מחירים לעריכה

• פותח הנושא Desp
  • פורסם בתאריך

Desp

משתמש רשום
בס״ד

שלום לכולם

אני חושב שהגיע הזמן שנדבר ברצינות על מחירים לעריכת סרטים. החל מסרט קטן ועד הפקה גדולה. יש קישור ביוטיוב לתוכנית בטלוויזיה עם מנחם הורביץ שהם מדברים שם על מחירים של עריכת וידאו לסרטים. מחירים של סרט תיעודי של שעה וחצי החל מ8000 ש״ח ועד 30,000 ש״ח וזה לדעת הבחור בעל העסק. סרט בין 7-10 דק לצילום משפחתי לאירועים לדעת העורכת נע החל מ5000 שקל. והיא גם אומרת שאם אתה בא עם חומר מוכן אז היא יכולה לבוא לקראתך במחיר.
מה אתם אומרים? מה לפי דעתכם המחיר כיום? בואו נשמע חוות דעת של כולנו.
יום מקסים.
לא העלתי קישור ליוטיוב כי אני לא בטוח שהכל נקי.
אם תרצו אעלה קישור.

פילפל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
רעיון מעולה באמת לעשות מחירון פרוג לעריכת וידיאו, כמו זה שיצא לעיצוב גרפי.
שיכלול גם מחירים להסרטה / קריוקי / מצגת כולל הרעיון והחומרים וכו' וכו' וכו'

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
זה לא יעזור לכם. תמיד תבוא העורכת שמוכנה לעשות בחצי מחיר והלקוח הממוצע יחשוב שעובדים עליו כשמבקשים הרבה כסף.
מי שרוצה להרוויח יותר על עבודתו צריך לחשוב על משהוא מקורי שאף אחד לא עושה, או להיות באמת מקצוען. זה הדבר היחיד שיכול לגרור לקוח לשלם יותר. לא מחירון ולא שאר ירקות..

Desp

משתמש רשום
אני חושב שזה לא מדוייק...
לקוח שבא ומבקש סרט ויודע שאתה לוקח מחיר גבוה אבל שווה את המחיר לא יילך לבדוק בכלל אצל אחרים למרות מחירים זולים יותר.
אני חושב שמחיר סרט לבר/ בת מצווה בסביבות 15 דק' כולל צילום ועוד שאר ירקות צריך להיות לא פחות מ4000 שקל וזה גם אחרי שערכתי בירורים אצל אחרים ...
מחיר לשעת עריכה בסביבות 200 ש"ח לשעה.
כמובן שתמיד יהיה מישהו שיגיד לך על סרט בת מצווה ב1000 ש"ח ואפילו פחות אבל כמובן שזה במסגרת POWER POINT או MOVIE MAKER ותוכנות חובבניות...
אני טועה?

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
תמיד יהיו אלפי הלקוחות שאין להם כסף לשלם, ולא יסכימו לסכום הזה.
צריך לקחת מחירים ריאליים המתאימים לאוכלוסיה.

Desp

משתמש רשום
סבבה תגדיר מחירים ריאליים...? מה לפי דעתך?

Desp

משתמש רשום
אז תתחילו לכתוב מה דעתכם אמור להיות מחיר לסרט בר/בת מצווה באורך של 15 דק' כולל צילום?

מתמחה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
1000 שקל מקסימום. אני מוכנה לערוך...
הלקוחות החרדים לא ישקיעו יותר מזה... שכחו מזה.

דיסקשיח

משתמש רשום
למה עורך צריך להרוויח 200 ש"ח לשעת עריכה?
הוא משבץ יהלומים בסרט שלו??

אני אישית לא לוקחת לפי שעה אלא לפי דקה מוכנה, כמה כל דקה שווה? תלוי במליון דברים

דיסקשיח

משתמש רשום
למה עורך צריך להרוויח 200 ש"ח לשעת עריכה?
הוא משבץ יהלומים בסרט שלו??

אני אישית לא לוקחת לפי שעה אלא לפי דקה מוכנה, כמה כל דקה שווה? תלוי במליון דברים

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
נכתב ע"י Desp;819620:
אז תתחילו לכתוב מה דעתכם אמור להיות מחיר לסרט בר/בת מצווה באורך של 15 דק' כולל צילום?

10,000 ואפילו יותר אבל אני לא מכיר בן אדם שישלם לך לא 10 ולא 4, וזה בגלל שלאנשים אין כסף. ומי שמוכן לשלם לא יבוא אליך..
אתם חיים בסרט שמתחום הוידאו במגזר שלנו אפשר להיות עשירים..
לקוחות פרטים ישקיעו באירוע עצמו כמו למשל בעיצוב, במנה ובתלבושות. בצילום ובעריכת מצגת ימצאו את הבן אדם שיביא להם מחיר זול.
אני יתן לך דוגמא מתחום הצילום. אם מציעים לך מצלמה ב 10,000 ומצלמה ב50,000. כאשר 2 המצלמות עושות את העבודה. איזו תקנה? את הזולה, מדוע? כי איזו סיבה יש לך להשקיע עוד 40,000 אם אתה לא מרוויח רבע מיליון בשנה. גם הלקוח עושה חישוב דומה ומחליט שלא משתלם לו להשקיע אגורה אחת שחוקה יותר מהמחיר הכי ריאלי שהוא מוצא.
שווה או לא שווה את המחיר זה לא פונקציה ברגע שאפשר לחסוך, זה בסה"כ סרט לבר/בת מצווה, לא הוליווד ולא פרסום. וזה לקוח פרטי שכמוך חיי את החיים.
יש 2 אופציות שיכולות לגרום לך להרוויח יותר.
א. כולם יעלו את המחיר - לא יקרה לעולם!!!
ב. אם תצליח להביא ללקוח סיבה מדוע להיפרד מעוד כמה אלפי שקלים ביום שבו הוא נאלץ להיפרד מעוד הרבה כסף.
בנתיים תעבוד קשה ותרוויח את לחמך ביושר. פרנסה נקבעת משמיים. ואם אתה מסתכל על זה בדרך הטבע, אז זה דיי פשוט: יש שוק ולשוק יש כוח יותר ממך, ואם יש לך מתחרה שלוקח חצי מחיר ממך ואתה לא יותר טוב ממנו באופן משמעותי - גם אני הייתי חושב שאתה שודד...

• תודה
Reactions: a80

Desp

משתמש רשום
אני לא אכנס איתך לויכוחים על גבי הפורום, אבל כינויים כמו שודד לא נראה לי מתאימים כאן, כל אחד עושה מה שהוא חושב ואני מדבר רק בגדר המלצה ולא בגדר חיוב. חוץ מזה לקוחות שרואים עבודות שנעשו ב1000 שקל ומעוניינים במשהו ייחודי בהחלט יבואו גם לסכום שהוא גבוה ולא בגדר מחיר מופקע!!
הדוגמה שנתת על מסרטה ממש לא רלוונטית ולא הגיונית!
וכן אני תמיד הולך לחפש את היקר יותר כי "מוצר יקר עולה בזול ומוצר זול עולה לך ביוקר"! - ולרוב זה נכון.
חוץ מזה אני בתור עורך וידאו שכשאני עושה סרט לבר / בת מצווה אני עובד עליו כמה ימים ומכניס רעיונות ייחודיים ולא עוד קליפ / שיר על תמונות רצות וכו'... אז אם אני עובד על זה כמה ימים ולילות ללא שינה אני לא רואה את עצמי מרוויח בסכום של 1000 ש"ח... אני לא יודע איזה מצגות אתה עושה, אבל אולי לך זה שווה...
בכל מקרה אני רק העלתי הצעה בעקבות הסרט שראיתי ביוטיוב על עריכת סרטים.

דיסקשיח

משתמש רשום
צריך להיות ריאליים זו הכותרת.
מעבר לזה גם אחד שיש לו את זה והוא מוכשר אין כמו הנסיון בתחום!
ז"א גם הגאון והמוכשר צריך לדעת שיש לו עוד דרך ארוכה עד שהוא יוכל לקחת מחיר שמיים (לא אמרתי מחיר שוק כי אין לי מושג מה מחיר השוק, כל אחד אומר משהו אחר)
צריך להיכנס, ונכנסים בקטן!! !! !!
ואח"כ לשיקולך האישי, בכמה כסף יהיה שווה לך להיכנס לפרויקט הזה...
אני קובעת מחיר לפי כמה פרמטרים, ביניהם אני מתחשבת בדד ליין, מתחשבת במידת העומס (ואני אומרת את זה ללקוח!) מתחשבת במטרה של ההפקה ועוד.
לא נראה לי שקיים מחירון.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
אם אתה חושב שכיניתי אותך כשודד, כנראה קראת את דברי ברפרוף ולא הבנת כלום ממה שכתבתי.
ניסיון החיים ילמד אותך שכל מה שכתבתי לעיל נכון והרבה יותר ממשה שאתה חושב..
ודרך אגב.. אני לא עושה מצגות, אבל בגדול אני מאמין שאם כל הדיבורים, אני יותר יקרן ממך.
בגלל שאתה רואה את זה כויכוח אז כל מה שאכתוב יהיה מיותר. לכן אני פורש מהדיון הזה.

ציפיש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
ישנם כמה בעיות בתחום
קודם כל אין שוק עריכת וידאו בציבור החרדי ולכן אין לזה מחיר
מה שכן יש זה עריכות לאירועים וזה מחיר נמוך מאוד מכיוון שהמסריטים עצמם בתחרות אבל זה אפשרי לעבוד במחיר כזה בגלל שזה עבודה קבועה
עריכות וידאו של תדמית ופרסום מוצר (לחברות שיכולים לתת כסף) כמעט ולא קימות וגם אם כן זה מצריך צוות ומקצוענות שלא כל עורך מסוגל לו
מוסדות, צריך לרדוף אחריהם שיביאו לך חומר (לא מובן איך הם רוצים שיצרו יש מאין)
פרטי, צריך לברוח מהם שיפסיקו להביא לך חומר (תמונות מזעזעות מבחינת צילום ווידאו רועד
מה שנשאר זה גננות,......

מה שכן ריווחי בתחום ואפי' מאוד, זה ללמד את זה ולהראות לתלמידות כתבה של מנחם הורביץ שסרט תדמית יכול להגיע ל30000 ושעת עריכה מתחיל מ200 שח........

Desp

משתמש רשום
אני מסכים לגמרי! טוב, אני לא ביררתי במגזר החרדי, אבל כל חיפוש לאתר של עורכי וידאו באינטרנט יתן לכם אתר עם סרטים לדוגמה תתקשרו לעורכים ותראו שהמחירים שהם מבקשים נעים בין 3000 ל 4500 ש"ח לסרט עבור אירוע כמו בת מצווה.
מן הסתם ברור שלא לכל מגזר זה יכול להתאים הסכומים האלה, אבל אם אתם עובדים ימים ולילות ומסריטים ועורכים ומדפיסים תמונות ומשכפלים דיסקים וכו' - איך אפשר לעשות את כל זה ב1000 ש"ח ?
מילא לקבל תמונות ולשים שיר רקע וזהו... אבל להסריט וכל מה שציינתי לעיל נשמע לי לא רווחי... כמובן שאני בכלל לא מחפש להתעשר מזה או להיות מפקיע מחירים, אבל בטח שכן להרוויח את לחמי מכל ההשקעה של ציוד ושעות עבודה...

LECHAIM

משתמש רשום
צילום מקצועי
כמובן שמגיע לכולנו הרבה יותר, אבל בציבור החרדי, הרוב לא יכולים לשלם יותר, ולא ישלמו, כי אלו המחירים.
בציבור החילוני, משלמים על צילום חתונה, לפחות פי 2 מאצלינו.

דיסקשיח

משתמש רשום
נכתב ע"י ציפיש;819749:
ישנם כמה בעיות בתחום
קודם כל אין שוק עריכת וידאו בציבור החרדי ולכן אין לזה מחיר
מה שכן יש זה עריכות לאירועים וזה מחיר נמוך מאוד מכיוון שהמסריטים עצמם בתחרות אבל זה אפשרי לעבוד במחיר כזה בגלל שזה עבודה קבועה
עריכות וידאו של תדמית ופרסום מוצר (לחברות שיכולים לתת כסף) כמעט ולא קימות וגם אם כן זה מצריך צוות ומקצוענות שלא כל עורך מסוגל לו
מוסדות, צריך לרדוף אחריהם שיביאו לך חומר (לא מובן איך הם רוצים שיצרו יש מאין)
פרטי, צריך לברוח מהם שיפסיקו להביא לך חומר (תמונות מזעזעות מבחינת צילום ווידאו רועד
מה שנשאר זה גננות,......

מה שכן ריווחי בתחום ואפי' מאוד, זה ללמד את זה ולהראות לתלמידות כתבה של מנחם הורביץ שסרט תדמית יכול להגיע ל30000 ושעת עריכה מתחיל מ200 שח........
לא מסכימה!!!
יש אנשים שמוכנים לשלם ויודעים להעריך עבודה.
ולא זוכרת שעשיתי פעם עבודה לגננות...
יש מוסדות/בי"ס למשל משופעים בכסף (בעיקר לא חרדי אבל יש גם חרדי)
מפיקים/מפיקות... יש!

Desp

משתמש רשום
אז בעצם דיסקשיח זה מה שגם אני אמרתי...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  8  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה