באמת נראה חמוד, היא עושה משלוחים? ולאיזה איזור מחיר זה? ממש תודה!!יש לי משהי שעושה מגשי פירות וכדו' מהממים בירושלים הזמנתי ממנה כמה פעמים וההיתי ממש מרוצה קוראים לה שרה 0503072255
כן היא עושהוואו, תודה על כל העזרה!!!!
באמת נראה חמוד, היא עושה משלוחים? ולאיזה איזור מחיר זה? ממש תודה!!
לא עושים משלוחים לאלעד?תנסי פה: https://matanashops.com/ יש שם דברים נורא יפים..
הי! אני מנהלת את האתר ואשמח לעזור לך. אנחנו שולחים לכל הארץ.לא עושים משלוחים לאלעד?
אתר מוצלח מאד!!הי! אני מנהלת את האתר ואשמח לעזור לך. אנחנו שולחים לכל הארץ.
על כל מוצר כתוב לאן אפשר לשלוח, ובעמוד הזה יש מגוון מוצרים שאפשר לשלוח לכל מקום (שלחנו לצפת, תל מונד, אדם, נתניה, כפר חב"ד ועוד) https://matanashops.com/delivery-across-israel-2/
לאו דווקא. מוצרים טריים יכולים לצאת יותר, כי צריך שליח מיוחד על המקום. אבל רוב המוצרים נשלחים עם חברות שליחויות. אנחנו לא עובדי עם דואר ישראל, רק עם חברות ששולחות עד לבית, והכול בא עטוף כמתנה.זה יוצא יקר..
מחפשת רעיונות\ המלצות למשלוח חמוד לשבת למשפחה בקרונה באזור מחיר של 100-150... ידוע שזה נמוך מידי, אבל זה מה יש...
יש לכם שם או מישהו שהזמנתם ונהנתם? מגשי פרות, פיצוחים, או כל משהו שעומד במגבלת התקציב אבל עדיין נחמד
אשמח מאוד לעזרה! בירושלים.
תתזכו למצוות, ורק בריאות.
ראיתי מאוחר..@פאר הפרי יש אותם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: