עוגה פרווה יותר ברמה.
לא בחושה, משודרגת ככל שתהיה.
סוג של שכבות, מהתחום של שכבות קפה ושמרים, סנדביץ שוקולד ושות'
אבל כל הנ"ל מכילות מרגרינה, ובהמרה לשמן הן לא מוצלחות.
שמן קוקוס כרגע לא בר השגה מבחינתי, והאמת שגם כשהיה לי וניסיתי להחליף, זה לא היה מספיק מוצלח.
ריץ' שווה מבחינתי למרגרינה לצורך הענין, דהיינו, מחוץ לתחום..
יש רעיון?
לא בחושה, משודרגת ככל שתהיה.
סוג של שכבות, מהתחום של שכבות קפה ושמרים, סנדביץ שוקולד ושות'
אבל כל הנ"ל מכילות מרגרינה, ובהמרה לשמן הן לא מוצלחות.
שמן קוקוס כרגע לא בר השגה מבחינתי, והאמת שגם כשהיה לי וניסיתי להחליף, זה לא היה מספיק מוצלח.
ריץ' שווה מבחינתי למרגרינה לצורך הענין, דהיינו, מחוץ לתחום..
יש רעיון?