דרוש מידע מחפשים משחק "שווה" לקניה לסוכות לבית של מתבגרים ומבוגרים.

S.g

משתמש פעיל
ספלנדור, אליאס, קטאן גיבורי החלל- יקר מאד אבל שווה כל שקל!

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
פנדמיק (מגיפה מתפשטת בעולם, צריך למצוא תרופה ולמגר התפרציות)
טיקט טו רייד
אנדרלמוסיה

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
ריכוז אשכולות משחקים למבוגרים
חג שמח

רבקי בינעט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אזול להיט עכשיו!

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע להיט
איך בדיוק זה הולך?
פתחו על זה עכשיו אשכול
אבל בחכמת נשים
מעתיקה

טוב. בדרך כלל אני לא ממליצה על משחקים אם לא עברו כמה חודשים מאז שקנינו אותם ועדיין לא נס ליחם, אבל הפעם אני חורגת ממנהגי,
כי המשחק הזה אקטואלי מאוד...
המליצו לנו עליו כבר בחנוכה, דחינו את הקנייה, כשהקורונה פרצה נזכרנו וקנינו מיד. נס קנינו מיד, כי
המשחק נגמר אצל רוב היבואנים!

מה שבמיוחד אהבתי במשחק הזה
, ששונה מכל המשחקים שהכרנו (קטאן, טיקט טו רייד, ועוד) הוא שהתחרות במשחק היא לא בין שחקן לשחקן, אלא בין כל השחקנים יחד ל-משחק עצמו!
כלומר - או ש"ניצחנו" כולם, או ש"הפסדנו", ונדרש שיתוף פעולה של כל אחד עם המאפיינים שלו כדי לנצח.

הרעיון הכללי של המשחק - בעולם מתפשטות ארבע מגיפות ב4 צבעים (אצלנו קראו להן בשמות...) המטרה - למצוא תרופה לכל אחת מהמגיפות לפני שהעולם יזדהם יותר מידי. כל שחקן בתורו צריך במקביל להוריד את רמת הזיהומים שכבר קיימת, ולנסות להתקרב למציאת התרופה.
בגלל שהמשחק שיתופי התורות בנויים ברעיון של - אני עושה א' כדי שבתורך תעשה ב' בשביל שג' יוכל לעשות את ד'....

מספר השחקנים ומשך המשחק - 2-4 שחקנים. 40 דקות עד שעה ורבע.

פלוסים נוספים - גם ילד שלא מבין את כל הכללים עד הסוף יכול לשחק, כי המשחק שיתופי אז אומרים לו מה לעשות... (אצלנו בן 9 משחק די טוב, אבל לדעתי גם קטן יותר יכול להבין את הרעיון, ויעזרו לו עם הפרטים)

ועוד משהו - על הקופסה ועל חלק מקלפי הדמויות מצוירות נשים. אפשר להדביק במדבקה כי אין משמעות לאיור אלא לכיתוב על הקלף.

רמזור

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
פתחו על זה עכשיו אשכול
אבל בחכמת נשים
מעתיקה

טוב. בדרך כלל אני לא ממליצה על משחקים אם לא עברו כמה חודשים מאז שקנינו אותם ועדיין לא נס ליחם, אבל הפעם אני חורגת ממנהגי,
כי המשחק הזה אקטואלי מאוד...
המליצו לנו עליו כבר בחנוכה, דחינו את הקנייה, כשהקורונה פרצה נזכרנו וקנינו מיד. נס קנינו מיד, כי
המשחק נגמר אצל רוב היבואנים!

מה שבמיוחד אהבתי במשחק הזה
, ששונה מכל המשחקים שהכרנו (קטאן, טיקט טו רייד, ועוד) הוא שהתחרות במשחק היא לא בין שחקן לשחקן, אלא בין כל השחקנים יחד ל-משחק עצמו!
כלומר - או ש"ניצחנו" כולם, או ש"הפסדנו", ונדרש שיתוף פעולה של כל אחד עם המאפיינים שלו כדי לנצח.

הרעיון הכללי של המשחק - בעולם מתפשטות ארבע מגיפות ב4 צבעים (אצלנו קראו להן בשמות...) המטרה - למצוא תרופה לכל אחת מהמגיפות לפני שהעולם יזדהם יותר מידי. כל שחקן בתורו צריך במקביל להוריד את רמת הזיהומים שכבר קיימת, ולנסות להתקרב למציאת התרופה.
בגלל שהמשחק שיתופי התורות בנויים ברעיון של - אני עושה א' כדי שבתורך תעשה ב' בשביל שג' יוכל לעשות את ד'....

מספר השחקנים ומשך המשחק - 2-4 שחקנים. 40 דקות עד שעה ורבע.

פלוסים נוספים - גם ילד שלא מבין את כל הכללים עד הסוף יכול לשחק, כי המשחק שיתופי אז אומרים לו מה לעשות... (אצלנו בן 9 משחק די טוב, אבל לדעתי גם קטן יותר יכול להבין את הרעיון, ויעזרו לו עם הפרטים)

ועוד משהו - על הקופסה ועל חלק מקלפי הדמויות מצוירות נשים. אפשר להדביק במדבקה כי אין משמעות לאיור אלא לכיתוב על הקלף.
עכשיו יש איפה להשיג?
זה נראה לי בול בישבילי
ואם זה חשמלי?

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
עכשיו יש איפה להשיג?
זה נראה לי בול בישבילי
ואם זה חשמלי?
תחפשו בחניות המשחקים
זה לא חשמלי, בכלל לא , משחק עם כרטיסים וחיילים
משגע....
עלות 150 +-

-אפרת-

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אנדרלמוסיה

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
טיקט טו רייד
לדעתי הוא ממש ה one and only
ואני חושבת שאני מכירה את כל המשחקים (לפחות אלו שהוזכרו כאן)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה