היי, קופצת על האשכול..אני כרגע גם כן לקראת קנית מזרונים ואין לי שמץ בעניין.. מה שבטוח מחפשת משהו איכותי מאד בריא לגב יחסית רגיש, שיחזיק יציב לאורך שנים ולא מהר מאד יתקפל שכשיושבים שוקעים.. משהו בסגנון קשיח אבל שכבה מעט רכה למעלה שלא ירגיש מידי אבן. אשמח לדעת מהבירורים שעשיתם למה בחרתם בזה ממה טוב יותר מחברת פולירון לדוגמה שנחשבת...ועל איזה סוג מזרון מדובר...אנחנו קנינו לפני שבוע לאחר בירורים רבים מזרונים של קינג קול מרוצים מאוד.
ממליצה על מחסן המזרונים בירושלים אמינים ונחמדים.
שילמנו 2,700 למזרון
עמינח זה קפיציםהיי, קופצת על האשכול..אני כרגע גם כן לקראת קנית מזרונים ואין לי שמץ בעניין.. מה שבטוח מחפשת משהו איכותי מאד בריא לגב יחסית רגיש, שיחזיק יציב לאורך שנים ולא מהר מאד יתקפל שכשיושבים שוקעים.. משהו בסגנון קשיח אבל שכבה מעט רכה למעלה שלא ירגיש מידי אבן. אשמח לדעת מהבירורים שעשיתם למה בחרתם בזה ממה טוב יותר מחברת פולירון לדוגמה שנחשבת...ועל איזה סוג מזרון מדובר...
תודה רבההה
לפי הבנתי לא כדאי להתקרב לקפיצים אז מחפשת בלי , אבל לפי מה שראיתי יש לעמינח גם ללא קפיציםעמינח זה קפיצים
פולירון בדר"כ בלי
אז קודם כל תחליטי מה את רוצה ואז תוכלי לדעת על מה להתמקד
ממש לאלפי הבנתי לא כדאי להתקרב לקפיצים אז מחפשת בלי , אבל לפי מה שראיתי יש לעמינח גם ללא קפיצים
איזה דגם?פולירון!!
לא רוצים לקום בבוקר..
יקר אבל שווה
אנחנו קנינו ב1500 ש''ח למזרון אחד.איזה דגם?
ענו לכם ? על החברה על הדגם? קניתם?נוח?למישהו יש מידע על מזרונים של חברת מגה קומפורט (דגם ויסקו אלסטי כמדומני)
ראינו בחנות והיה נראה טוב אבל רוצים לשמוע ממישהו שמכיר
לא ענוענו לכם ? על החברה על הדגם? קניתם?נוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: