יש לי סכום כסף גדול שהצטבר אצלי לתת לצדקה. העניין הוא שאני רוצה לתת למישהו שבאמת צריך ובעיקר יותר נזקק ממני.
אני יודעת שתגידו תלכי לועד הרבנים או לקופת השכונה אבל זה בעיה בשבילי. אין לי אמון במערכת - מחפשת נזקק אמיתי מחוץ למערכת.
איך ניתן למצוא? יש רעיונות?
זה יכול להיות שווה הרבה מאודתפרסמי ברחוב שאת גרה שיש לך דוגמיות מטרנה או משהו דומה למסירה,
רוב הסיכויים שמי שיתקשר שהוא רוצה את זה,
חסר לו באמת כסף כדי לחיות.
ירבו כמותך בישראל!!יש לי סכום כסף גדול שהצטבר אצלי לתת לצדקה. העניין הוא שאני רוצה לתת למישהו שבאמת צריך ובעיקר יותר נזקק ממני.
אני יודעת שתגידו תלכי לועד הרבנים או לקופת השכונה אבל זה בעיה בשבילי. אין לי אמון במערכת - מחפשת נזקק אמיתי מחוץ למערכת.
איך ניתן למצוא? יש רעיונות?
זה מה שאני מחפשת. שתבינו גם אנחנו משפחה אברכית. בעלי לומד ואני עובדת שכר מינימום בקושי. אבל דווקא בזמן הקורונה הקב"ה שלח בניסי ניסים סכומים שלא היינו מדמינים. והחלטנו לתת סכום נכבד לצדקה. ואני יודעת שאפשר לתת לכל אירגון וזה יחשב צדקה - אבל אנחנו מאוד רוצים לעזור למשפחה כזאת פשוטה שאין לה ואין מי שיעזור לה - כמונו.תתני למשפחה אברכית שאת מכירה
לא חסר משפחות שזקוקות לכל שקל..
בעל אברך ..
אישה שמרוויחה קצת..
או לחילופין משפחות שמתמודדות-
עם כל קושי שהוא
בין אם זה רפואי וכו
אולי שכנים בבנין או משהו כזה..
אם תחפשי תמצאי מלא סביבך..
תזכי להיות מהנותנים תמיד!
ה' ישלח לכם רפואה שלימה במהרה@גליתא עוד רלוונטי?
לא נעים להיחשף, אך אם זה יועיל אני חייבת...
לצערי במשפחתי הקטה יש כרגע קושי לא פשוט. אבי נפטר בליל הסדר ואמי עברה אירוע מוחי בשבת הקודמת ומאושפזת עם שיתוק והפרעה בדיבור...
יש לנו ים מסחרר של הוצאות...החל בשיקום שלה וכלה באחי הקטנים שנותרו ללא משען ומשענה. אוכל, ביגוד וכד'...
זה לא סיפור שילך לקופת העיר כיון שהמשפחה לא חרדית קלאסית, אך בהחלט זקוקה לעזרה.
אם שיקום רפואי/ עזרה ליתומים זה בקריטריונים שלך...צרי קשר במייל:TAMARHARIR בג'ימייל.
עניי עירך קודמים!זה מה שאני מחפשת. שתבינו גם אנחנו משפחה אברכית. בעלי לומד ואני עובדת שכר מינימום בקושי. אבל דווקא בזמן הקורונה הקב"ה שלח בניסי ניסים סכומים שלא היינו מדמינים. והחלטנו לתת סכום נכבד לצדקה. ואני יודעת שאפשר לתת לכל אירגון וזה יחשב צדקה - אבל אנחנו מאוד רוצים לעזור למשפחה כזאת פשוטה שאין לה ואין מי שיעזור לה - כמונו.
תודה על כל העצות... הלוואי הלוואי שתמיד יהיה לתת אבל כרגע זה חד פעמי...
תנחומים!!לא נעים להיחשף, אך אם זה יועיל אני חייבת...
לצערי במשפחתי הקטה יש כרגע קושי לא פשוט. אבי נפטר בליל הסדר ואמי עברה אירוע מוחי בשבת הקודמת ומאושפזת עם שיתוק והפרעה בדיבור...
יש לנו ים מסחרר של הוצאות...החל בשיקום שלה וכלה באחי הקטנים שנותרו ללא משען ומשענה. אוכל, ביגוד וכד'...
זה לא סיפור שילך לקופת העיר כיון שהמשפחה לא חרדית קלאסית, אך בהחלט זקוקה לעזרה.
אם שיקום רפואי/ עזרה ליתומים זה בקריטריונים שלך...צרי קשר במייל:TAMARHARIR בג'ימייל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: