דרוש מידע מחפשת מידע לגבי מיילדת פרטית

EfratHL

משתמש פעיל
אשמח לקבל כל מידע ממישהי שלקחה מיילדת פרטית.
האם מומלץ? בכמה הרגשתן את ההבדל? האם זה נכון שהחוזה איתה מוגבל ל12 שעות? (לא מדי סיכון שלא תספיק בלידה ראשונה?), מה בערך המחיר והאם יש אי אילו החזרים. וכמובן- שמות מומלצים של מיילדות שהייתן מרוצות מהן(במרכז).
אשמח לכל מידע!

yudb

משתמש סופר מקצוען
אשמח לקבל כל מידע ממישהי שלקחה מיילדת פרטית.
האם מומלץ? בכמה הרגשתן את ההבדל? האם זה נכון שהחוזה איתה מוגבל ל12 שעות? (לא מדי סיכון שלא תספיק בלידה ראשונה?), מה בערך המחיר והאם יש אי אילו החזרים. וכמובן- שמות מומלצים של מיילדות שהייתן מרוצות מהן(במרכז).
אשמח לכל מידע!
ציפי נווה,
מיילדת מיוחדת במעניי הישועה.
היא גם תומכת עם קבלות שניתן לקבל עליהם החזרים (כי היא גם תומכת)
שאר הפרטים,
פשוט לברר מולה

EfratHL

משתמש פעיל
מאוד מעניין אותי (באמת בלי ציניות) למה מעדיפים מיילדת פרטית? כלומר מה המעלות שלה והחסרונות של מיילדת ציבורית?
האמת שממש מלחיץ אותי העומסים בבתי החולים, זה שיש מיילדת אחת על 3-4 נשים. וגם לא תמיד על נופלת על מישהי מוצלחת, ככה את יכולה לבדוק ולבחור מראש.
השאלה היא האם זה אכן שווה את זה. מחכה לתשובה מבעלות נסיון.

פ.נ

משתמש סופר מקצוען
האמת שממש מלחיץ אותי העומסים בבתי החולים, זה שיש מיילדת אחת על 3-4 נשים. וגם לא תמיד על נופלת על מישהי מוצלחת, ככה את יכולה לבדוק ולבחור מראש.
השאלה היא האם זה אכן שווה את זה. מחכה לתשובה מבעלות נסיון.
זה שווה מאוד!!!
היתה לי אחות שילדה שבערי צדק בשמן של הלידה היתה מילדת אחת על 4 יולדות והיה סיפור בלידה עצמה וגם אחר כך הבת שלה עברה אחייאה והמיילדת אמרה שבמזל יצא בחיים
היא לא הישתלטה לא היה לה ביכלל צוות שיעזרו לה וכו....
היא אמרו לנו להגיש תביעה נגד הבית חולים וכו
לא רוצה להחיץ לפני לידה
אבל שווה!!!

מאוד תלוי...
אני ב'ה הלידות שלי עוברות בקלות יחסית ובשמחה...
את כולם ילדתי עם מיילדות מבית החולים מקסימות יותר או פחות..אבל כולן היו בסדר...
עד שבאחת הלידות היה עומס והיתה לי מיילדת שאני לא רוצה להזכר בזה
מישהי אכזרית, בכל קנה מידה..ממש ממש קשה... בקיצור סיפור....
לידה אח'כ, בעלי לא הסכים לקחת סיכון ולא היה לו ספק שאני אקח מיילדת פרטית
וא'א בכלל להשוות,
היתה לי לידת חויה מיוחדת! ממש חויה מתקנת.. ב'ה
ומה יהיה לידה הבאה?
אני מניחה שאקח שוב.. קשה לי לחשוב שאוותר על זה
אפילו שתומכת לידה מקצועית יכולה בהחלט להוות עוגן בשבילי וככה להיות רגועה שתהיה שם מישהי לצידי...
גם במקרה ותהיה מייילדת רשעית..(הרי ע'פ החוק זכותי לבקש מיילדת אחרת..רק שבסיפור שלי בכלל לא היה עם מי לדבר..והיה בלאגן ועומס ובעלי טיפוס שקט שפחות יעשה רעש וכו' וכו'...)

על אף שאני יודעת שהסיפור שהיה לי ממש ממש חריג (אגב, אותה מיילדת בבירור שערכתי היתה בכלל כח עזר ולא חלק מהצוות הרגיל, והיא די מיד הפסיקה לעבוד..אני מאוד מאוד מקווה שהיא בכלל לא עובדת בתחום הזה היום , ואני מתאפקת לא לכתוב דברים חמורים יותר עליה...:( )

לגבי תשלום והחזרים..אני חושבת שזה תלוי בקופות חולים ,בביטוח המשלים..וכו'

basic is all

משתמש רשום
@EfratHL
אני לקחתי מיילדת פרטית בלניאדו זה בהחלט היה ליגה אחרת זו הייתה הלידה הכי קסומה הרוגע והשקט היו מורגשים
ילדתי תינוק במשקל 4.100 בקלות ממש כשאת הקודמים שנולדו במשקלים נמוכים יותר התקשייתי
ממליצה בכל פה אני לקחתי את אביגייל דהרי אם מעניין אותך אני יכולה להעלות את מספר הפלאפון שלה
ביטוח בריאות של הראל מכסה חלק ניכר מהשירות

EfratHL

משתמש פעיל
@EfratHL
אני לקחתי מיילדת פרטית בלניאדו זה בהחלט היה ליגה אחרת זו הייתה הלידה הכי קסומה הרוגע והשקט היו מורגשים
ילדתי תינוק במשקל 4.100 בקלות ממש כשאת הקודמים שנולדו במשקלים נמוכים יותר התקשייתי
ממליצה בכל פה אני לקחתי את אביגייל דהרי אם מעניין אותך אני יכולה להעלות את מספר הפלאפון שלה
ביטוח בריאות של הראל מכסה חלק ניכר מהשירות
תודה על המידע!
היא מקבלת רק בלניאדו?
האם זה נכון שיש הגבלה על 12 שעות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה