איפה קונים? חיפשתי כבר כמה פעמים ולא מצאתי משהו שנראה טוב (טבק יש לו את הטעמים שהוא אוהב אבל קופסא יפה לא מצאתי...)בס"ד
קופסא טבק משובחת (לתת לו בער"ש אחרי הדלקת נרות)
א
איפה קונים? חיפשתי כבר כמה פעמים ולא מצאתי משהו שנראה טוב (טבק יש לו את הטעמים שהוא אוהב אבל קופסא יפה לא מצאתי...)
ירושלמיתיש בחנות בבני ברק ליד איצקוביץ של כלי כסף.. צמוד לקמי-שאו אם את בני ברקית...
תוכל להמליץ לי על משהו טוב ?לא חייבים לקנות את הקופסא מכסף (למרות שזה יהיה מאוד נחמד), אני פעם שלחתי למשהו קופסא טבק אנגלי (20 ש"ח), וזה עשה את העבודה יופי....
זה רעיון מקסיםאפשר לשלוח קופסא מחולקת עם מלאא פיצוחים ובקבוק בירה..
למי שאוהב זה מתאים מאודד
זה בדרך כלל המנהלים של הת"ת עושים.האמת אני חושבת שמן הראוי היה שהבעל ישאיר לאשתו מתנה לפתוח לפני הסעודה, הפתעה ארוזה עם מכתב...
הם לא משאירים לה מכתב ממנו, אני משערתזה בדרך כלל המנהלים של הת"ת עושים.
לא הבנתי... אפשר הסבר?חכי, אני מתאוששת מההלם.
ספר שמואל לא לומדים שם בחיידר?
אני מטפלת ב"תפקידים" שליהם לא משאירים לה מכתב ממנו, אני משערת
מצוין.אני מטפלת ב"תפקידים" שלי
והוא ב"תפקידים" שלו...
מישהו יודע למה נטפרי מחק את המילים?שמואל: "XXX XXXX XX XXXX ".. ובמיכה: "XXXXX XX XXXXX XXX XXXXXXX"
עזבי. סתם הלם שלי מרוב שזה רחוק מאוד מה(תת)מגזר שלי כנראה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: