קינוחים מוס מנגו מעודן-

מרחבים

משתמש מקצוען
מנת קינוח מופלאה
קלילה
טעימה
והעיקר- קלה להכנה.

צפה בקובץ המצורף 708572

3 מנגו בשלים- טחונים
1 ריצ' גדול 500 מ"ל
4 כפות גדושות פודינג וניל
200 גרם שוקולד לבן פרווה
2 כפות שמן

מקציפים ריצ' יחד עם מחית המנגו עד לקבלת תערובת קצפית לא נוזלית.
בסיר קטן על אש נמוכה או במיקרוגל בהפעלות של 30 שניות וערבוב, ממיסים שוקולד עם שמן.
מוסיפים למנגו והריצ' המוקצפים.
מוסיפים פדוינג.

מחלקים לכוסות קינוח
מקפיאים ו-5 דקות לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא


[בתמונה- בתחתית קוביות מנגו, מעליו מוס, גנאש שוקולד לבן]

טיפ: אפשר להמיר בכל פרי- תות, קיוי, אפרסק, דובדבן וכו'
לשוקולד לבן פרווה יש טעם נורא
לא?
ומה שכתבת לגבי התמונה לא הבנתי
את השוקולד הלבן לא מערבבחם עם המנגו?
משאירים את זה כשכבה נפרדת שקראת לה "גנאש שוקולד לבן"?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
לשוקולד לבן פרווה יש טעם נורא
לא?
ומה שכתבת לגבי התמונה לא הבנתי
את השוקולד הלבן לא מערבבחם עם המנגו?
משאירים את זה כשכבה נפרדת שקראת לה "גנאש שוקולד לבן"?
יש לכרמית מטבעות שוקולד לבן פרווה בטעם חלבי ממש.
אני משתמשת בהם.
קונה אותן בחנויות מתמחות.
הן נראות כמו מטבעות ממש ולא כמו עיגולים [כפתורים] והן בצבע שמנת

השוקולד יחד עם הריצ'= גנאש. והוא בא מעל למוס
 

מרחבים

משתמש מקצוען
יש לכרמית מטבעות שוקולד לבן פרווה בטעם חלבי ממש.
אני משתמשת בהם.
קונה אותן בחנויות מתמחות.
הן נראות כמו מטבעות ממש ולא כמו עיגולים [כפתורים] והן בצבע שמנת

השוקולד יחד עם הריצ'= גנאש. והוא בא מעל למוס
קודם כל תודה!
אבל בהודעה הראשונה שלך כתבת:

מקציפים ריצ' יחד עם מחית המנגו עד לקבלת תערובת קצפית לא נוזלית.
בסיר קטן על אש נמוכה או במיקרוגל בהפעלות של 30 שניות וערבוב, ממיסים שוקולד עם שמן.
מוסיפים למנגו והריצ' המוקצפים.
מוסיפים פדוינג.

ורק בסוף כתבת שאת מחלקת לשכבות
אז אני קצת מבולבלת
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
קודם כל תודה!
אבל בהודעה הראשונה שלך כתבת:

מקציפים ריצ' יחד עם מחית המנגו עד לקבלת תערובת קצפית לא נוזלית.
בסיר קטן על אש נמוכה או במיקרוגל בהפעלות של 30 שניות וערבוב, ממיסים שוקולד עם שמן.
מוסיפים למנגו והריצ' המוקצפים.
מוסיפים פדוינג.

ורק בסוף כתבת שאת מחלקת לשכבות
אז אני קצת מבולבלת
סליחה שליחה
שכחתי שהבאתי למעלה רק את שכבת המוס בלי הגנאש וגם בתוכה יש שוקולד לבן.
[ציינתי שם שבתמונה זה עם גנאש שוקולד לבן מעל, אבל הוא לא מופיע במתכון]
 

מרחבים

משתמש מקצוען
סליחה שליחה
שכחתי שהבאתי למעלה רק את שכבת המוס בלי הגנאש וגם בתוכה יש שוקולד לבן.
[ציינתי שם שבתמונה זה עם גנאש שוקולד לבן מעל, אבל הוא לא מופיע במתכון]
אההההה
אז הגנאש הוא עוד משו?
איך הכנת אותו?
את חושבת שאפשר בלעדיו?
ולגבי ה500 מ"ל ריצ' - את מתכוונת למרוכז שקונים בחנויות מתמחות?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
אההההה
אז הגנאש הוא עוד משו?
איך הכנת אותו?
את חושבת שאפשר בלעדיו?
ולגבי ה500 מ"ל ריצ' - את מתכוונת למרוכז שקונים בחנויות מתמחות?
אפשר לגמרי בלי הגנאש.
טעים גם כך.
הגנאש מאוד מעשיר, אבל הוא מוסיף מתיקות אז מי שאוהבת את הטעם המעודן שתוותר.

500 מ"ל ריצ' זה לא המרוכז. זה קופסא של השף הלבן/ריצ' והיא שווה ל-2 כוסות/שקיות של המכירות שמוסיפים להם מים בהקצפה.
 

מרחבים

משתמש מקצוען
אפשר לגמרי בלי הגנאש.
טעים גם כך.
הגנאש מאוד מעשיר, אבל הוא מוסיף מתיקות אז מי שאוהבת את הטעם המעודן שתוותר.

500 מ"ל ריצ' זה לא המרוכז. זה קופסא של השף הלבן/ריצ' והיא שווה ל-2 כוסות/שקיות של המכירות שמוסיפים להם מים בהקצפה.
ואיך מכינים את הגנאש?
כתבת כבר ופיספסתי?
 

מרחבים

משתמש מקצוען
אפשר לגמרי בלי הגנאש.
טעים גם כך.
הגנאש מאוד מעשיר, אבל הוא מוסיף מתיקות אז מי שאוהבת את הטעם המעודן שתוותר.

500 מ"ל ריצ' זה לא המרוכז. זה קופסא של השף הלבן/ריצ' והיא שווה ל-2 כוסות/שקיות של המכירות שמוסיפים להם מים בהקצפה.
500 מ"ל זה 2 קופסאות של השף הלבן, לא?
ואם כבר מדברים על הריצ' המרוכז
כמה מים להוסיף לכל כוס?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
500 מ"ל זה 2 קופסאות של השף הלבן, לא?
ואם כבר מדברים על הריצ' המרוכז
כמה מים להוסיף לכל כוס?
זה 2 קופסאות קטנות או אחת גדולה...

אני חושבת שמוסיפים חצי כוס מים למרוכז.
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
@hbecker אני באמצע ההכנה...
האם קודם להקציף את הקצפת ואח"כ להוסיף את המחית מנגו,
או להקציף את שניהם יחד?

ושאלה נוספת -
אני מכינה כמות כפולה, ויש לי רק 300 גר' שוקולד,
נראה לך יהיה בסדר,
או קריטי שאלך לקנות עוד?
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
@hbecker אני באמצע ההכנה...
האם קודם להקציף את הקצפת ואח"כ להוסיף את המחית מנגו,
או להקציף את שניהם יחד?

ושאלה נוספת -
אני מכינה כמות כפולה, ויש לי רק 300 גר' שוקולד,
נראה לך יהיה בסדר,
או קריטי שאלך לקנות עוד?
הקצפתי ריצ' לקצפת וכשהיה כמעט מוכן הוספתי את המחית, כ=עכשיו זה נוזלי לגמרי,
האם כך צריך להיות או שהתפשל לי?
דחוף לי כי אני תקועה באמצע...
אולי יש כאן מישהי שהכינה ויכולה לענות לי?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@hbecker אני באמצע ההכנה...
האם קודם להקציף את הקצפת ואח"כ להוסיף את המחית מנגו,
או להקציף את שניהם יחד?

ושאלה נוספת -
אני מכינה כמות כפולה, ויש לי רק 300 גר' שוקולד,
נראה לך יהיה בסדר,
או קריטי שאלך לקנות עוד?
מקציפים את הריצ' יחד עם מחית המנגו. כתבתי את זה בהוראות למעלה.

"מקציפים ריצ' יחד עם מחית המנגו עד לקבלת תערובת קצפית לא נוזלית."

מה שתקבלי אם ירד לך הקצפה כי הוספת את המנגו אחריה ונהיה ממש נוזלי זה מין סורבה מנגו- טעים גם הוא

השווקלד מאחד את הרכיבים. אם תשימי פחות זה באמת, המרקם יהיה קצת שונה אבל לא קריטי
 

חינדלה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
יש לכרמית מטבעות שוקולד לבן פרווה בטעם חלבי ממש.
אני משתמשת בהם.
קונה אותן בחנויות מתמחות.
הן נראות כמו מטבעות ממש ולא כמו עיגולים [כפתורים] והן בצבע שמנת

השוקולד יחד עם הריצ'= גנאש. והוא בא מעל למוס
איפה אפשר לקנות במודיעין עילית?
 

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
מקציפים את הריצ' יחד עם מחית המנגו. כתבתי את זה בהוראות למעלה.

"מקציפים ריצ' יחד עם מחית המנגו עד לקבלת תערובת קצפית לא נוזלית."

מה שתקבלי אם ירד לך הקצפה כי הוספת את המנגו אחריה ונהיה ממש נוזלי זה מין סורבה מנגו- טעים גם הוא

השווקלד מאחד את הרכיבים. אם תשימי פחות זה באמת, המרקם יהיה קצת שונה אבל לא קריטי
זהו שאכן יצא לי נוזלי ולכן נלחצתי שהתפשל לי, בסוף הסתדרתי כי לא היה לי כאן תגובה והייתי תקועה באמצע, קניתי עוד שוקולד שיהיה לי את כל הכמות הדרושה,
המוס יצא ממש מעדן!!!
הכנתי לחמותי ולאמא שלי, אכלנו מזה בראש השנה וכולם התלהבו ואהבו מאוד! היה טעים מרענן ומיוחד ממש.
תודה!
תביאי עוד מתכונים מרעננים כאלו עם פירות...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יְהוָה כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יְהוָה כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה