ייישששש תודהאחפש לך
אני מחפשת מחרוזת כדי לא לעביר כל שניה שיר ושחיפשתי בגוגל הכל חסום (כנראה מוזיקה לא הכי חרדית)המלצה: מכביטס.
חסום לי אם את יכולה לעלות לי משהו בחינם שיש לך, ולא אכפת לך לעלות לי חומרים רגילים או משהו כזה אני ישמח מאד!!!!!!!!יש המון מחרוזות בלי מילים ביוטיוב
את יכולה גם לנסות לכתוב בשורת חיפוש workout muzic 135 bpm
לי כמאמנת יש די ג'י שבונה לי מותאם אישית עם שירים חרדים ב50 שקלים לשעה של מוזיקה
את יכולה לפנות אלי בפרטי.
שירים גם יהיה מעולהיש 2 מחרוזות של סוכות אנחנו וצאצאינו (מצוינות לכושר)
אם זה רלוונטי אני יכולה להעלות
באתר הזה יש אפשרות להאיץ או להאט את השירVocal Remover and Isolation
Separate voice from music out of a song free with powerful AI algorithmsvocalremover.org
משתמשת בזה הרבה
אני בנט פרי ולא נפתח לי...מצאתי למי שרוצה אני שולחת כישור לדף פתוח בנטפרי תודה רבה
מנגינות לריצות יוטיוב - חיפוש ב-Google
www.google.com
מה שאפשרררררריש לי מיקסים ישנים שאני יכולה להעלות זה יעזור?
השאר נראה לי שאני לא יכולה להעביר
כן!!!יש לי מיקסים ישנים שאני יכולה להעלות זה יעזור?
השאר נראה לי שאני לא יכולה להעביר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: