ציפי נווה,אשמח לקבל כל מידע ממישהי שלקחה מיילדת פרטית.
האם מומלץ? בכמה הרגשתן את ההבדל? האם זה נכון שהחוזה איתה מוגבל ל12 שעות? (לא מדי סיכון שלא תספיק בלידה ראשונה?), מה בערך המחיר והאם יש אי אילו החזרים. וכמובן- שמות מומלצים של מיילדות שהייתן מרוצות מהן(במרכז).
אשמח לכל מידע!
האמת שממש מלחיץ אותי העומסים בבתי החולים, זה שיש מיילדת אחת על 3-4 נשים. וגם לא תמיד על נופלת על מישהי מוצלחת, ככה את יכולה לבדוק ולבחור מראש.מאוד מעניין אותי (באמת בלי ציניות) למה מעדיפים מיילדת פרטית? כלומר מה המעלות שלה והחסרונות של מיילדת ציבורית?
זה שווה מאוד!!!האמת שממש מלחיץ אותי העומסים בבתי החולים, זה שיש מיילדת אחת על 3-4 נשים. וגם לא תמיד על נופלת על מישהי מוצלחת, ככה את יכולה לבדוק ולבחור מראש.
השאלה היא האם זה אכן שווה את זה. מחכה לתשובה מבעלות נסיון.
תודה על המידע!@EfratHL
אני לקחתי מיילדת פרטית בלניאדו זה בהחלט היה ליגה אחרת זו הייתה הלידה הכי קסומה הרוגע והשקט היו מורגשים
ילדתי תינוק במשקל 4.100 בקלות ממש כשאת הקודמים שנולדו במשקלים נמוכים יותר התקשייתי
ממליצה בכל פה אני לקחתי את אביגייל דהרי אם מעניין אותך אני יכולה להעלות את מספר הפלאפון שלה
ביטוח בריאות של הראל מכסה חלק ניכר מהשירות
סביבות ה9 אלףבערך כמה כזה דבר עולה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: