כשלחברה שלי היה מונו ארוך , שארך כמעט שנה, היא הגיעה לרופא אחד שטען שהמונו עצמו אף פעם לא משפיע יותר מחודש וחצי, אחר כך זה קושי פסיכולוגי.למי ידוע מה טוב לחיזוק הגוף בזמן מונו?
זה מחזק את ההודעה הקודמת שלי.ד"ר סרוסי מרמת אשכול!!!!!
לא הבנתי, היא הלכה אליו?זה מחזק את ההודעה הקודמת שלי.
לא, אבל אם ד"ר סרוסי עוזר לאנשים עם מונו , זו הוכחה שהכל פסיכולוגי.לא הבנתי, היא הלכה אליו?
נכון, בדרך כלל השלב המשמעותי של המונו אורך 4-6 שבועות. אבל עד שהכבד מחלים לגמרי, לוקח זמן. והחולשה יכולה להגרר עוד תקופה ארוכה, בתקופה הזאת- תוספי וויטמינים מסייעים מאד. בתקופה של ההתלקחות המשמעותית של המונו שום דבר לא עוזר חוץ ממנוחה מוחלטת.כשלחברה שלי היה מונו ארוך , שארך כמעט שנה, היא הגיעה לרופא אחד שטען שהמונו עצמו אף פעם לא משפיע יותר מחודש וחצי, אחר כך זה קושי פסיכולוגי.
לה זה עזר פלאים .
אני רואה שזה כתוב גם פה.
לא עוזר לחודש הראשון, אבל מאד עוזר להמשך.
עריכה: זה ברוב מוחלט של המקרים , כך אני קוראת פה וגם פה
יש מקרים נדירים בהם הסימפטומים אורכים יותר מ4-6 שבועות , ואז הם אורכים עד 6 חודשים או יותר.
זה את אומרת , הCDC אומר אחרת. וגם קליבלנד קליניק.אבל עד שהכבד מחלים לגמרי, לוקח זמן. והחולשה יכולה להגרר עוד תקופה ארוכה
איך את יודעת ?וזה לחלוטין לא היה פסיכולוגי
בדיקות דם?זה את אומרת , הCDC אומר אחרת. וגם קליבלנד קליניק.
בדיקות דם?איך את יודעת ?
ברוך השם , לא.מקווה שלא
אם חשבת שאת כבר אחרי, והרגשת טוב, אז זה כנראה היתה חולשה פיזית אמיתית.כאחת שעברה לצערי די הרבה זמן גם אחרי כמה חודשים שחשבתי שאני אחרי.. באמצע הליכה בקניון כמעט והתעלפתי כל הגוף שלי רעד. זה חולשה שהיא אפשר לתאר.
הבדיקות דם אומרות שאצל רוב האנשים יש חולשה הרבה זמן אחרי? עשית מחקר כזה?בדיקות דם?
זה שרואים בבדיקות דם חסרים , לא אומר שאמורים להרגיש סימפטומים.בדיקות דם?
נו? כנ"לאם חשבת שאת כבר אחרי, והרגשת טוב, אז זה כנראה היתה חולשה פיזית אמיתית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: