במקום קצפת?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
כן.
200 גר' שוקולד מריר וחצי כוס טחינה.
וקורט מלח.

ממסים את השוקולד במיקרו בפולסים. מערבבים היטב.
מוסיפים את המלח והטחינה וטורפים לתערובת חלקה.
יוצקים לתבנית ומקפיאים.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@מירי84
היחס המקורי הוא 200 גר' שוקולד וכוס טחינה.
אך כיון שאלו פטיפורים שאנחנו מעוניינים בעמידותם שיניתי את היחס.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
ראיתי בגוגל תמונות ולא מצאתי מתכון, יש למישהי מתכון למשהו בסגנון?
צפה בקובץ המצורף 619554

300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז

ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות

ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט

לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.

ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל

מקררים להתקשות מוחלטת

לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך


לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
 

מירי84

משתמש פעיל
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז

ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות

ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט

לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.

ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל

מקררים להתקשות מוחלטת

לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך


לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
אשמח לגירסה של 3 שכבות.
 

מירי84

משתמש פעיל
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז

ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות

ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט

לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.

ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל

מקררים להתקשות מוחלטת

לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך


לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
וטיפ קטן לכל מי שרוצה לקשט והשכבה העליונה כבר התקשתה :(:
לזלף את הפסים של השוקולד מריר על העוגה ולהכניס לתנור חם למספר שניות בלבד!! זה ממיס את השוקולד ומרכך את הקרם. ואז להוציא ולקשקש/ למתוח פסים עם הקיסם.
 

יפית מלאכי

משתמש פעיל
300 גרם שוקולד מריר
300 גרם שוקולד לבן פרווה
600 גרם חמאת בוטנים
7 כוסות ח. פעמי רגיל פצפוצי אורז

ממסים בסיר קטן שוקולד מריר עם 400 גרם חמאת בוטנים להמסה מלאה עד שמתקבל קרם אחיד.
מערבבים בקערה עם הפצפוצים.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית [לפרחים נמוכים] או A4 לפרחים גבוהים
מהדקים היטב. אבל ממש.
מקררים להתקשות

ממיסים שוקולד לבן עם 200 גרם חמאת בוטנים לקרם חלק.
יוצקים מעל לשכבה הראשונה ומורחים באופן אחיד.
אפשר להפסיק כאן או לקשט

לקישוט, חובה בעוד השכבה השניה רטובה לגמרי.

ממיסים מעט שוקולד מריר. מזלפים פסים אלכסוניים.
בעזרת קיסם מושכים מהפינה הנגדית לכיוון השוקולד עד לפינה שמול פעם בימין ופעם בשמאל

מקררים להתקשות מוחלטת

לחיתוך
מניחים על השיש ל-2-3 דקות וקורצים בקורצן בצפיפות.
מה שנשאר בין הקריצות שומרים לפירורים מתח מוס או גלידה [או אוכלים]
אפשר במקום לקרוץ פרחים לפרוס לקוביות קטנות
ואפשר גם בשלוש שכבות במקום שתיים אם יהיה ביקוש אכתוב איך


לעוד פטיפורים פרווה קלים להכנה חפשו בפרוג "הדרכה מצולמת" העליתי המון מוצלחים וקלים
@ה.בקר
אשמח לגירסה של 3 שכבות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה