אברך צעיר (?)
משתמש פעיל
מה עדיף למי שמוכן להשקיע במצלמה ביתית
קנון G7 או מירורלס למיניהן (EOS M50 למשל)?
נודה מאד למי שיחכימנו
קנון G7 או מירורלס למיניהן (EOS M50 למשל)?
נודה מאד למי שיחכימנו
חנות מומלצת?יש לי אותה EOS M50 מאוד טובה לא התנסיתי בG7
במה זה עדיף?G7 III
במה זה עדיף?
זה משמעותי כ"כ יותר מ-G7 II?
נ.ב. לא התכוננו להוציא יותר מ-2500
מעדיפים חדשהנ.ב. מוכרת מצלמה G9 II ג"כ מעולה!! במצב מצוין
אנחנו מודעים לכךG7 זה מצלמה מקצועית קומפקטית, מצלמה טובה ממש! שווה!!!
קניתי גי 7 ואני לא יודעת איך לכוון אותו על מצב שיצא הכי ברור יש כאן מישהו שיכול להסביר לי מה זה fמירורלס זו מצלמה מקצועית שמיועדת למי שלמד צילום מקצועי ויודע לתפעל ולכוון את הפרמטרים לתמונה איכותית.
G7 זו מצלמה קומפקטית איכותית ביותר - שמיועדת לכל חובב צילום, שיוכל להוציא תמונות מאלפות במצב אוטומטי, וגם במצב של הגדרות ידניות.
אם לא למדתם צילום - לכו על ה G7. אחרת יהיה לכם סתם עגמת נפש.
מה גם שבמירורלס צריך גם להשקיע בעדשות. ועדשה איכותית עולה אלפים!
קניתי גי 7 ואני לא כל כך מרוצה כי אני לא יודעת איך לכוון את זה אשמח אם יש כאן מישהו שיכול להסביר לי מה זה כמה דברים:מירורלס זו מצלמה מקצועית שמיועדת למי שלמד צילום מקצועי ויודע לתפעל ולכוון את הפרמטרים לתמונה איכותית.
G7 זו מצלמה קומפקטית איכותית ביותר - שמיועדת לכל חובב צילום, שיוכל להוציא תמונות מאלפות במצב אוטומטי, וגם במצב של הגדרות ידניות.
אם לא למדתם צילום - לכו על ה G7. אחרת יהיה לכם סתם עגמת נפש.
מה גם שבמירורלס צריך גם להשקיע בעדשות. ועדשה איכותית עולה אלפים!
קניתי גי 7 ואני לא כל כך מרוצה כי אני לא יודעת איך לכוון את זה אשמח אם יש כאן מישהו שיכול להסביר לי מה זה כמה דברים:
f
iso
צמצם
איך אני יכולה לבטל את הטשטוש מסביב לאוביקט או לפחות לשלוט עליו
ובכללי איך יהיה לי הכי ברור לצלם סתם ככה בבית על איזה תוכנה ואיכות
תודה רבה
קצת סדר על משולש החשיפה:
בצילום ישנם שלושה פרמטרים מרכזיים ככיונון ראשוני לצילום.
מהירות תריס- נמדד על פי שניות בד"כ בין 30"-1/4000. זה המדד שקובע את זמן החשיפה של התריס לאור שבחוץ.
ככל שהתריס מהיר יותר, התמונה חשוכה יותר. המינוס במהירות גבוהה היא טשטוש של הצתמונה אם היד או המצלמה רעדו או שמצלמים מישהו רץ נניח.
צמצם- גודל החור שדרכו יעבור האור בדרכו אל החיישן. הוא נקרא f' במצלמה G7 למשל, י טווח צמצם של f2.8 (הקטן יותר) עד f8.0 (הגדול יותר). ככל שהצמצם קטן יותר התמונה מוארת יותר וחדה יותר. צמצם גדול מיועד נניח לצילום נוף, כי אז אנו זקוקים לטווח פוקוס רחב יותר,מה שלא מתאפשר בעת צילום בצמצם קטן (שאז הרקע מאוד מטושטש.
ולסיום- מהירות iso. כי לאחר שהתריס והצמצם כוונו למקום המדויק שלהם, לפעמים עדיין התמונה מעט חשוכה. מהירות הiso היא תאורה דיגיטלית של המצלמה הנמדדת במספרים מ80 (הכי חשוך) עד (בד"כ) 12800 זה הכי מואר. ככה אנו מאירים את התמונה אחרי שהתריס והצמצם עשו את שלהם.
אבל יש לשים לב: מהירות iso גבוהה עלולה ליצור רעש בתמונה (מעין לכלוך מגעיל, כמו נקודות שחורות כאלה).
עד כאן משולש החשיפה על רגל אחת
אני באמת כותב את זה על רגל אחת...
בהצלחה!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: