דרוש מידע מחפשת ישיבה לבחור שמור מאוד עם קושי בקשב וריכוז

החכמה שבנשים

משתמש מקצוען
חברה ביקשה ממני לברר.
יש לה בן בן 16 שנמצא בישיבה.
הוא בחור טוב עם יראת שמים ומידות טובות אבל מתקשה בלימוד של יום שלם. (מאובחן עם בעיות קשב ולוקח ריטאלין)
(הילד קם כל בוקר מוקם מתפלל רק במניין, חשוב לו מצוות, לובש ביגוד של בחור ישיבה שמור, יש לו שאיפות טובות, לא עושה שטויות בקטע של להסתובב ברחוב בשעות לא שעות וכו.., ילד של בית. בקיצור ילד טוב)

הילד מאוד סובל בקטע של הלימוד.
יום שלם מול גמרא קשה לו ממש!!
הילד מסוגל לשבת ולומר תהילים ולהתפלל שה' יתן לו הצלחה בלימוד אבל זה לא זה.

הקושי שלו זה לימוד יום שלם

החברה מחפשת מקום יותר מתאים לו.

שיתנו עוד דברים חוץ מלימוד גמרא יום שלם אבל לא להתפשר רוחנית. יש חיה כזו?????????

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
שמעתי לאחרונה על ישיבה באלעד "אוהל אשר" שפועלים רבות ונצורות בנושא הזה באופן פרטני ממש, יש לבדוק שבאמת מתאים לאופי של הבחור.

משתמש מקצוען
יעקב מויאל - 0527622505
כדאי מאד לנסות להתייעץ עם הרב אשר ברדה מבני ברק הוא עוסק בזה בתכנית מידי יום ראשון בקול ברמה עם מומחים מהשורה הראשונה -0578877555

זושא כץ

משתמש מקצוען
תנסו אצל המומחים בסידור ישיבות כמו לב שומע והאזינו או הרב ישראל ליוש ממודיעין עילית דרך ארגון האיחוד או אחינו.
יש ישיבה בירושלים שמצליחה בשם איילת השחר של הרב משה ברמן והרב קירשנבוים
תנסו לברר
יש גם בחיפה של הרב גינצבורג

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
בחיפה יש ישיבה בדיוק לבחורים כאלה, בחורים טובים עם הפרעת קשב וריכוז.
קוראים לזה "שמחת התורה" של הרב זאב גינצבורג (מחבר "להיות סמכותי", "אבוא בגבורות" ועוד כמה ספרים).
אני מאוד מאוד ממליצה על המקום.

שירה 34

משתמש מקצוען
קופצת על האשכול..

הבן שלי בדיוק ככה
ילד צדיק, עדין וטוב
עם בעיות קשב וקושי בלימוד של יום שלם

מכירים ישיבה קטנה כזאת? מכינה לישיבה?
עדיף באזור ירושלים

המוכשר !!!

משתמש מקצוען
חברה ביקשה ממני לברר.
יש לה בן בן 16 שנמצא בישיבה.
הוא בחור טוב עם יראת שמים ומידות טובות אבל מתקשה בלימוד של יום שלם. (מאובחן עם בעיות קשב ולוקח ריטאלין)
(הילד קם כל בוקר מוקם מתפלל רק במניין, חשוב לו מצוות, לובש ביגוד של בחור ישיבה שמור, יש לו שאיפות טובות, לא עושה שטויות בקטע של להסתובב ברחוב בשעות לא שעות וכו.., ילד של בית. בקיצור ילד טוב)

הילד מאוד סובל בקטע של הלימוד.
יום שלם מול גמרא קשה לו ממש!!
הילד מסוגל לשבת ולומר תהילים ולהתפלל שה' יתן לו הצלחה בלימוד אבל זה לא זה.

הקושי שלו זה לימוד יום שלם

החברה מחפשת מקום יותר מתאים לו.

שיתנו עוד דברים חוץ מלימוד גמרא יום שלם אבל לא להתפשר רוחנית. יש חיה כזו?????????
זה משנה העיר של הישיבה?

שירה 34

משתמש מקצוען
אולי תקימו ביחד??? האמא אישה כזו מיוחדת. כואב!!
ואי תאמיני לי, הלואי ומשהו ירים את הכפפה ויהיה פיתרון לילדים הצדיקים האלו שבאמת מתמודדים כל יום במשך שעות רבות ואין שום פיתרון באופק.

אבל היא מחפשת ישיבה גדולה לא?
הבן שלי צריך ישיבה קטנה

אם הבנים שמחה!

משתמש מקצוען
ואי תאמיני לי, הלואי ומשהו ירים את הכפפה ויהיה פיתרון לילדים הצדיקים האלו שבאמת מתמודדים כל יום במשך שעות רבות ואין שום פיתרון באופק.

אבל היא מחפשת ישיבה גדולה לא?
הבן שלי צריך ישיבה קטנה
מה שאני כתבתי למעלה זה ישיבה קטנה בדיוק לבחורים כמו הבן שלך.

שירה 34

משתמש מקצוען
מתכוונת לישיבה בחיפה?
השאלה איך זה מסתדר עם מגורים בירושלים..
בכל מקרה נבדוק בע''ה

משתמש מקצוען
בחיפה יש ישיבה בדיוק לבחורים כאלה, בחורים טובים עם הפרעת קשב וריכוז.
קוראים לזה "שמחת התורה" של הרב זאב גינצבורג (מחבר "להיות סמכותי", "אבוא בגבורות" ועוד כמה ספרים).
אני מאוד מאוד ממליצה על המקום.
איפה הישיבה נמצאת בחיפה?

HILEL1

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ישיבה מדהימה - ישיבה חקלאית במצפה יריחו, הייתי שם השבוע, בחורים נבנים שם מאד, והמקום מנוהל ע"י אנשי חינוך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה