שלום חברים!
אשמח לחוו"ד על המודעה שהתחלתי לעצב לסרט חדש.
כמובן שיש עוד מלא עבודה אבל איך הכיוון?
תודה!
אשמח לחוו"ד על המודעה שהתחלתי לעצב לסרט חדש.
כמובן שיש עוד מלא עבודה אבל איך הכיוון?
תודה!
תודה רבההה!ממש מושקע ומכניס לאוירה!
אולי כדאי להגדיל את שם הסרט שיהיה יותר דומיננטי, ולהוסיף עוד צבע
אולי כדאי להגדיל את שם הסרט שיהיה יותר דומיננטי, ולהוסיף עוד צבע
מצטרפת לגבי השם של הסרט להגדיל יותר ולהוסיף צבע
כולם פה, פה אחד!לפי דעתי קצת להגדיל ולהדגיש את שם הסרט
כי הוא קצת נעלם בצבעים החמים
תודה תודה!טוב.
אז מישהו צריך להיות כאן 'קצת' דוגרי ולתת הערות:
1. משום מה שתי המשפטים שקפצו לי מול העיינים זה: "צולם ברוסיה וישראל" ו"מאושר ע"י..".
2. השם של הסרט קצת נבלע ברקע, חייב להיות לו הרבה יותר נוכחות.
3. מבחינת אלמנטים, משהו כאן קצת 'דל' חסר כאן משהו כי מעבר לשטרות שיש ברגע אין כאן משהו מוגדר, אולי משחק נכון עם השם של הסרט בשילוב אלמנטים מתאימים יהפוך כאן את כל הכרזה הזאת.
(רעיון שעולה לי אולי להפוך את המילה (השם) של הסרט "האוליגרך" לסוגר של לוגו שהדולרים שברגע יהיו בלי שקיפות בכלל ויהיו חלק מהשם, דהיינו: שהדולרים לא יהיו רק מאחורי השם של הסרט אלא שגם קצת יעלו מעליו (ממש בעדינות) אולי עם קצת תנועה ויותר הצללות.. יהפוך את זה להיות בסט..).
קיצר שיהיה בהצלחה!!
ו.. מתנצל אם הייתי 'מידי' דוגרי .
ואוו הערה מצויינת!מדהים, בתוספת ההערות הדוגריות הנ"ל...
רק לי הפריע אוליגרך 'רוסי' שיש לו מלא 'דולרים'? הייתי רוצה לראות 'רובלים' (אין לי מושג איך הם נראים)
ברור שאם היו לו רק רובלים הוא כבר לא כ"כ 'אוליגרך' הוא יותר 'אוליגרך לשעבר', אם הוא עדיין אוליגרך יש לו גם דולרים, אבל זה נמצא עמוק מתחת הבלטות, מה שכולם מסביב רואים זה הרובלים...
אפשר קישור?בשביל השראות כדאי להיכנס לאתר כל הבמה בקטגוריית מופעים ולקבל מלא השראות לעיצובי פרסומת לסרטים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: