הצבע של הרהיטים שהם כבר קנו לחנות...לוגו יפה,
למה בחרת בצבע ירוק?
הצבע של הרהיטים שהם כבר קנו לחנות...
והורוד כתוספת
אין עניין להתווכח על הצבע, הם קנו רהיטים לחנות בצבע הזה וזה לא לעניין לא לעשות את הצבע הזה. ולא הבנתי מה הבעיה בו?נראה לי הירוק לא קשור...
אין עניין להתווכח על הצבע, הם קנו רהיטים לחנות בצבע הזה וזה לא לעניין לא לעשות את הצבע הזה. ולא הבנתי מה הבעיה בו?
אני מתכוונת לכך ש:לא מתווכחת, פשוט שאלת גם על הצבעים ועניתי לפי מה שנראה לי
הבעיה שהירוק הזה לא משדר "מתנות" זה הכל.
בהצלחה.
שאלה טובהאין עניין להתווכח על הצבע, הם קנו רהיטים לחנות בצבע הזה וזה לא לעניין לא לעשות את הצבע הזה. ולא הבנתי מה הבעיה בו?
אני מתכוונת לכך ש:
נגיד אתה פותח עסק וקנית כבר את כל הרהיטים בצבע כחול ושחור ופתאום אתה עושה לוגו באיזה צבעים תבחר? אדום וצהוב? נו באמת, תבחר בצבע הרהיטים, כמובן אין אפשרות להחליף עשרות רהיטים רק כי נראה שהצבע לא מתאים
אני יודעת אבל בכל זאת, אם יהיה פרופורציה באמצע אז זה לא מתאים עם הTהסלוגן לא פורפורצייה ללוגו
את בטוחה?חובה! להגדיל סלוגן.
בטוחה.את בטוחה?
אני למדתי שהסלוגן צריך להיות בגודל של עד 12 ולא יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: