בודקים משקל,יש לי טיסה שבוע הבא באלעל, ולקחנו כרטיס הכי בסיסי...
תיק אישי, ומזוודת טרולי של 8 קילו,
מישהו יודע כמה מקפידים שם על גודל המזוודה בסנטימטרים ועל המשקל?
בודקים בכלל?
אפשר לקבל על זה קנס אם יש חריגה?
תודה לעונים!
רק משקל? בטוח שלא מידות?בודקים משקל,
ואם יש משקל יתר צריך להוציא דברים או לשלם...
לא ניסיתי יותר גדול מהרגיל,רק משקל? בטוח שלא מידות?
אני שואלת מכיוון שאנחנו מתכננים קניות,
ולחזור כן שילמנו על מזוודות גדולות,
אז מעניין אותי אם אני יכולה לקחת 8 קילו אבל במזוודה קצת יותר גדולה ולא למלא אותה, כדי שבחזור יהיה איפה להכניס דברים...
עד כמה שזכור לי אין כלובים שמודדים את גודל התיק, אבל כן בודקים את המשקליש לי טיסה שבוע הבא באלעל, ולקחנו כרטיס הכי בסיסי...
בודקים בכלל?
תודה לעונים!
יקחו לבטן המטוס אין בעיה,עד כמה שזכור לי אין כלובים שמודדים את גודל התיק, אבל כן בודקים את המשקל
בכל מקרה כמובן שצריך שיהיה בגודל נורמלי אחרת זה לא יכנס לתאים מעל המושבים ואז יקחו את התיק לבטן המטוס וחבל
ברור שתצטרכו לשלם, ברגע שזה מגיע לבטן המטוס זה כמו מזוודה לכל דבר, עדיף לא להתעסק בדברים האלו, ולקחת לפי המידות והמשקל, אחרת תוכלו להפרד מלפחות מאה דולר שם.יקחו לבטן המטוס אין בעיה,
השאלה אם אצטרך לשלם על זה...
לא כזה בטוח, הרבה פעמים מורידים לבטן המטוס בלי תשלום.ברור שתצטרכו לשלם, ברגע שזה מגיע לבטן המטוס זה כמו מזוודה לכל דבר, עדיף לא להתעסק בדברים האלו, ולקחת לפי המידות והמשקל, אחרת תוכלו להפרד מלפחות מאה דולר
למה זה צריך להיות בעיה?אז יש למישהו רעיון איך טסים בהלוך עם 2 מזוודת טרולי, של 8 קילו, וחוזרים עם 2 מזוודת של 23 קילו?...
אולי יש איזה משהו שאפשר לחבר למזוודה בחזור שגם יכיל דברים?
לקנות מזוודה גדולה בחול ולהכניס לתוכה את הקטנה זה אופציה?
אני ממש אובדת עצות...
עדיף לא להתעסק ולא להתחכם, בדכ כל התחכמויות האלו נגמרות במפח נפש ובחור בכיסלא כזה בטוח, הרבה פעמים מורידים לבטן המטוס בלי תשלום.
אם זה נראה להם גדול מידי הם עושים בעיות.
זאת הבעיה...את 2 הטרולי חזרה איתך במטוס,
זה רעיון לא רע בכלל!אולי עדיף תיק גב במקום טרולי , ובחזור פשוט משטחים אותו לתוך המזוודה, זה מה שבדכ אני עושה
אז מה הבעיה בתיקי גב? אחרי זה את שמה את התכולה במזוודה וגם את התיקים הריקיםובחזור אין לי טרולי בכלל , יש לי 2 מזוודות
איזה פריימרק?יש מזוודות זולות בפריימק? מישהו יודע?
בפראגאיזה פריימרק?
זה משתנה גם בעונות
בדכ בקיץ יש מזוודות והן יחסית זולות מהארץ בפרוש
אם גם ככה את צריכה מזוודות זה מעולה ומשתלם לגמרי
אני טסתי לאחרונה עם מזוודות 9-10 קילו ולא עשו בעיות. אולי זה תלוי על מי את נופלת....יש לי טיסה שבוע הבא באלעל, ולקחנו כרטיס הכי בסיסי...
בודקים בכלל?
תודה לעונים!
ראיתי בדיוטי פרי (בטח יש בעוד חנויות) מזוודות שיכולות להתרחב (כלפי מעלה)אז יש למישהו רעיון איך טסים בהלוך עם 2 מזוודת טרולי, של 8 קילו, וחוזרים עם 2 מזוודת של 23 קילו?...
אולי יש איזה משהו שאפשר לחבר למזוודה בחזור שגם יכיל דברים?
לקנות מזוודה גדולה בחול ולהכניס לתוכה את הקטנה זה אופציה?
אני ממש אובדת עצות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: