#ה_מ_ע_צ_ב_ת
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
D I G I T A L
•
לאור ההצלחה בפוסט הקודם החלטתי לשתף שוב. יאאא, אל תחשבו שאני כל כך משועממת...
והפעם: קינוחי כוסות. אח... איך אני אוהבת את התחום הזה.
הזמן הזה להתפרק על המטבח ולנסות שילובי טעמים מעניינים...
כאן אביא לכם בע״ה מידי פעם מתכונים נחמדים לקינוחי כוסות מוצלחים!
אז... קדימה, למה אני מחכה בעצם?
מוס עוגיות ווניל /// פרווה
המצרכים:
250 גר׳ קצפת צמחית
2 כפות פודינג וניל
2 כפות קרם עוגיות
200 גר׳ עוגיות
1 שקית סוכר וניל (10 גר׳)
סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
הרכבת המנה:
בהצלחה!
והפעם: קינוחי כוסות. אח... איך אני אוהבת את התחום הזה.
הזמן הזה להתפרק על המטבח ולנסות שילובי טעמים מעניינים...
כאן אביא לכם בע״ה מידי פעם מתכונים נחמדים לקינוחי כוסות מוצלחים!
אז... קדימה, למה אני מחכה בעצם?
מוס עוגיות ווניל /// פרווה
המצרכים:
250 גר׳ קצפת צמחית
2 כפות פודינג וניל
2 כפות קרם עוגיות
200 גר׳ עוגיות
1 שקית סוכר וניל (10 גר׳)
סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
- להקציף קלות את הקצפת הצימחית (כשאני אומרת קלות, אני מתכוונת לזה! ממש חמישה סיבובים)
- להוסיף כף אחת של פודינג וניל ולהמשיך עוד 5 שניות.
- לחלק את הנוזל שהתקבל לשתיים. (בעצם אנחנו עובדות כאן על שני טעמים. אם רוצים להכפיל את הכמות, פשוט מקציפים כל מיכל בנפרד מלכתחילה)
- קערה מס 1: להוסיף שקית סוכר וניל וכף פודינג וניל ולהמשיך להקציף עד להתייצבות
- קערה מס 2 (אין צורך אפילו לנקות בין ההקצפות): להוסיף 2 כפות קרם עוגיות ולהקציף להתייצבות.
- בינתיים אפשר להוציא את כל התיסכולים היומיים בזמן שבירת העוגיות לפירורים לא אחידים...
הרכבת המנה:
- להכניס את הקרם שהתקבל בקערה מס׳ 2 (או בקיצור, החום הזה), לתוך שקית ולזלף לכוסיות (אם זה לא יצא ממש מדויק אפשר לסדר את זה קצת עם כפית)
- לפזר שכבה נדיבה של שברי עוגיות
- לזלף את המוס הונילי מעל העוגיות בצורת נחש
- לזרות (יאאאו עוד מילה גבוהה!) סוכריות מלמעלה
בהצלחה!