עזרה מחפשת הברקה הפתעה לבעלי לשבת שהוא נוסע ...

י.ט.ו.

משתמש מקצוען
בעלי נוסע עם הצוות בעבודה לסופ"ש (תלמוד תורה)
אני צריכה לשלוח לו הפתעה ארוזה עם מכתב
שיתנו לו לפני סעודת שבת
הבו רעיונות ....

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני חשבתי יותר על הכיוון של הזמירון שלו מהבית, או ציורים מהילדים, איזה ספר שהוא קורא בו בשבת, וכדו'..
או משהו מאפה בית
אני כנראה לא מהציבור הזה, אבל נשמע לי מוגזם לקנות לו מתנה יוקרתית לכבוד השבת הזו. אלא אם כולם ישלחו מתנות יוקרתיות ואת תצאי נעבעך...

מג'

משתמש מקצוען
יש בחנות בבני ברק ליד איצקוביץ של כלי כסף.. צמוד לקמי-שאו אם את בני ברקית...

בערי

משתמש רשום
א

איפה קונים? חיפשתי כבר כמה פעמים ולא מצאתי משהו שנראה טוב (טבק יש לו את הטעמים שהוא אוהב אבל קופסא יפה לא מצאתי...)

לא חייבים לקנות את הקופסא מכסף (למרות שזה יהיה מאוד נחמד), אני פעם שלחתי למשהו קופסא טבק אנגלי (20 ש"ח), וזה עשה את העבודה יופי....

י.ט.ו.

משתמש מקצוען
לא חייבים לקנות את הקופסא מכסף (למרות שזה יהיה מאוד נחמד), אני פעם שלחתי למשהו קופסא טבק אנגלי (20 ש"ח), וזה עשה את העבודה יופי....
תוכל להמליץ לי על משהו טוב ?
אני לא מבינה בעניינים האלה...

בכיוון הנכון

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
ליטאי? - עניבה.

אוהב יין? - יין טוב. (או ויסקי, ירגיש טוב לחלק לחבר'ה...)

אוהב לקרוא?- עיתון אהוב, "כל העלונים", ספר בסגנון שאוהב...

מקום קריר עם תוכניות ופעילות בחוץ? נעלי בית מפנקות..

אין לך כוח לבשל? שלחי איתו קופסאות ריקות שימלא ליום ראשון... ;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט צ'

קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה:
נקרא  18  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה