תודה לכן!
את כל הרטבים אתן מכינות על האש או ישר מערבבים עם האטריות?
בעיקרון כתבתי לך את הדרך המהירה להכין,
אם את רוצה להשקיע, רוטב טריאקי מורכב מיין סוכר חום ורוטב סויה,
אם את רוצה סמיך תוסיפי לכף קורנפלור מים קרים ותערבבי בכוס,
ואז תוסיפי לרוטב וכשהוא מבעבע הוא מסמיך.
(ראיתי שכותבים יותר רוטב סויה - 4 כפות, ורבע כוס יין (אדום מתוק)
מומלץ גם להוסיף כרוב פרוס דק דק ופטריות טריות כמובן,
ומלמעלה להוסיף בצל ירוק חתוך דק.
אפשר להוסיף רצועות עוף פרוסות או רצועות סלמון. (אפשר לשים
פרוסת סלמון ולפורר תוך כדי טיגון עם הירקות.
כדאי להכין את הירקות על אש חמה רק עד שפריך.
את האיטריות להיזהר מבישול יתר.
תבלין מומלץ ג'ינג'ר - רק מעט.
אם אוהבים חריף להוסיף מעט פלפל חריף חתוך דק.