כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מורה נבוכים למוצרי Adobe - אוגוסט 2013

יואב

משתמש חדש
חברת אדובי האמריקאית החליטה לעבור למתכונת של השכרת תכנות. ההחלטה חלה על כל מוצרי החברה (למעט Photoshop Elements, Premiere Elements ו-Lightroom)

החודש, סוף סוף, החלה אדובי לשווק בישראל תוכניות השכרה של מוצרים יחידים (בשונה להשכרת חבילת Creative Cloud כולה)

אדובי לא ממש משאירה הרבה ברירות (כדברי הניו-יורק טיימס - "הדב הפך לממוטה") חלון האפשרויות לרכישת מוצרים שאינם מוצרי השכרה הולך ונסגר במהירות. למרות זאת, חודש אוגוסט מציע כמה הזדמנויות קצרות מועד (בתוקף, מעשית, עד ל-29‪.‬8‪.‬2013)

לקוחות עסקיים/ממשלתיים/מוסדות חינוכים
א. ניתן עדיין (לא ברור עד מתי) לרכוש רשיונות במתכונת הקודמת (קבלת רשיון וקישור להורדת התוכנה). הגרסה המסופקת - גרסת CS6. הרוכשים יקבלו את המוצר לבעלותם המוחלטת (לא כמוצר מושכר)

ב. ניתן לנצל שתי הטבות ולעבור למתכונת השכרה (בענן). חלק נכבד מהיישומים (ולמעשה כל היישומים הרלונטים, עודכנו לגרסת CC הכוללת שיפורים רבים)
- מחיר השכרת חבילת Creative Cloud המלאה במבצע עד ל-29‪.‬8‪.‬2013 עומד על 2‪,‬059 ש"ח (כולל מע"מ) בהשוואה למחיר הרגיל העומד על 3,609 ש"ח

ג. העוברים לענן באוגוסט יקבלו חודש נוסף של שכירות ללא תשלום (סה"כ 13 חודשים)

ד. מחיר חידוש השכירות, בתום תקופת השכירות הראשונה, נקבע כבר עתה, זהה למחיר הרכישה הנמוך ויעמוד על $478 + מע"מ בלבד

ה. ניתן לשכור, בחודש אוגוסט בלבד, מוצר CC יחיד במחיר של ‫1,025 (כולל מע"מ) במקום המחיר הרגיל העומד על 1,542 ש"ח (כולל מע"מ). חשוב ! - גם במקרה זה, לרוכשים עד סוף אוגוסט 2013, ‬מחיר חידוש השכירות, בתום תקופת השכירות הראשונה, נקבע כבר עתה, זהה למחיר הרכישה הנמוך ויעמוד על $238 + מע"מ בלבד

ו. לכל מי שצריך יותר ממוצר אחד (Photoshop ו-InDesign לדוגמא) עדיף כלכלית להשכיר את כל חבילת ה-Cretive Cloud

ז. אדובי מבטיחה לעדכן, מעת לעת, את מוצרי הענן. עדכונים בתקופת השכירות יועברו לשוכרים ללא עלות

סטודנטים ומרצים
תוכנית המחירים המיוחדים לסטודנטים מורים ומרצים נמצאת בשלהי ימיה. תוכנית זה מאפשרת לסטודנטים (מוסדות אקדמים מוכרים, תוכנית של מינימום שנתיים) לרכוש גרסה מלאה של חבילות CS6 ולהשתמש בה כל עוד הם סטודנטים/מורים/מרצים פעילים - גם למטרות מסחריות

א. מומלץ לרכוש חבילות אלה כל עוד הן מוצאות למכירה (כפי שרשמנו - בשלהי המלאי)

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
המחירים נשמעים לי הזויים.

אדובי כרגע נותנים מבצע של $29.99 לחודש לכל התוכנות שלה. יש פשוט לפתוח חשבון חדש באתר אדובי (לא אדובי ישראל), להזין כתובת של חבר/דוד/הבית הלבן באמריקה, ולהצטרף. דרוש כרטיס אשראי (גם מבנק ישראלי זה טוב). אין צורך לטוס לאמריקה!

אריאל

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
אגב, בניגוד לסחטנות הישראלית, אדובי מחייבים את הכרטיס כל פעם מחדש כל חודש, שלא כמו בישראל שתופסים לך את כל הסכום השנתי במסגרת.

החברות בישראל צריכים להתעשת ומהר! ברוך השם אנחנו כבל לא שבויים בידם -- אפשר להתעלם מהסחתנות שלהם ולהצטרף לעולם המסחרי המודרני!

אוהב0ישראל

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הרשו לי להמר שתוך שנתיים-שלוש כל התוכנית הזו של אדובי תקרוס להם מול העיניים. רוב רובם של הציבור לא יתפתה וישאר עם התוכנות הישנות שלהם או יעבור למתחרים קיימים ועתידיים.
אלא אם כן, מחיר התוכנות להשכרה יירד בדרסטיות כזו, שישווה לקניית תוכנה כל חמש שנים.

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אוהב0ישראל;1068881:
הרשו לי להמר שתוך שנתיים-שלוש כל התוכנית הזו של אדובי תקרוס להם מול העיניים. רוב רובם של הציבור לא יתפתה וישאר עם התוכנות הישנות שלהם או יעבור למתחרים קיימים ועתידיים.
אלא אם כן, מחיר התוכנות להשכרה יירד בדרסטיות כזו, שישווה לקניית תוכנה כל חמש שנים.
מסכימה עם כל מילה, נראה לי ש'הענן' של אדובי יעלם מתי שהוא (כדרכם של עננים)
פשוט עניין של זמן...כל התוכנות האלה שהן על בסיס מנוי שנתי,
זו פשוט שיטה של סחטנות, אותי זה ממש מקומם, לא יעזרו כל השכלולים שיכניסו בהן,
אני נשארת עם התוכנה הקנויה והישנה שלי.

miri

מירי הס- אמנית ציור
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
פוטושופ 7 ואין דבר שלא הצלחתי לבצע

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
CS3 וזה מספיק לי בהחלט, מעל ומעבר לכל ענן :)...

אריאל וו

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
הסיבה שאני נרשמתי זה בעיקר כדי שאוכל לתת שירות ללקוחות שקונים אצלי סקריפטים ומתקינים אותם ב-CC.
גם נהניתי לעבור לאקרובט החדש מ-CS2. אבל חוץ מזה, אני לא משתמש ב-CC. את כול העבודה באינידיזיין אני ב-CS6 כדי שאם אחליט שנה הבאה שאני לא רוצה להמשיך, תהיה לי גישה לקבצים שלי (משא"כ אם אעבוד ב-CC ואפסיק לשלם, לא אוכל לפתוח את הקבצים.)

אילוסטרייטור ופוטושום: מותקן אצלי CS5 ועוד לא אפילו הרגשתי צורך להוריד ולהתקין את גירסאות ה-CC!

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
סטודנט שרכש C6, האם יכול לשדרג לגירסה עסקית (של CS6, לא CC)?

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אריאל וו;1069639:
את כול העבודה באינידיזיין אני ב-CS6 כדי שאם אחליט שנה הבאה שאני לא רוצה להמשיך, תהיה לי גישה לקבצים שלי (משא"כ אם אעבוד ב-CC ואפסיק לשלם, לא אוכל לפתוח את הקבצים.)
הסיבה הזו בלבד לכשעצמה, צריכה להיות סיבה רצינית למה לא לעבוד עם-CC,
מי מוכן לעבוד בתוכנה שאינה שומרת על קבצים אם לא ממשיכים לשלם עבורה מנוי,
נשמע לי הזוי, הקבצים הם שלי ואין לי אפשרות לשמור עליהם?

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נכתב ע"י *לאה;1069756:
הסיבה הזו בלבד לכשעצמה, צריכה להיות סיבה רצינית למה לא לעבוד עם-CC,
מי מוכן לעבוד בתוכנה שאינה שומרת על קבצים אם לא ממשיכים לשלם עבורה מנוי,
נשמע לי הזוי, הקבצים הם שלי ואין לי אפשרות לשמור עליהם?

לא מדוייק
הקבצים נשארים, אך לא תוכלי לפתוח אותם כי אין לך את התוכנה המתאימה. כשתחדשי את המנוי תוכלי לפתוח אותם.
(בכל זאת זה הזוי)

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אברהם;1069857:
לא מדוייק
הקבצים נשארים, אך לא תוכלי לפתוח אותם כי אין לך את התוכנה המתאימה. כשתחדשי את המנוי תוכלי לפתוח אותם.
(בכל זאת זה הזוי)
זה היינו הך בשבילי, אי יכולת לפתוח קבצים שלי שנעשו ב-CC
זה כמו אי יכולת לשמור עליהם לשימוש חוזר בכל תוכנה אחרת.
רק הזוי? זה פשוט סחיטה באיומים לטווח ארוך...

דאבל אימפקט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
זה ככה כמעט בכל הפרש בין גרסאות, רק שכאן ההבדל הוא שמדובר בגרסה מושכרת שעלול לפוג תוקפה ואז תצעקי עד לשמיים, cs6 או שום תוכנה אחרת בשוק לא תעזור. אא"כ תשתגעי לייצא הכל ל-idml...

*לאה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1070094:
זה ככה כמעט בכל הפרש בין גרסאות, רק שכאן ההבדל הוא שמדובר בגרסה מושכרת שעלול לפוג תוקפה ואז תצעקי עד לשמיים, cs6 או שום תוכנה אחרת בשוק לא תעזור. אא"כ תשתגעי לייצא הכל ל-idml...
לא צועקת ולא משתגעת, פשוט לא פריירית ולא קונה...:)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  15  פעמים

לוח מודעות

למעלה