עזרה מחפשת חידות או משימות לא הגיוניות...

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
זכור לי שהיה פעם (פעם פעם!) כזה אשכול כאן באא"ר: סיפורים לא הגיוניים, כמו לדוג': ארכיאולוגים מצאו שרידי עצמות פרה במצרים אך אין עדיין הכרעה האם אלו הפרות השמנות או הרזות.

זה הרי היה רק בחלום....

או לדוג' המשולש הזה, בתור משימה ליצור אותו, ואי אפשר...
473_mesu.jpg

מחפשת משימות נוספות כמו מתכון שא"א לבצע וכדו'
העיקר שהמשותף יהיה שכולם חסרי הגיון או לא ייתכנו לביצוע.

אודה מאוד למסייעים!!

יצחק משולם

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ביקשו חידות אבסורדיות. שאין להם פיתרון. לא חידות מעניינות.
יש ציור בשם "ידיים רושמות"

יצחק משולם

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אחד הולך ביער ופתאום הוא פוגש יצור והוא לא יודע האם היצור דובר אמת או שקרן. אז הוא מחליט לשאול אותו אתה דובר אמת או שקרן? והיצור עונה לו אני שקרן!
האם היצור הוא באמת דובר אמת או שקרן?

יצחק משולם

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אחד נכנס לחנות עתיקות והמוכר מראה לו מטבע שחקוק עליו קל"ז לפני חורבן הבית השני.
אחד מראה לחבירו מדליה שכתוב עליה "מדליה זאת ניתנת לך כאות עוז וגבורה עם סיום מלחמת העולם הראשונה"

ירושל

משתמש מקצוען
יש ספר חמוד של מ. קינן בסגנון הזה (מישהו שאומר שהוא צאצא של החשמונאים, יום בשבוע שלא מסתדר עם תאריך לפי לא אד"ו ראש וכדו').
פעם היה גם מדור כזה באחד מעיתוני הילדים - אולי של רבי מנדל?

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
יש ספר חמוד של מ. קינן בסגנון הזה (מישהו שאומר שהוא צאצא של החשמונאים, יום בשבוע שלא מסתדר עם תאריך לפי לא אד"ו ראש וכדו').
פעם היה גם מדור כזה באחד מעיתוני הילדים - אולי של רבי מנדל?

כן, בכיוון הזה! היה מדור כזה במרווה לצמא אם אינני טועה, ויש גם בספר "פיצוחים"- ש המשימה היא למצא מה לא הגיוני בסיפור (האם אומרים יעלה ויבא כשתשעה באב יוצא בראש חודש?...)

אבל חוץ מזה אני צריכה משימה שלא ניתן לעשותה כי היא לא הגיונית (נגיד, מתכון שצריך להמיס בו דבר שלא נמס או לערבב דבר שלא מתערבב וכו')

לגבי תעתועי ראייה- שם המשימה היא לבנות או להרכיב ואז מגלים שאי אפשר, אבל מבחינת תמונה- אני לא אוכל לתת לבת משימה "מצאי מה לא הגיוני בתמונה" כי אז אני מגלה את הפואנטה של התכנית. עליה להגיע לבד לרעיון שהעסק לא הגיוני...

אין מילים על העזרה וההיענות המרובה!!

ויטראז'

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
51181
מורידים גפרור מהספרה 6 למטה בצד ימין נהפך ל5 ושמים אותו לפני החמש
מספר 3

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ס'

קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי:
נקרא  13  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה