מידיעה?לא אמורה להיות בעיה.
אמור להיות מידע על זה באתר של המזגנים (תדיראן/טורנדו/אלקטרה).
יש גם אפליקציה בה ניתן לבצע תזמונים למי שנגיש עבורו.יש היום שלט שבת שפותר את הבעיה הזו
ראיתי את זה וזה אכן פתרון.יש היום שלט שבת שפותר את הבעיה הזו
זה בטוח משהו עתיק.דבר ראשון מידרג ממליצים שלא לקנות אינוורטר בגלל התקלות שלו
אכן אסור לייבא אבל בהחלט אפשר לקנות כל השוק מלא אפי' בחברה עצמהזה בטוח משהו עתיק.
אאל"ט כבר חל איסור מוחלט על יבוא של מזגני ON/OFF, וכל המזגנים החדשים כיום הם רק אינוורטר.
וכפי שכבר כתבתי, יש אכן מזגנים עם שנת אחריות אחת אבל רובם עם 3-7 שנים, כך שהחברות לא היו עושות זאת אם אכן היו אחוזים גדולים של תקלות.
צריך לברר אבל אולי אפשר לכסות את העינית וככה לגרום שלא יפסיק את המזגןראיתי את זה וזה אכן פתרון.
למשל סלון ובחדר שינה, אני אוכל לכוונן כך,
הבעיה בחדרי ילדים קטנים\אורחים שמסובך יוצר לכוון לכולם את השעון.
מה גם שהמינוס בשעון הזה שזו בעיה להאריך בשבת, למי שנוהג כסוברים שזה מותר.
לכן עניין אותי עקרונית אם זה נכון שהשעון שבת שמוריד את החשמל למזגן באופן פתאומי אמור לפגוע בכרטיס..
וכי לא ידוע שכל המוצרים בכוונה תחילה עושים שלא יחזיקו יותר מדאי שניםזה בטוח משהו עתיק.
אאל"ט כבר חל איסור מוחלט על יבוא של מזגני ON/OFF, וכל המזגנים החדשים כיום הם רק אינוורטר.
וכפי שכבר כתבתי, יש אכן מזגנים עם שנת אחריות אחת אבל רובם עם 3-7 שנים, כך שהחברות לא היו עושות זאת אם אכן היו אחוזים גדולים של תקלות.
אם אסור לחבר מזגן אינוורטר לשעון שבת, וחיברת, ברור שלא תהיה אחריות.יש אחריות על מזגן חדש, בין 3 ל7 שנים.
טכנאי מזגנים שביקר אצלי פעם גם כן אמר לי שאסור לחבר לשעון שבת מכיון שהמזגן ממשיך לפעול גם אחרי הכיבוי ואם מנתקים את החשמל בעודו פועל זה הורס אותו [בפרט אם מנתקים את החשמל שלהמדחס בלי היחידה בבית או להיפך], הוא טען שמופיע להם קוד תקלה בשלט [בקיר, אצלנו] שמראה להם את זה. והפתרון היחיד הוא שלט עם טיימר.אנו מתכננים לרכוש 5 מזגני אינוורטר עיליים.
האם זה נכון שיש בעיה להשתמש במזגנים אלו בשעון שבת מכני בשקע?
ומי שיש לו עיליים אינוורטר של תדיראן, נשמח לשיתוף תובנות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: