נכתב ע"י א.ד.;612375:אז על מה הכסף?
[שאלה שלקוח שאל אותי]
[שאלה שלקוח שאל אותי]
[שאלה שלקוח שאל אותי]
אמנם תגובה נוטפת צ'יפקה יתר על מידה, אבל די נכונה.נכתב ע"י הרשל'ה;612635:הפרובינציאליות הנוטפת בדיונים מסוג זה, מדאיגה הרבה יותר.
רובם של המגיבים, אני נוטה להאמין, כלל לא התנסו בעבודה במשרד פרסום מסודר.
מחד, נשיאת העיניים ל"משרד פרסום" כבית ועד לחכמי סוד ומקדש למקוריות פורצת דרך, היא ילדותית. אין כל רע בלקחת תמונה ממאגר תמונות, מצולמת היטב, מתאימה להקשר, וליצור ממנה קריאייטיב חסכוני וקולע. גם זו דרך כשרה ולגיטמית (שלרוב מעידה דווקא על צורת חשיבה יצירתית).
"חסכון" אינה מילה גסה, ובמשרד פרסום עם תקציב נתון זו דרך חיים. נבונה וראויה לענ"ד.
מאידך, הניקור הנוקדני מהז'אנר של "תפסנו אתכם" מהווה סוג של שמחת עניים לאיד - החושפת צורת חשיבה נחיתית, כזו המגבילה מראש את היכולת לפתח יצירתיות מקורית (ויעילה).
באופן אישי הייתי מציע לייסד פרס שנתי לקמפיין החסכוני ביותר. אין כל חכמה בלהוציא לאחרים את העיניים - ולשבור עצמית את השיניים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: