לא...@נעמה93 מצאת?
לי יש מתכון מוצלח מאוד, העיקר זה קיפולי המרגרינה וההתפחות.מיועד למילוי בשר מפורק...
תודה!
זה דורש לילה מקרר,וקיפולים....נראה טובבב!!
כמה זמן עבודה זה?
מה רמת הקושי?
אני חולמת כבר הרבה זמן להכין לבד אבל לא יצא לי עדיין...
במה ממירים את החלב? אני רוצה את זה לבשרילי יש מתכון מוצלח מאוד, העיקר זה קיפולי המרגרינה וההתפחות.
וגם אני הכנתי עם בשר מפורק, יצא טעיםםםם.....
צפה בקובץ המצורף 1798705
כאן תדלגי על הסוכר וניל, את לא צריכה קוראסון מתוק...
לאחר המריחה בביצה, מתפיחים עד להכפלת הנפח ממש,כשעה-שעה וחצי במקום קריר! שהמרגרינה לא תימס.
אני אוהבת להתפיח כשיש מזגן בחדר,
ולאחר ההתפחה שוב למרוח בביצה ולהכניס לתנור עד שמשחים
צפה בקובץ המצורף 1798707
מים.במה ממירים את החלב? אני רוצה את זה לבשרי
וגם אשמח לדעת כמה יוצא מכמות אחת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: