מוצרי חשמל לדירה חדשה

243484

משתמש רשום
איפה הכי משתלם לבצע קניה מרוכזת של מוצרי חשמל לבית מבחינת מחיר טוב ושירות ??? (אני מב"ב למרות שלא אכפת לי ליסוע לכל מקום אם המחיר יהיה שווה את זה)

אשמח לשמוע מכאלה שביצעו לאחרונה...

כמובן אם יש לכן המלצות על דגמים מסוימים לרשימה מטה אודה לכן מאוד!
מקרר 4 דלתות ומקרר רגיל.
מייבש ללא צינור. מכונת כביסה.
תנורי בילדאין ותנור גז רגיל.
אינדוקציה.

דבר נוסף זה חדר שינה.
גם לגבי מחיר,שירות ואמינות.

cherry c

משתמש סופר מקצוען
אני מציעה כל מוצר להזמין באינטרנט מחברה עם הרבה המלצות בZAP,
אישית בדקתי גם כל מוצר באתר לאסטפרייס והייתי מאוד מרוצה מהמחיר השירות והמשלוחים שלהם.

חדר שינה, וכל רהיט אני ממליצה לבדוק בשפיצר. החויה שלי היא מהסניף הירושלמי.

עוד המלצות אני מציעה לך לקרוא פה

מייבש ללא צינור- חובה? זה מתכון לתקלות.
מייבש עם צינור ממליצה על INDESIT IDV75

Aארי

משתמש פעיל
עימוד ספרים
עריכה תורנית
ממליצים בכל פה על שיא החשמל והמיזוג
המחירים בסדר, אבל השירות מצויין (זה משמעותי למשל לאחריות...)

r.e.d.

משתמש מקצוען
שטרן חשמל ברחוב אשתורי הפרחי בגאולה -הכי זולים!!
אחרי כל ההצעות מחיר שקבלנו, נתנו את הכי זול מכולם.(פחות מחיר משיא החשמל והמיזוג)

chedvi chedvi

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
עיצוב ואדריכלות פנים
קנינו לאחרונה מוצרי חשמל אצל ביטון- מיטב מוצרי חשמל - 0527653934 ביררנו בכמה חנויות ושמה יצא לנו הכי זול משמעותי!
חדר שינה קנינו במחסן המזרנים בירושלים גם זולים וגם שירות מעולה!

mgv

משתמש סופר מקצוען
עריכה והפקת סרטים
קנינו לאחרונה מוצרי חשמל אצל ביטון- מיטב מוצרי חשמל - 0527653934 ביררנו בכמה חנויות ושמה יצא לנו הכי זול משמעותי!
חדר שינה קנינו במחסן המזרנים בירושלים גם זולים וגם שירות מעולה!
מצטרפת להמלצה על ביטון.

תותחית על

משתמש רשום
צילום מקצועי
אנחנו כשעברנו מיחידה מרוהטת לדירה גדולה קנינו במרוכז את כל מוצרי החשמל בקרן בני הישיבות גם היה זול וגם יש להם הרבה פעמים מבצעים שווים,
קנינו מקרר, תנור בילד אין, כיריים גז, מכונת כביסה, וקיבלנו מתנה שואב אבק וסט סירים של פוד אפל.
שווה לנסות!
ולפני שנתיים קנינו מייבש כביסה של "זנוסי" ללא שרוול, עובד לנו מצוין שנתיים פלוס.
אם זכור לי נכון זה הדגם שקנינו...

קבצים מצורפים

• מייבש זנוסי.JPG
    מייבש זנוסי.JPG
    KB 55.3 · צפיות: 62

יוגורט

משתמש מקצוען
את יכולה לתת לי פרטים? על המקום שקיבלת הצעת מחיר?
תודה רבה

estyr

משתמש מקצוען
את יכולה לתת לי פרטים? על המקום שקיבלת הצעת מחיר?
תודה רבה
אני גם ישמח לדעת היכן קיבלת את ההצעה הזו והאם באמת נחשב למקרר טוב.
אני גם שמתי עליו עין........... ממש רוצה אותו.
מקרר של שארפ 4 דלתות זכוכית שחורה.
דגם 8801, האם יש למישהו???
לא מרתיע אתכן הזכוכית?
אני ממש מחפשת מקרר שחור של שארפ אבל הבנתי ששחור מזכוכית בבית של ילדים זה ממש השתעבדות...

יוגורט

משתמש מקצוען
לא מרתיע אתכן הזכוכית?
אני ממש מחפשת מקרר שחור של שארפ אבל הבנתי ששחור מזכוכית בבית של ילדים זה ממש השתעבדות...
לא מרתיע אותי הזכוכית, נראה לי שהאלומיניום מקבל יותר מכות ואותן אי אפשר להעביר בספריי כחול.

אשמח לדעת איפה קיבלת כזאת הצעה כי אני השגתי אותו הכי זול ב6700 בתוך עסקה גדולה. עוד לא סגרתי כי אני חוששת שפתאום תיהיה צניחה של מחירים.
מה באמת קורה בתקופה הזאת עם מוצרי החשמל, יש הנחות רציניות או שרק טריקים?

243484

משתמש רשום
לא מרתיע אתכן הזכוכית?
אני די לוקחת בחשבון את נושא ההשתעבדות אבל כמו שיוגורט אמרה גם בפלסטיק ברגע שזה צבע שחור יראו עליו יותר סימנים מאשר צבע בהיר כנראה.

243484

משתמש רשום
לא מרתיע אותי הזכוכית, נראה לי שהאלומיניום מקבל יותר מכות ואותן אי אפשר להעביר בספריי כחול.

אשמח לדעת איפה קיבלת כזאת הצעה כי אני השגתי אותו הכי זול ב6700 בתוך עסקה גדולה. עוד לא סגרתי כי אני חוששת שפתאום תיהיה צניחה של מחירים.
מה באמת קורה בתקופה הזאת עם מוצרי החשמל, יש הנחות רציניות או שרק טריקים?
איפה קיבלת מחיר כזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה