בים בם בום
משתמש פעיל
מחפשים לקנות מיטת היירייזר במצב מצוין יד שניה.
עדיפות לירושלים.
עדיפות לירושלים.
ניסיתי לעקוב בשבוע האחרון ולא ראיתי משו..אם יש לכם סבלנות יש באגורה מציאות ואם לא יש ביד 2 מיטות חדשות חדשות יפיפיות ברבע מחיר
אנחנו קנינו לפני 10 שנים מיטה שעד היום משמשת אותנו ונראית מצוין
אני מעוניינת, איפה בבני ברק?יש לי מיטה כזו בבני ברק מוכרת ב 500 ש"ח
צפה בקובץ המצורף $RUV1MNU.JPG
היה פה בעבר המלצה על קניה בזול
דרך קרן רבי ישעיה ב"ר משה מקרסטיר
אשמח לפרטי התקשרות
אשמח לפרטי התקשרותיש לי מיטה כזו בבית שמש
מזרן אחד שודרג למזרן ישרים (הגובה של המזרנים שווה)קומפורט | יצרנית מיטות הייריזר האיכותיות ביותר בארץ
קומפורט ייצור ושיווק מיטות הייריזר ומיטות נוער, חברת קומפורט מייצרת ומשווקת מיטות הייריזר ומזרונים כבר מעל מעל 50 שנה.comfort-yesharim.co.il
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
היתה בשימוש רק עבור אירוח 3.5 שנים
...אשמח לפרטי התקשרות
תודה רבה.המייל של קרן קרסטיר
k0778903605@ ג'ימייל
הייריזר אפעם לא נתקלתי...עם קצת סבלנות, במדורי למסירה בעיתונים אפשר למצוא דברים יפים, נשאר עלות של הובלה בלבד.
רלוונטי?יש לי מיטה כזו בבית שמש
מזרן אחד שודרג למזרן ישרים (הגובה של המזרנים שווה)קומפורט | יצרנית מיטות הייריזר האיכותיות ביותר בארץ
קומפורט ייצור ושיווק מיטות הייריזר ומיטות נוער, חברת קומפורט מייצרת ומשווקת מיטות הייריזר ומזרונים כבר מעל מעל 50 שנה.comfort-yesharim.co.il
צבע מוקה
מוכרת ב 1,500 ש"ח
היתה בשימוש רק עבור אירוח 3.5 שנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: