באמת יפהנכתב ע"י שי דרומי;396572:וואו. לא נעים. פשוט העליתי את זה ורצתי בלי לחכות לתוצאות ורק כעת אני רואה שאין כלום...
ידען כלשהו אמר לי שזה פס קול של סרט.נכתב ע"י ליבי;396809:באמת יפה
אין לי מושג של מי זה, מצטערת.
א. זה פסקול שגזרתי (בFF) מתוך הופעה שקיימת אצלי בוידיאו אז זה בשום אופן לא הניגון שבלב. וזו גם התשובה למי ששואל למה זה מזייף. זה פשוט עבר מספר המרות שטשטשו לזה את הצליל. במקור זו הופעה מדהימה של חלילן ותזמורת כלשהם.נכתב ע"י חיוכון;397024:אולי זה מ'הניגון שבלב' ?
אבל תודה שלפחות ההתחלה מאד מזכירה...נכתב ע"י שי דרומי;397088:א. זה פסקול שגזרתי (בFF) מתוך הופעה שקיימת אצלי בוידיאו אז זה בשום אופן לא הניגון שבלב. וזו גם התשובה למי ששואל למה זה מזייף. זה פשוט עבר מספר המרות שטשטשו לזה את הצליל. במקור זו הופעה מדהימה של חלילן ותזמורת כלשהם.
ב: גם ניגון שבלב מנגן לחנים של כל מיני. הוא לא מלחין. וגם שאת ניגון שבלב אני מכיר ישר והפוך וזה לא קיים שם במאגר....
כבר נברר אצל מרן הרב גוגל מה הדברים האלו שהזכרתם...נכתב ע"י אריאל וו;397128:המנגינה מוכרת מיד לחובבי המוסיקה הקלאסית: ה־פאוואן המפורסם של המלחין הצרפתי פורה
Pavane by G. Faure
http://www.notesdevoyage.com/ftp/Musique/Classique/Faure_Gabriel/Pavane_pour_Choeur_et_Orchestre.mp3
אבל ברגע ששמעתי את זה עם עיבוד מטורף לחליל כמו בקובץ שהעלית, מיד חשבתי שאולי העיבוד הוא של Jethro Tull (להקה), ואכן כן הוא הדבר:
http://ledm.us/Tunes/JethroTull-XMas/JethroTull/Jethro_Tull_Christmas/09. Pavane.mp3
בהחלט נכון. וזאת משום שההתחלה מבוצעת בחליל .נכתב ע"י חיוכון;397219:אבל תודה שלפחות ההתחלה מאד מזכירה...
אני לא מכיר את הניגון שבלב ישר והפוך.. אבל ישר אני די מכיר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: