יש לי מתכון כלשהו
ואני לא יודעת אם הבעיה בו או בי
אבל לפעמים נשארים פירורים קשים למטה בבלילה
ועוד לפעמים, שכשאני מגלגלת היא קצת נקרעת
אז מחפשת מתכון טוב וקליל להכנה
ועם הוראות ברורות, שלא יהיה לי גם שם גושים קשים או קרעים
תודה
ואני לא יודעת אם הבעיה בו או בי
אבל לפעמים נשארים פירורים קשים למטה בבלילה
ועוד לפעמים, שכשאני מגלגלת היא קצת נקרעת
אז מחפשת מתכון טוב וקליל להכנה
ועם הוראות ברורות, שלא יהיה לי גם שם גושים קשים או קרעים
תודה