עזרה מחפשת ברכה יפה לגננת ו/ סייעת.

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני כותבת בצורה הזו-
1. מודה באפן כללי על הטיפול המסור ועל הרוגע שהיא נותנת לי, וההנאה של הבן שלי אצלה.
2. כותבת כמה דברים שאני נהנית ממנה ומפרטת קצת, כמו- החיוך שלך בבוקר עם החיבוק שממיס כל חשש, הסבלנות המיוחדת במיוחד בלהכניס כפיות של אוכל לפה הקטן, וכו'.
3. מברכת ומאחלת ממיטב הברכות שעולות לי לראש בזמן הכתיבה.
אני לא עושה בחרוזים, אבל אני מבטאת את הערכה שלי בצורה שאני יודעת, כותבת יפה בכתב יד, (מרגיש לי שזה יותר מבטא הערכה, אבל זה לא כלל ואפשר גם להקליד :) ) על דף מעוטר.

saralulu

משתמש מקצוען
תזכורת חשובה...
תזכרו את כל הצוות שמשקיע בילדים שלכם.
הגננת והסייעות כמובן, ויש עוד שנמצאות בצוות גם אם ליום או יומיים בשבוע, הן עדיין נמצאות באופן קבוע ונותנות את הלב לילדים שלכם.
מי למשל? הגננת המשלימה, הסייעת המשלימה ועוד...
יש את הגננת והסייעת של הצהרון.
אם זה מכינה, אז יש את הרב של הקריאה.
ואת מי עוד שכחתי...?
קיצור, תזכרו את כולם ותדעו שזה מאד מחמם את הלב ובמיוחד לאלו שאינם נמצאים בקביעות.
מקווה שדברי יביאו רק תועלת ושמחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה