מידע שימושי מונה חכם חברת חשמל

משה שאחא

משתמש פעיל
האם מישהו יודע איך עושים החלפה של מונה חכם והאם יש עם זה אין בעיות עם זה בשבת

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
האם מישהו יודע איך עושים החלפה של מונה חכם והאם יש עם זה אין בעיות עם זה בשבת
אם אתה מדבר על חברת חשמל, אז אתה יכול להזמין בטלפון 103 בשלוחה 1 > 1 > 5 > מונים חכמים >2 מידע מונה חכם ומעבר.

לגבי שבת, ההגיון אומר שאין בעיה.. אם כי ראיתי באשכול הבא שדיברו על זה.

משה שאחא

משתמש פעיל
לא כ"כ מבין איך יכול להיות עם זה בעיה בשבת
במים אתה פותח את הברז אבל בחשמל איזה פעולה חשמלית אתה עושה
(חוץ מעצם השימוש בחשמל שיש כאלה שטוענים שזה בעייתי)
דוגמא למשל אם זה כל הזמן משדר נתונים לחברת החשמל או מתי שהם רצים לחייב הם בודקים את מצב המונה

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
דוגמא למשל אם זה כל הזמן משדר נתונים לחברת החשמל או מתי שהם רצים לחייב הם בודקים את מצב המונה
ובוודאי שלכאורה זה לא בעיה כמו מים, שאם המונה לא כשר, אז אתה משפיע על פעילות המונה.

אתה מדבר שאולי החברה תיצור חילו שבת בגללך, שבדרך כלל שירות הלקוחות והתשלומים סגור בשבת.

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
אתה מדבר שאולי החברה תיצור חילו שבת בגללך, שבדרך כלל שירות הלקוחות והתשלומים סגור בשבת
הם עושים בשבילך חילולי שבת הרבה יותר רציניים כמו מבעיר ומכבה שזה דאורייתא
קריאה של מונה חכם זה עבירה קלה חוץ מזה שזה כנראה אוטומטי
אין מישהו שיושב כל הזמן ומזין למחשב @משה שאחא עכשיו נדלק לו מזגן בחדר שינה כנראה הוא הולך לישון שנ"צ

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
הם עושים בשבילך חילולי שבת הרבה יותר רציניים כמו מבעיר ומכבה שזה דאורייתא
קריאה של מונה חכם זה עבירה קלה חוץ מזה שזה כנראה אוטומטי
אני לא מתווכח על הנושא, רק יש כאלו שיטענו שבגלל שזה עבור חולים וכדומ' אז גם אני נהנה.

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
אני לא מתווכח על הנושא, רק יש כאלו שיטענו שבגלל שזה עבור חולים וכדומ' אז גם אני נהנה.
יכול להיות שזה נכון ולכן התירו הרבה פוסקים אבל לאסור בגלל שמישהו דמיין שאולי יקראו את המונה שלו בשבת וזה נקרא שעשו מלאכה בשבילו זה הרבה יותר רחוק

A052

משתמש סופר מקצוען
תכל'ס כרגע אין לכאורה שום סיבה לבקש מונה חכם, היות וניוד חשבון לחברה אחרת ניתן כבר גם עם מונה רגיל.
ומונה חכם לבקשתכם עולה כ300 ש"ח, ואמורים להחליף אותו בחינם עד סוף 2028.

לגבי חילול שבת, כמובן אין שום חשש, כל עוד אתם לא מדליקים או מכבים חשמל במזיד בשבת.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה