למיטב ידיעתי מחלימים שהתחסנו (חיסון אחד) זכאים לתו ירוק שכרגע אין לו תוקףבאתר אני לא מצליחה להוציא מכיון שגם החיסון היה לפני יותר מחצי שנה (חיסון אחד)
משרד הבריאות מחייבים חיסון שני כדי להוציא?
לאבאתר אני לא מצליחה להוציא מכיון שגם החיסון היה לפני יותר מחצי שנה (חיסון אחד)
משרד הבריאות מחייבים חיסון שני כדי להוציא?
מתי קיבלת את החיסון? לפני ההחלמה או אחריה?גם אני החלמתי ועשיתי חיסון לפני חצי שנה ולא נתנו לי להוציא תו ירוק...
זה לא משנהמתי קיבלת את החיסון? לפני ההחלמה או אחריה?
מאיפה הידע הזה ?מחלימים שימו לב שהנפקת התו ירוק היא רק ב7 באוקטובר
הסעיף האחרון סותר את השני. איזה ברדק ברשימה הזו!צפה בקובץ המצורף 972256
מתוך אתר רמזור
הם אכן שינו.. הורידו את הסעיף האחרוןהסעיף האחרון סותר את השני. איזה ברדק ברשימה הזו!
אני חושבת שהתנאים לזכאות משתנים באתר כל כמה דקות. נחכה עוד יומיים שלושה ונקווה שהדברים יתייצבו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: