לשוקולד לבן פרווה יש טעם נוראמנת קינוח מופלאה
קלילה
טעימה
והעיקר- קלה להכנה.
צפה בקובץ המצורף 708572
3 מנגו בשלים- טחונים
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
4 כפות גדושות פודינג וניל
200 גרם שוקולד לבן פרווה
2 כפות שמן
מקציפים ריצ' יחד עם מחית המנגו עד לקבלת תערובת קצפית לא נוזלית.
בסיר קטן על אש נמוכה או במיקרוגל בהפעלות של 30 שניות וערבוב, ממיסים שוקולד עם שמן.
מוסיפים למנגו והריצ' המוקצפים.
מוסיפים פדוינג.
מחלקים לכוסות קינוח
מקפיאים ו-5 דקות לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא
[בתמונה- בתחתית קוביות מנגו, מעליו מוס, גנאש שוקולד לבן]
טיפ: אפשר להמיר בכל פרי- תות, קיוי, אפרסק, דובדבן וכו'
לא?
ומה שכתבת לגבי התמונה לא הבנתי
את השוקולד הלבן לא מערבבחם עם המנגו?
משאירים את זה כשכבה נפרדת שקראת לה "גנאש שוקולד לבן"?