מעל 2 בערך 2.2 ויותר וכמובן ככול שיש יותר אופציה ובפרט אם שכנים כבר בנומישהו יודע מה המחיר של דירת 3 חדרים משופצת עם מרפסת ואופציה להרחבה באלעד?
לא נכון בכללמעל 2 בערך 2.2 ויותר וכמובן ככול שיש יותר אופציה ובפרט אם שכנים כבר בנו
כמובן באיור טוב ולא מורכב מבחינת חינוך
אם אתה מוכר הכי חשוב זה לא לחתום על בלעדיות לאף אחדיש המלצות על מישהו מסויים? איך אני יכול לדעת מה מחירי השוק באמת?
זה יכול לתת כיוון.ביד 2 אין כל כך הרבה דירות שם...
ברור לך ששמאי זה לא כמו האזור היותר עליון, ויש בזה הבדל במחיר...לא נכון בכלל
אני מכיר דירה למכירה באלעד אזור טוב (שמאי הלל)
4 חדרים עם אופציה מוכנה לחדר חמישי
במחיר 2,000,000 (המחיר אמור להיות קצת יותר אבל הם מורידים קצת עקב רעש מהישיבה ממול)
לומר ש3 חדרים מעל 2 מליון זה עיוות של המציאות
!!!אם אתה מוכר הכי חשוב זה לא לחתום על בלעדיות לאף אחד
יש מספיק מתווכים שירצו לפרסם דירה
הכי טוב שאל מתווך ולדיוק יש שמאילא נכון בכלל
אני מכיר דירה למכירה באלעד אזור טוב (שמאי הלל)
4 חדרים עם אופציה מוכנה לחדר חמישי
במחיר 2,000,000 (המחיר אמור להיות קצת יותר אבל הם מורידים קצת עקב רעש מהישיבה ממול)
לומר ש3 חדרים מעל 2 מליון זה עיוות של המציאות
יש בחינם ותחסוך לקונה את התיווך תפרסם במדלן ויד 2המוכר צריך לשלם כסף למתווך או שיש כאלו שעושים את זה בחינם?
איך אפשר לדעת אם המחיר שהמתווכים נותנים? כל אחד אומר משהו אחר... הם אחרי זה מפרסמים יותר גבוה ולוקחים את הפער?יש הרבה
מניסיון אישי יש רמאים שנותנים לך כמוכר מחיר מסוים וללקוח מחיר יקר בסכום ניכר והם מרוויחים את הפער.
צריך לבדוק בשבע עיניים
אולי תפרסמו כאן ותראו כמה נותניםאיך אפשר לדעת אם המחיר שהמתווכים נותנים? כל אחד אומר משהו אחר... הם אחרי זה מפרסמים יותר גבוה ולוקחים את הפער?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: