מידע שימושי 'מורשת איתן' עשיתם אצלם טיפול שיניים בהרדמה?

saralulu

משתמש מקצוען
לפני שאני עושה, חייבת לשמוע ממי שעבר אצלם טיפול שיניים בהרדמה.

מה היה ואיך היה?

אשמח שתשתפו אותי כדי שאגיע יותר רגועה ובטוחה!

תודה!

saralulu

משתמש מקצוען
באמת? כי אני באמת מחפשת למבוגרים.
מה שאני עושה זה נקרא סדציה - טשטוש, יש אפשרות גם בהרדמה מלאה לפי הצורך של המטופל.
רק שאני עושה את זה בגלל לחץ של זמן... אני מתחתנת בקרוב בעז"ה ובמכבי דנט אין תורים פנויים בזמן הקרוב!
במכבי דנט זה כמובן יותר זול בהרבה! אני מאמינה שבפרטי יש כנראה יחס יותר אישי, אני בכל מצב עוד לא התנסיתי במכבי דנט, כן קיבלתי המלצה חמה רק שכאמור אין תור פנוי...

נדיבה

משתמש מקצוען
שיהיה לך במזל טוב ובהצלחה. אפשר טלפון שהם. מרוצים שם?

saralulu

משתמש מקצוען
שיהיה לך במזל טוב ובהצלחה. אפשר טלפון שהם. מרוצים שם?
מרוצה עד הגג!
ממליצה לכל הפחדניים שביננו!
הוציא לי את כל הפחד!
דר' אלכס האלוף!!!!!! הוא המנהל של המרפאה!
נעים, רגיש, אכפתי, מתחשב, אמין, תוצאות מאלפות!
וכל האווירה במרפאה נינוחה, נעימה, אנשים מאד חמים ומשפחתיים!
יש לי ניסיון רק עם דר' אלכס ועם עוד רופאה מתוקה ומהממת שאני לא זוכרת את שמה כרגע, לא הספקתי להכיר עדיין את כל הצוות באישי, כולם מאד אדיבים ונעימים כולל המזכירה!
מצטערת שלא הכרתי אותם עד היום...
הניסיון שיש לי איתם זה בטיפול בהרדמה.

ברכי ר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מרוצה עד הגג!
ממליצה לכל הפחדניים שביננו!
הוציא לי את כל הפחד!
דר' אלכס האלוף!!!!!! הוא המנהל של המרפאה!
נעים, רגיש, אכפתי, מתחשב, אמין, תוצאות מאלפות!
וכל האווירה במרפאה נינוחה, נעימה, אנשים מאד חמים ומשפחתיים!
יש לי ניסיון רק עם דר' אלכס ועם עוד רופאה מתוקה ומהממת שאני לא זוכרת את שמה כרגע, לא הספקתי להכיר עדיין את כל הצוות באישי, כולם מאד אדיבים ונעימים כולל המזכירה!
מצטערת שלא הכרתי אותם עד היום...
הניסיון שיש לי איתם זה בטיפול בהרדמה.
באיזו מרפאה?

saralulu

משתמש מקצוען
הייתי במרפאות הכי מומלצות בבני ברק ומחוץ לבני ברק, ואף מרפאה זה לא כמו מורשת איתן!!!
אם גם אתם פחדניים כמוני, לא סובלים מרפאת שיניים...
בואו לראות מקרוב את המרפאה! מבטיחה לכם שתרגישו את ההרגשה הנעימה והמדהימה שחוויתי!
מרגישים אצלם בידיים טובות בטוחות וטובות!
אני עשיתי אצלם טיפולים בהרדמה כי אני לא מסוגלת את התחושה של קדיחות וכו', על אף שהם הבטיחו שאני אהיה גם מסוגלת לעבור טיפולים ללא הרדמה...

ראיתי גם ילד צעיר שנכנס לטיפול בכזה רוגע, וילדים יודעים לחשוש...

קיצור!!!!

נסו ותגלו גם אתם מרפאה מדהימה בניהולו של אלכס הרופא והמנהל של המרפאה הכי מדהימה בעולם!

לא מאמינה שאני כותבת את זה... אבל זה הכי אמיתי בעולם!

אם אלכס הצליח להרגיע אותי... אז הוא אלוף..!

שוב כותבת שכל צוות המרפאה מיוחד אנושי ולבבי!

ברכי ר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
saralulu
איך המחירים שם?
ההמתנה ארוכה? במאוחדת קבעו לי תור לעוד חודשיים

saralulu

משתמש מקצוען
saralulu
איך המחירים שם?
ההמתנה ארוכה? במאוחדת קבעו לי תור לעוד חודשיים
המחירים רגילים, ההמתנה לטיפול שיניים בהרדמה סדציה (כמו שעשו לי) אצלי זה היה שבוע פלוס, תלוי בצוות המיוחד שצריך להביא בשביל זה כמו למשל מרדימה וכו'. זו היערכות... ואת ישנה שינה טובה! אני הייתי בלחץ של זמן כי אני אוטוטו מתחתנת ולא היה לי זמן לחכות לתורים של מכבי... קיבלתי המלצות על רופא מסוים במכבי רק שהזמן שהוא יכל לקבל אותי היה מאוחר מידי בשבילי, וחוץ מזה התאוששות מהרדמה עם איבוד הכרה כמו שרציתי לעשות במכבי לוקחת זמן, אם יש לך את הזמן הזה... אז מישו במשפחה אצלנו עשה במכבי והיה מרוצה עד הגג! הוא המליץ מאד על הרופא שהוא טיפל אצלו, כמובן שבמכבי יש סבסוד משמעותי, אחרי שבמכבי לא היה תור פנוי במועד מוקדם, פניתי לפרטי ונהניתי מאד!!!!!! אין לי אפשרות לדעת איפה הייתי נהנית יותר! כותבת מניסיוני האישי! ואני כזו טראומטית מטיפולי שיניים וכאן לא האמנתי כמה רגועה אני יכולה להיות! לי היה את אלכס והוא אדם מדהים!!! ועוד רופאה מהממת!!! יש שם צוות שלםםם

נערך לאחרונה ב:

טנק

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
האם הם מקבלים ילדים בגיל 3? מטעם מאוחדת או פרטי? אפשר טלפון? תודה מראש.

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
המחירים רגילים, ההמתנה לטיפול שיניים בהרדמה סדציה (כמו שעשו לי) אצלי זה היה שבוע פלוס, תלוי בצוות המיוחד שצריך להביא בשביל זה כמו למשל מרדימה וכו'. זו היערכות... ואת ישנה שינה טובה! אני הייתי בלחץ של זמן כי אני אוטוטו מתחתנת ולא היה לי זמן לחכות לתורים של מכבי... קיבלתי המלצות על רופא מסוים במכבי רק שהזמן שהוא יכל לקבל אותי היה מאוחר מידי בשבילי, וחוץ מזה התאוששות מהרדמה עם איבוד הכרה כמו שרציתי לעשות במכבי לוקחת זמן, אם יש לך את הזמן הזה... אז מישו במשפחה אצלנו עשה במכבי והיה מרוצה עד הגג! הוא המליץ מאד על הרופא שהוא טיפל אצלו, כמובן שבמכבי יש סבסוד משמעותי, אחרי שבמכבי לא היה תור פנוי במועד מוקדם, פניתי לפרטי ונהניתי מאד!!!!!! אין לי אפשרות לדעת איפה הייתי נהנית יותר! כותבת מניסיוני האישי! ואני כזו טראומטית מטיפולי שיניים וכאן לא האמנתי כמה רגועה אני יכולה להיות! לי היה את אלכס והוא אדם מדהים!!! ועוד רופאה מהממת!!! יש שם צוות שלםםם
לא הבנתי.
שייך למכבי?
כי אם פרטי זה יקר מאווד...
אני טופלתי הרבה בהדסה עין כרם בסדציה וגם נהנתי מאוד, מבחינת זה שאני ישנה ולא חווה ולא מודעת כלל לטיפול, אבל המחירים מטורפים.
רק הסדציה עוד לפני הטיפול עולה קרוב ל1000 שקל....
אני יודעת שסדציה עושים רק בבית החולים, אז איך זה שעשית במרפאה?

saralulu

משתמש מקצוען
לא הבנתי.
שייך למכבי?
כי אם פרטי זה יקר מאווד...
אני טופלתי הרבה בהדסה עין כרם בסדציה וגם נהנתי מאוד, מבחינת זה שאני ישנה ולא חווה ולא מודעת כלל לטיפול, אבל המחירים מטורפים.
רק הסדציה עוד לפני הטיפול עולה קרוב ל1000 שקל....
אני יודעת שסדציה עושים רק בבית החולים, אז איך זה שעשית במרפאה?
אצלם הסדציה נעשית במרפאה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  46  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה