אחת מהעולם הגדול...
משתמש מקצוען
נשמח לשמוע מנסיונכם.
תודה מראש
תודה מראש
כמה זה יקר?יקר מאד אבל שווה כל שקל!
תצליחו לבחור?נשמח לשמוע מנסיונכם.
תודה מראש
נשמע להיטפנדמיק (מגיפה מתפשטת בעולם, צריך למצוא תרופה ולמגר התפרציות)
טיקט טו רייד
אנדרלמוסיה
פתחו על זה עכשיו אשכולנשמע להיט
איך בדיוק זה הולך?
עכשיו יש איפה להשיג?פתחו על זה עכשיו אשכול
אבל בחכמת נשים
מעתיקה
טוב. בדרך כלל אני לא ממליצה על משחקים אם לא עברו כמה חודשים מאז שקנינו אותם ועדיין לא נס ליחם, אבל הפעם אני חורגת ממנהגי,
כי המשחק הזה אקטואלי מאוד...
המליצו לנו עליו כבר בחנוכה, דחינו את הקנייה, כשהקורונה פרצה נזכרנו וקנינו מיד. נס קנינו מיד, כי
המשחק נגמר אצל רוב היבואנים!
מה שבמיוחד אהבתי במשחק הזה, ששונה מכל המשחקים שהכרנו (קטאן, טיקט טו רייד, ועוד) הוא שהתחרות במשחק היא לא בין שחקן לשחקן, אלא בין כל השחקנים יחד ל-משחק עצמו!
כלומר - או ש"ניצחנו" כולם, או ש"הפסדנו", ונדרש שיתוף פעולה של כל אחד עם המאפיינים שלו כדי לנצח.
הרעיון הכללי של המשחק - בעולם מתפשטות ארבע מגיפות ב4 צבעים (אצלנו קראו להן בשמות...) המטרה - למצוא תרופה לכל אחת מהמגיפות לפני שהעולם יזדהם יותר מידי. כל שחקן בתורו צריך במקביל להוריד את רמת הזיהומים שכבר קיימת, ולנסות להתקרב למציאת התרופה.
בגלל שהמשחק שיתופי התורות בנויים ברעיון של - אני עושה א' כדי שבתורך תעשה ב' בשביל שג' יוכל לעשות את ד'....
מספר השחקנים ומשך המשחק - 2-4 שחקנים. 40 דקות עד שעה ורבע.
פלוסים נוספים - גם ילד שלא מבין את כל הכללים עד הסוף יכול לשחק, כי המשחק שיתופי אז אומרים לו מה לעשות... (אצלנו בן 9 משחק די טוב, אבל לדעתי גם קטן יותר יכול להבין את הרעיון, ויעזרו לו עם הפרטים)
ועוד משהו - על הקופסה ועל חלק מקלפי הדמויות מצוירות נשים. אפשר להדביק במדבקה כי אין משמעות לאיור אלא לכיתוב על הקלף.
תחפשו בחניות המשחקיםעכשיו יש איפה להשיג?
זה נראה לי בול בישבילי
ואם זה חשמלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: