אלו כסאות בדיוק?כיסויים לכסאות סלון
הכי זול+מומלץ שמצאתי
בקישור הראשון נשאר רק 6 יחידות (אני צריכה 11)קטיפה חצי עיגול מכסה מכסה הסעודה כיסוי ראש האוכל כיסוי צבע מוצק פונדה סילה oficina מושב מכסה עבור מטבח חתונה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1/2/4/6Pc מוצק צבע פליס חצי עיגול כורסא מכסה למתוח אוכל כיסא כיסוי מושב מקרה מגן לסלון - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
הכי זול+מומלץ שמצאתי
ק.ש.כיסא זרוע גבוהה לכסות כסאות אוכל אלסטי מחליק כיסא חם לכיסוי מחליק לסלון חתונה בנquets מלון פאנדאס - AliExpress 15
יש את זה אבל אין הרבה חוות דעתבקישור הראשון נשאר רק 6 יחידות (אני צריכה 11)
אופס, שמתי לך בד אקארד בטעות...בקישור השני - לא אוהבת את הקטיפה
זה מידות באינצ'ים כן? 40-44 ס"מבקישור השלישי - הגב מאוד נמוך (צריכה גב של 45 ס"מ)
גם שם יש רק 6/8 במלאייש את זה אבל אין הרבה חוות דעת
אם אכפת לך בלי החלק הזה בגיזרה:גם שם יש רק 6/8 במלאי
מה דעתך על זה?
1pc קטיפה מעוקל כיסא אוכל כיסוי צבע מוצק אלסטי נמוך בחזרה duckbill כיסא מחוק איפור רך המושב עבור בית המלון - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
נכון, עכשיו אני שמה לב, בעיהאם אכפת לך בלי החלק הזה בגיזרה:
מקווה מאוד, המון הצלחה!!!!תודה רבה פנינה
הזמנתי בסוף מאחד הקישורים ששמת כאן בלי התוספת (https://he.aliexpress.com/item/1005...94d98b&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2isr)
מקווה שזה יהיה טוב
מאוד עזרת לי
מעריכה מאוד!
קישור לספה עם ריקליינרים יש?
אם תוכלי לעדכן כשיגיעתודה רבה פנינה
הזמנתי בסוף מאחד הקישורים ששמת כאן בלי התוספת (https://he.aliexpress.com/item/1005...94d98b&afSmartRedirect=y&gatewayAdapt=glo2isr)
מקווה שזה יהיה טוב
מאוד עזרת לי
מעריכה מאוד!
תודה רבה!1 2 3 מושבים קטיפה מחורר קטיפה ספה אלסטי מגן הילד עצלן להירגע כורסא מכסה מכסה חלקה - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comספה למתוח לכה לכסות את המרפק אלסטי ספה מגינה ילד עצלן להירגע מכסה מכסה ספה מתיחה דף הבית - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comק.ש.סטרץ 'רינר ספה מכסה עצלן ילד עצלן להירגע כיסוי הכורסה 1/2/3/4 ספה מגן טרקלין חיות מחמד הביתה אנטי שריטה נשלף - AliExpress 15
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: