אתה מתכוון למונה קריאה מרחוק למיםהאם מישהו יודע איך עושים החלפה של מונה חכם והאם יש עם זה אין בעיות עם זה בשבת
אם אתה מדבר על חברת חשמל, אז אתה יכול להזמין בטלפון 103 בשלוחה 1 > 1 > 5 > מונים חכמים >2 מידע מונה חכם ומעבר.האם מישהו יודע איך עושים החלפה של מונה חכם והאם יש עם זה אין בעיות עם זה בשבת
לא כ"כ מבין איך יכול להיות עם זה בעיה בשבתלחשמל
דוגמא למשל אם זה כל הזמן משדר נתונים לחברת החשמל או מתי שהם רצים לחייב הם בודקים את מצב המונהלא כ"כ מבין איך יכול להיות עם זה בעיה בשבת
במים אתה פותח את הברז אבל בחשמל איזה פעולה חשמלית אתה עושה
(חוץ מעצם השימוש בחשמל שיש כאלה שטוענים שזה בעייתי)
נו ומה זה קשור לפעולה שלך מה שהם עושיםדוגמא למשל אם זה כל הזמן משדר נתונים לחברת החשמל או מתי שהם רצים לחייב הם בודקים את מצב המונה
ובוודאי שלכאורה זה לא בעיה כמו מים, שאם המונה לא כשר, אז אתה משפיע על פעילות המונה.דוגמא למשל אם זה כל הזמן משדר נתונים לחברת החשמל או מתי שהם רצים לחייב הם בודקים את מצב המונה
הם עושים בשבילך חילולי שבת הרבה יותר רציניים כמו מבעיר ומכבה שזה דאורייתאאתה מדבר שאולי החברה תיצור חילו שבת בגללך, שבדרך כלל שירות הלקוחות והתשלומים סגור בשבת
אני לא מתווכח על הנושא, רק יש כאלו שיטענו שבגלל שזה עבור חולים וכדומ' אז גם אני נהנה.הם עושים בשבילך חילולי שבת הרבה יותר רציניים כמו מבעיר ומכבה שזה דאורייתא
קריאה של מונה חכם זה עבירה קלה חוץ מזה שזה כנראה אוטומטי
יכול להיות שזה נכון ולכן התירו הרבה פוסקים אבל לאסור בגלל שמישהו דמיין שאולי יקראו את המונה שלו בשבת וזה נקרא שעשו מלאכה בשבילו זה הרבה יותר רחוקאני לא מתווכח על הנושא, רק יש כאלו שיטענו שבגלל שזה עבור חולים וכדומ' אז גם אני נהנה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: