דרוש מתכון מחפשת מתכון לקרואסון פרווה

נעמה93

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
מיועד למילוי בשר מפורק...
תודה!
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מיועד למילוי בשר מפורק...
תודה!
לי יש מתכון מוצלח מאוד, העיקר זה קיפולי המרגרינה וההתפחות.
וגם אני הכנתי עם בשר מפורק, יצא טעיםםםם.....
1729007010189.png

כאן תדלגי על הסוכר וניל, את לא צריכה קוראסון מתוק...
לאחר המריחה בביצה, מתפיחים עד להכפלת הנפח ממש,כשעה-שעה וחצי במקום קריר! שהמרגרינה לא תימס.
אני אוהבת להתפיח כשיש מזגן בחדר,
ולאחר ההתפחה שוב למרוח בביצה ולהכניס לתנור עד שמשחים
1729007143723.png
 

נישטא נייעס

משתמש פעיל
נראה טובבב!!
כמה זמן עבודה זה?
מה רמת הקושי?
אני חולמת כבר הרבה זמן להכין לבד אבל לא יצא לי עדיין...
 

תהילושש

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
נראה טובבב!!
כמה זמן עבודה זה?
מה רמת הקושי?
אני חולמת כבר הרבה זמן להכין לבד אבל לא יצא לי עדיין...
זה דורש לילה מקרר,וקיפולים....
רמת קושי-בינוני,
יוצא ממש טעים,את הבשר בעלי עשה...
 

נו''שית

משתמש רשום
לי יש מתכון מוצלח מאוד, העיקר זה קיפולי המרגרינה וההתפחות.
וגם אני הכנתי עם בשר מפורק, יצא טעיםםםם.....
צפה בקובץ המצורף 1798705
כאן תדלגי על הסוכר וניל, את לא צריכה קוראסון מתוק...
לאחר המריחה בביצה, מתפיחים עד להכפלת הנפח ממש,כשעה-שעה וחצי במקום קריר! שהמרגרינה לא תימס.
אני אוהבת להתפיח כשיש מזגן בחדר,
ולאחר ההתפחה שוב למרוח בביצה ולהכניס לתנור עד שמשחים
צפה בקובץ המצורף 1798707
במה ממירים את החלב? אני רוצה את זה לבשרי
וגם אשמח לדעת כמה יוצא מכמות אחת
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה