מידע שימושי מחפשת טיפים ליום החתונה.

יהלום-יצירות מלוטשות

כתיבה מלטשת יצירות
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
א. להכין לפני יום החופה דף עם בקשות ונושאים לתפילה. לכתוב בכל פעם שנזכרים בעוד משהו.
לפעמים בגלל הבאלגן הגדול לא זוכרים כלום - וכאשר יש דף מסודר זה מיישב ופותח את הלב.

ב. לשחרר... שיגיע רגע (ואם הוא לא בא - להביא אותו...) בו אומרים - זהו זה. סיימנו הכנות. מה שהספקנו - יש. כעת רק לשחרר ולהתחיל את מה שבאמת חשוב. להתפלל, להתפלל, ולהתפלל.
וגם להכניס לראש את העיקר בשמחה, את העיקר של הלילה הגדול הזה. פעמים דבר קטן הורס את כל המצב רוח. וחבל מאוד מאוד שזה יקרה.

ג. יש כאלו שמכינים תיקייה עם קבצים של שירים מרגשים, קבלת פנים וכו' בנגן. יש כאלו שזה עוזר להם.

נעמיתוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יוצרי ai
המתח , ההתרגשות עם שילוב של תחתיות, וסגירת השמלה - לא תצטערי עכ,
אלא א"כ השמלת כלה - קלה ללבישה.
לפעמים צריך תיקון לשרוולים , חורים שנפערו.- המלבישה פותרת בעיות שצצות.

e b p

משתמש מקצוען
להכין ערב קודם לכל בני המשפחה את מה שצריכים ללבוש לחתונה
לדוגמא על כל כיסא לשים לכל ילד את הגרב הציצית הכיפה החולצה וכול' שלובש בחתונה
וגם לבנות גרביון הקישוט לתסרוקת נעל- ממש מקל על הבלאגן של השעה האחרונה
כל אחד ניגש לכיסא שלו ומתלבש וככה גם האמא יכולה להתארגן בנחת

שוהם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
1.. תפילה ואמונה שהכל מאיתו...
2. לדאוג ערב לפני שהבית יהיה שטוף והכי מאורגן שאפשר, כשהכל מסודר וכל דבר במקום רגועים יותר.. והכל זורם..
3.להזמין את המאפרת והמתסרקת הכי מוקדם שאפשר - (אפילו 8:00 ) כך הכלה מוכנה מוקדם, ורגועה עם עצמה לתפילות, סיום כתיבת המכתבים.. וכו'
3. לא להשתגע עם א. צהריים, להזמין פיצות וזהו.. כולם אוכלים, כולם שבעים.
4.שמעצבת השמלה מגיעה להלביש, הכי טוב ורגוע ...
5. לאמהות לחוצות במיוחד.. כמה טיפות רסקיו יעזורו לכן להיות הכי רגועות בעולם!... אבל קחו בחשבון שהן גם יגרמו לכן לפחות התרגשויות בשלבי החופה...

חביבונת

משתמש מקצוען
ללכת לישון מוקדם ככל האפשר לילה לפני החתונה. סליחה שזה לא נשמע טוב- אבל ביום של החתונה שלי- לא היה לי כוח לקום... :(

להתכונן מראש מה רוצים להתפלל- תהילים, תפילות אישיות. תחינות. וכו'. היום גדול, לפעמים אין טיפת זמן ולא זוכרים מה הכי חשוב להתפלל, לפעמים דווקא יש הרבה זמן, וכבר קשה להתפלל שוב ושוב בלי להתמקד... לי עזר מאוד שהדריכו אותי לזכור כל הזמן את התמצות של "בני חיי ומזוני" שכולל כ"כ הרבה. אנחנו רוצים חיים טובים (וכל מה שנכלל בזה) רוצים ילדים (וכל מה שנכלל בזה) ופרנסה. כמובן שיש עוד הרבה על מה להתפלל, אבל המילים האלו כוללות הרבה, ותמיד אפשר לקצר ולהרחיב בהם את התפילות...

ביום של החתונה לא נשאר כלום חוץ מאיפור, פאה, ושמלה. ותפילות.

עצה אישית שלי- לא לצום ביום החתונה. אבל תלוי כמובן במה שאתם אוחזים. (אני לא צמתי על אף שמקובל אצלינו לצום. הרגשתי טוב. היה לי כוח. הייתי אני הרגילה...

לגמור להתפלל בבית. ובאולם- להיות פנויים, לתמונות. לקבל את הקהל. זה כבר לא זמן תפילה, אם מספיקים פרקי תהילים- בונוס. אבל הכי חשוב לקבל יפה את האורחות.

להביא את כל האיפור לחתונה, ולזכור להתאפר שוב בשעת הצורך. בחתונה לא שמים לב, ואח"כ זה מאוד אכפת... (אולי לומר מראש למישהי שתשים לב)

להביא/ לברר מראש על פתרונות לשמלה שמתלכלכת ממיקאפ.

והעיקר- לשמוח!! ולהיות רגועים. ולבטוח בד' שהוא מסדר הכול. וגם אם משהו לא הולך כמו שתכננת/ שהיית רוצה. הכול מאתו יתברך. וזה לא הורס את היום היפה והגדול הזה.

מזל טוב!

שווה מיליונים

משתמש מקצוען
עצה אישית שלי- לא לצום ביום החתונה. אבל תלוי כמובן במה שאתם אוחזים. (אני לא צמתי על אף שמקובל אצלינו לצום. הרגשתי טוב. היה לי כוח. הייתי אני הרגילה...
את לוקחת אחריות על ההמלצה?
צריך לשאול רב

חביבונת

משתמש מקצוען
כתבתי תלוי מה אוחזים אצלכם- שזה כולל מה המנהג. המסורת. ההרגשה. ההוראה. ההלכה.
וכן הוספתי שלפעמים כדאי לא לצום על אף שהרגילות היא לצום.
תלוי גם מאוד מאוד איך הצומות הרגילים של הכלה. וכמה קשה/ לא קשה לה

D

Deleted 66182

אורח
שבוע קודם לסכם שוב עם המחותנים לפרטי פרטים על יום החתונה כדי למנוע עגמת נפש:
מי מביא מה-יין לחופה, זר לכלה (כלה קבלה שתיים כי לא סכמו..)
את התשלום לצלם תזמורת אולם מי מביא בפועל ואיך (העברה? מעטפה? חצי חצי? מה על מי וכד')
מי לוקח את החתן והכלה לפני החתונה ואחרי החתונה
מי אחראי להקריא מכובדים בחופה
רצוי מאד!!שביום החתונה מישהו מטעמכם יגיע בצהריים לאולם לראות שהכל בסדר מבחינת הכל
ולהוריד את זה מהכלה ואימה!!!!!
לשבת עם בני הבית ולתכנן כל אחד מה מעשיו ביום זה אם יש ילדים קטנים להסביר שזה יום קדוש וכו', לדאוג לביביסיטר
להכין לכל אחד את בגדין אבל שיהיה זמין רק מהשלב בו תרצו להתלבש כדי שלא יתפזר וייעלם
לתכנן מראש בדיוק מה רוצים בתסרוקת ואיפור למנוע נסיונות שווא
טיפ שווה:
להתכונן ליום החופה כמו חג או שבת-
יום קודם מפה חגיגית, בית נקי (רצוי גם אוכל נורמלי אפשר גם להזמין)
וכל התיקונים הגיהוצים מסתיימים עד ערב קודם.
מעניק רוגע מיוחד לכלה ומשפחתה.
לרשום דף תזכורות מה לוקחים לאולם ומה צריך לעשות ביום זה
מאד כדאי גם סדר יום-תפילה בכותל/מאפרת/צילומים וכו'
חשוב שהכלה לא תתפתה לעוד קפיצה לדירה לסדר עוד קצת.
לנשום עמוק
להודות על הזכות
לא להפסיק להודות
ולהתפלל!!
המון מזל טוב

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  51  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה