מהמםם שם!קסריה
רעיון נפלא.אפשר ליסוע לטבריה, בטיילת,
ואח"כ להמשיך לצפת... בסמטאות...
ויש שם גם לאכול במנדיס
הכי טוב נתניהמקום מוצלח לפגישה אחרונה בלי רכב דחוף!!
איך מסתדר קיסריה או הרצליה מה יש לעשות שם טילת מסעדות וכו...
כל פרט יעזור מאוד!!
נכון נתניה הכי פופולאריהכי טוב נתניה
יש את הטיילת צמוד לים יפיפיה
ומסעדות יש את היקב- חלבי או גלי צאנז- בשרי
יש אופציה גם של חיפה יש שפ טיילת בת גלים, פארק הכט ומערת אליהונכון נתניה הכי פופולארי
אבל מרב שככ מוצלח
בלחץ שיהיה מדי המוני!!
לא יודעת כמה הייתי ממליצה לסגור עסקאות בכזה סדר גודל על מנה מאיקאהיש אופציה גם של חיפה יש שפ טיילת בת גלים, פארק הכט ומערת אליהו
אח"כ אפשר ליסוע לאיקאה בקריות ממש כמה דקות נסיעה ולאכול שם
פחות מומלץ עכשיו צפון. לדעתי.ואח"כ להמשיך לצפת... בסמטאות...
ויש שם גם לאכול במנדיס
מוזיאון בית התפוצות ששינה את שמו ל"אנו"אפשר בית התפוצות או משהו כזה.
או כל מוזיאון עם טעם יהודי.
אני גם חושבת שבכזה זמן אני אישית הייתי הולכת על משהו כמו חוף רידינג בתל אביב ויש שם מסעדות מגניבות מכל ההכשרים הסטנדרטיםאפשר ליסוע לטבריה, בטיילת,
פחות מומלץ עכשיו צפון. לדעתי.
אז זה בדיוק מה שכתבתי שזה משתנה לפי סגנונות וחוץ מזה אולי טעיתי ויש משהו אחר שהוא גם סוג של הפלגה זוגיתרידינג. אחלה רעיון! (יאכטה זוגית לא בשביל מאורסים, תלוי בסגנון..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: