את חותכת לקוביות את החזה עוף? לפני או אחרי הטיגון?מתכון מהמם:
לטגן הרבה בצל קצוץ
להוסיף 2 כפות: א. מרק בצל, סוכר חום ורוטב צ'ילי, לערבב
להוסיף את החזה ולטגן מ2 הצדדים
ואז להוסיף חצי חבילת פסטה ולערבב
עם סלט ליד זה ארוחה מושלמת
לטגן קוביות בצל וקוביות פלפלים בכמה צבעים, להוסיף קוביות חזה עוף ולטגן מכל הצדדים עד שמלבין.אשמח אם תשתפו במתכונים טובים עם חזה עוף.
חותכת את החזה לקוביות ואז מטגנתאת חותכת לקוביות את החזה עוף? לפני או אחרי הטיגון?
לא קשה לטגן כך?
המתכון המנצח לחזה רך וטעים.
הצורה הכי טובה שאני מכירה לחזה.
קצת משחק- הטעם המדהים שווה. מכינה בד"כ כמנה בשרית חגיגית נוספת בחג- לגיוון,ליד הבשר.
http://nikib.co.il/main-course/חזה-עוף-מתכונים/50878/
הכנתי - יצא מעולה, תודה!להזהיב בצל חתוך לחצאי טבעות
להוסיף פלפל אדום חתוך לרצועות ולאדות עוד כמה דקות- לא לוותר! הפלפלים נותנים טעם מהמם.
מוסיפים קוביות של חזה עוף ומטגנים היטב מכל הצדדים עד שמקבלים צבע לבן
מתבלים במלח ופלפל שחור ומשאירים כ 10-20 דקות מכוסה על אש נמוכה לספיגת הטעמים
אחרי שהחזה הוציא מספיק נוזלים - זה מוכן
בתאבון!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: