דיון מותגי המזון המובילים ייעלמו מחזית המדפים בסופר...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

הפטור שניתן לספקים גדולים לסדר את מוצריהם ברשתות המזון אשר פוגע בספקים קטנים ומעמיד אותם בנחיתות תחרותית בדרך להתבטל, בשנה הבאה יבוטל הפטור שהעניקה רשות התחרות לספקים הגדולים, על האיסור לסדר את מוצריהם ברשתות המזון...​

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
נראה לי שזה דרך נוספת להיטיב עם המותג הפרטי של הקמעונאים,
ולא יוזיל כלום...

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
נראה לי שזה דרך נוספת להיטיב עם המותג הפרטי של הקמעונאים,
ולא יוזיל כלום...
ברור , זה לא אמור להוזיל ישירות , זה אמור לעזור לחברות הקטנות ולקמעונאים שיש להם מותג פרטי , שיוכלו לעמוד בתחרות , שבעקיפין זה מביא להוזלה .

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ברור , זה לא אמור להוזיל ישירות , זה אמור לעזור לחברות הקטנות ולקמעונאים שיש להם מותג פרטי , שיוכלו לעמוד בתחרות , שבעקיפין זה מביא להוזלה .
זה טעות המותג הפרטי לדעתי רק מעלה את מחירם של המותגים הרגילים,
כי הרשתות מעלות את המחירים של כל החברות כדי שהמותג הפרטי יהיה יותר זול...
כך לדעתי ע"פ בדיקה...

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אני לא רואה הגיון לומר שהרשתות הרשו לספקים הגדולים לנגוס בנתח המדף של המותג הפרטי של הרשת
הגיוני יותר שדווקא החברות הקטנות שאינן קשורות למותג הפרטי של הרשת הן אלו שייהנו מההחלטה

אין פאנץ'

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
זה טעות המותג הפרטי לדעתי רק מעלה את מחירם של המותגים הרגילים,
כי הרשתות מעלות את המחירים של כל החברות כדי שהמותג הפרטי יהיה יותר זול...
כך לדעתי ע"פ בדיקה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה