מחפשת מתכון לעוגת חלווה

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
מחפשת מתכון לעוגת חלווה זו עם ה-12 ביצים או יותר..
או לכל עוגה אחרת עתירת ביצים..
תודה!!!
 

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
עוגת 3 שכבות מדהימה!!
טורט לבן
8 ביצים
8 כפות סוכר
2 כפות שמן
8 כפות קמח
1 א. אפי'ה
לחמם את התנור,
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים +סוכר עד לקבלת קצף יציב, להנמיך ולהוסיף את שאר המוצרים
לרפד 2 תבניות בנייר משומן ולהעביר ל-2 תבניות
לאפות 12 דק' עד להזהבה
טורט חום
כמו הטורט הנ"ל רק חצי מכמות החומרים ולהוסיף גם 2 כפות קקאו

סדר העוגה:
טורט לבן
קרם לבן
טורט חום
קרם חום
טורט לבן
ציפוי
וההכנה כנ"לקרם
1 כוס מים
1כוס סוכר
1 כוס קמח
לבשל על להבה בינונית עד להסמכה
2 ביצים
4 ס. וניל
2 מרגרינה
2 כפות שוקולית
2 כפות יין
לערבל בבלנדר (חוץ מהשוקולית והיין) עד לקבלת תערובת אחידה
לערבב את 2 התערובות יחד לחלק ל- 2 ולחצי אחד להוסיף את השוקולית והיין
ציפוי
200 גר' שוקולד
1 ריצ'
להמיס

 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שכבות טורט במילוי קרם חלבה
ב-2 ואריציות חיתוך

החמרים ל-3 טורטים:


10 ביצים
1+1/2 כוסות סוכר
1/3 כוס מים
1+1/4 כוסות שמן
1 כף ת. וניל
2+1/4 כוסות קמח
1 אפיון

הכיני כמו טורט רגיל וחלקי ל-3 מיכלים באופן שווה:
1/3 נשאר לבן
ל-1/3 הנוסף הוסיפי כף קפה
ול-1/3 הנותר הוסיפי כף קקאו.
לקרם המילוי:
4 ביצים
4 סוכר וניל
1 חב' מרגרינה
1 חב' פודינג וניל
170 גר' חלבה מגוררת
ערבלי הכל במעבד מזון, וחלקי ל-3 חלקים שווים.
ההרכבה:
1)הניחי בתבנית טורט חום, מרחי ב-1/3 מהקרם.
2)כסי בטורט מוקה ומרחי בקרם.
3)סיימי בטורט הלבן ומרחי בקרם הנותר.
4) קשטי בפירורי שוקולד או בנוגט

אגב, אני קבלתי את המתכון מחברה, ואם אינני טועה ראיתי את זה אח''כ בשם אביגיל מייזליק אבל נראה לי עם ממרח חלבה.

אפשרות ראשונה:
את הקישוט ראיתי אצל קשת ושם זה פס שוקולד יותר מקצועי כי זה יציקה מתבנית.

קישוט נוגט:

א. פרסי למלבנים
ב. גזרי רצועות נייר במחצית הרוחב של רוחב הפרוסה.
ג. כסי בדיוק את מחצית הפרוסות וזרי אבקת נוגט בעזרת מסננת. [לא לערבב מדי כי אז הנוגט מתגבש!]
ד. הורידי את רצועות הנייר.
ה. במקום החיבור של הנוגט וקרם החלבה-זלפי פס דק של שוקולד מומס,
בהצלחה

ואם משהו לא מובן אשמח לעזור.

התמונות משום מה לא לפי הסדר,
אבל ברעיון מקווה שזה מובן.

ואם את צריכה חיתוך יותר מיוחד,
אשתדל להעלות לך עוד תמונה

3
3

3
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
רב תודות!
אם אין לי מעבד מזו, יש אפשרות אחרת להכין את הקרם? לבשל או משהו?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חוי ג;n4877668:
רב תודות!
אם אין לי מעבד מזו, יש אפשרות אחרת להכין את הקרם? לבשל או משהו?

בלנדר יש לך?
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
בלנדר מקל? כן
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
לי אישית אין נסיון,
אבל לעצמי הייתי לוקחת ריזיקה,
כמובן ללא אחריות...:)
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
לא עדיף להמיס את המרגרינה והחלווה ואז להוסיף את החומרים ולערבב?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חוי ג;n4877815:
לא עדיף להמיס את המרגרינה והחלווה ואז להוסיף את החומרים ולערבב?

הייתי חוששת למרקם הקרם
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י בינה;n4877824:
מתכון לעוגת שיש עם 10 ביצים מעניין אותך?

כן. בעדיפות לקרם לא במעבד מזון...
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חוי, מתנצלת,

באחת הפורומים ביקשו ממני את העוגה הזו ללא קצפת,
והעתקתי קומפלט משם...
ומשום מה זכרתי שאני מעדיפה את המילוי עשוי מקצפות
ולאחר כל הבלאגן של מעבד המזון,
חיפשתי ומצאתי את המתכון האהוב עלי יותר
ומתאים לנתונים שלך ספציפית.

קבלי אותו:

גירסה נוספת לעוגה הזו: [אהובה עלי יותר]

3 שכבות חלבה

לטורטים:

12 ביצים
1+1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס מים
1+1/4 כוסות שמן
2+1/2 כוסות קמח
1 אפיון

ההכנה:

הכיני כמו טורט רגיל וחלקי ל-3

לחלק 1 הוסיפי 1 כף קפה נמס
לחלק 2 הוסיפי 1 כף קקאו
חלק 3 נשאר לבן

אפי כל חלק בנפרד כרולדה

המילוי:

4 סוכר וניל
1 חב' פודינג וניל
2 קצפות
200 גר' חלבה מגוררת עדין
1 כפית קפה נמס
1/2 כוס מים

הקציפי את הקצפות והוסיפי בעדינות את יתר החמרים.
חלקי ל-3 ומלאי בין הטורטים ומעל.

אם תחליטי על חיתוך אלגנטי יותר, אצרף לך בל"נ תמונה
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
חבל שא"א לצלצל לך כפול...
כל הכבוד על המאמץ! תודה!!!
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
3
והנה התמונה לבקשתך
אופן החיתוך
3
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
תודה אבל אני לא רואה משום מה.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי תנסי לרענן את הדף?
 

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הוא מראה אייקון של תמונה אבל בלי התמונה, גם במתכון הראשון הוא לא הראה.
אבל עזבי, לא קריטי.
 

rafeli

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
חדוי, באיזה גודל תבנית את עושה את העוגה?
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חוי ג;n4878013:
הוא מראה אייקון של תמונה אבל בלי התמונה, גם במתכון הראשון הוא לא הראה.
אבל עזבי, לא קריטי.

משום מה לא ניתן למחוק את התמונות
אני מנסה לייבא בצורה שונה,
עכשיו זה בסדר?
 

קבצים מצורפים

  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 57.5 · צפיות: 165
  • 1.jpg
    1.jpg
    KB 55.6 · צפיות: 172
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 104.4 · צפיות: 181

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י חדוי כנרת;n4877948:
3
והנה התמונה לבקשתך
אופן החיתוך
3

ואלו עם החיתוך האלגנטי
 

קבצים מצורפים

  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 74.5 · צפיות: 179
  • 5.png
    5.png
    KB 30 · צפיות: 154

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה