מה שמים לגננות במשלוח מנות?

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אם כבר החלטתי להביא להן בנפרד , האם מספיק ממתקים מכובדים או שנהוג כלי או משהו? אותה שאלה למטפלת כמו קלינאית ..

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
חייבת תשובה לזה...בבקשה

..

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
את מחפשת להרשים? לכבד? לתת הרגשה טובה?
יש לך תקציב מכובד לכך? את מעדיפה כמה שיותר בזול?
זה מאוד תלוי...

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ממש לא להרשים

רוצה לכבד ולהעריך מאמצים.. ולתת משהו שמקובל לתת . לא מידי יקר בהתחשב שיש לי לפחות 15 כאלה כולל רבנים של הילדים בחיידר

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י רותי12;732073:
רוצה לכבד ולהעריך מאמצים.. ולתת משהו שמקובל לתת . לא מידי יקר בהתחשב שיש לי לפחות 15 כאלה כולל רבנים של הילדים בחיידר

ברוך ה' כן ירבו. גם לכל עם ישראל המצפים...

לתת הרגשה טובה מספיק באמת מעט פריטים, וברכה יפה המתארת את רגשי תודתך העולים עד גדות. ובכך לחמם את לב המחנך.

כמורה הייתי מקבלת כלי נוי ומגשים מתלמידותי אחת אחת. והם ימשו לי כבסיס למשלוחי מנות הלאה. אולי אקבל זאת השנה בחזרה מאחת השכנות שלא תזכור מי נתנה מה:D. כפי שכבר קרה לאימי:)

לא חבל?:(

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
חבל מאד. אז מה עושים?

אם לא ניתן וכל השאר יתנו זה לא יהיה טוב נכון?

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
נכתב ע"י רותי12;732088:
אם לא ניתן וכל השאר יתנו זה לא יהיה טוב נכון?

מאוד יכול להיות שאני דעת מיעוט...
כמורה היה לי עדיף משלוח אחד גדול ומכיל. מאשר עוד כמה קטנים. ו.. לא זכרתי את אלו שהביאו בנפרד אהבתי את המשותף. היה בו משהו מאחד ונעים. לפעמים היה עיקרו משחק לילדים או ספר גדול שלא היה באפשרותי לקנות. או אביזר חשמלי נחוץ. זה היה מחמם את ליבי כל השנה ובשנים שאחרי.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
לפי מה שאת אומרת נראה לי שאקבל את דעתך

מקווה שיאספו כסף מכולן (לי אין כוח וזמן לזה) ונעשה משהו משותף ולא נצטרך משלוחים פרטיים
תודה על הייעוץ

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני חושבת שזה לא נכון שלא זוכרים.
כבת להורים ששתיהם עוסקים בחינוך, ומקבלים בפורים כ30-40 משלוחי מנות,
אני יכולה לומר לך שמה שיפה- זוכרים, ואפילו לשנים.
אמא שמשקיעה קצת יותר מלשים בשקית את הבקבוק יין והשוקולד, בפרוש רואים, זוכרים ונהנים.
ממש לא מעבירים הלאה.
הרבה הורים מכבדים ושולחים מוצרים טובים, אפילו יוקרתיים,
(יינות משובחים, שוקולד יוקרתי, קפה טוב, בונבונירה מיוחדת וכד') ואנחנו יודעים בדיוק מי שלח ומה.
(טוב, לא איזה שימורים, אבל את הדברים הטובים- כן)
מי מדבר על אלו ששולחים מתנות- אז בכלל.
רואים על המשלוח מנות את האמא והאכפתיות שלה.
לא אמרתי שצריכים להשתגע, אבל לכבד ולהוקיר זה יפה- ונזכר.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
השאלה אם בנוסף למשלוח שמביאה הכיתה צריך עוד?

משלוח מנות ולא סתם אלא כזה מכובד (כלומר שווה הרבה כסף) יוקרתי (יקר) ? השאלה אם זה לא מוגזם?
יותר גרוע אלו המטפלות כמו קלינאיות\מורה לפסנתר \... וכו שמימלא משלמים להם 250 ש"ח לטיפול כל שבוע ובנוסף צריך גם משלוח מנות יקר וגם בסוף שנה מתנה . בסופו של דבר עם הרבנים של החיידר יוצא תקציב לא נורמלי.
השאלה מי טועה כאן??!

רותי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני שמתי לב שמאוד נהנים ממשחק לילדים
זה לא דבר שהורים תמיד מפרגנים לקהות
זה גם יכול להתאים לתקציב של כל אחד (יש כל מיני דרגות של מחירים)
וזה תמיד נחמד לילדים משחק חדש
נראה לי משכלי הגשה פשוט נמאס.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
נכתב ע"י gol;732254:
אני חושבת שזה לא נכון שלא זוכרים.
כבת להורים ששתיהם עוסקים בחינוך, ומקבלים בפורים כ30-40 משלוחי מנות,
אני יכולה לומר לך שמה שיפה- זוכרים, ואפילו לשנים.
אמא שמשקיעה קצת יותר מלשים בשקית את הבקבוק יין והשוקולד, בפרוש רואים, זוכרים ונהנים.
ממש לא מעבירים הלאה.
הרבה הורים מכבדים ושולחים מוצרים טובים, אפילו יוקרתיים,
(יינות משובחים, שוקולד יוקרתי, קפה טוב, בונבונירה מיוחדת וכד') ואנחנו יודעים בדיוק מי שלח ומה.
(טוב, לא איזה שימורים, אבל את הדברים הטובים- כן)
מי מדבר על אלו ששולחים מתנות- אז בכלל.
רואים על המשלוח מנות את האמא והאכפתיות שלה.
לא אמרתי שצריכים להשתגע, אבל לכבד ולהוקיר זה יפה- ונזכר.

נראה לי שההודעה שלך הכניסה להיסטריה אי אלו הורים שקראו אותה, ואשר על כן אני מקווה שה'אנחנו זוכרים' מכוון יותר לילדיהם של אנשי החינוך הדגולים, ולא להוריהם בעצמם. כי אם לא - זה עצוב מאד מאד.

אין שום ערובה לכך שמי ששיגר בונבונירה יוקרתית, ליקר משובח וקפה מגורען ממותג, ועוד שאר מוצרי יוקרה, אכן התכוון להודות ולהוקיר. לפעמים הוא פשוט שלח את המשלוח בגלל לחץ ורצון שיזכרוהו, כמסר שעולה מהודעתך הנ"ל, או כשוחד.

עדיף עשרות מונים משלוח בשקית (מה לעשות שלא כולם נתברכו בממון או בכשרון עיצובי או ביכולת לשקוע בחובות), אבל עם הוקרה אמתית, משלוח שבא מאנשים שלא מהססים להביע תודתם בכל עיתוי שהוא, ולא רק בפורים, שיודעים לציין בפני המנהל/מפקח כשהם פוגשים בו כמה מילים בשבח המורה/מלמד, שיודעים גם להחמיא למורה עצמו בעיתויים שונים, ששומרים על קשר רציף וגם מראים לילד את החשיבות והערכה שהם רוחשים למחנכיו, על פני משלוח ראוותני של מי שכל הנ"ל כלל לא בראש מעיניו, ובפורים הוא מנסה לפרוע חוב או לא לצאת דופן.

מוטב שאנשים ילחצו ויתחרו ביניהם מי מפרגן למחנכים במשך כל השנה כולה, ולא ינסו להרשים בצורה כפויה ויכנסו לתחרות מסחררת ומלחיצה של שיגור המשלוח המרשים, המפואר והנזכר ביותר.

אגב, בפרשת השבוע שעבר, פרשת תרומה, נכתב: "מאת כל איש אשר ידבנו ליבו תקחו את תרומתי" בתרגום התנא יונתן בן עוזיאל התווספו שתי מילים – "ולא באלמותא", לא בכפיה. נתינה כפויה, הפגנתית, תחרותית, היא לא ממש הנתינה האולטימטיבית.

החותמת בסערת לב, מורה וקרובה לאנשי חינוך, שמתחשבים בעוד פרמטרים פרט למידת המשלוח ולמרכיביו כדי להעריך אכפתיות והודאה.

רותי12

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י ארבע;732988:
נראה לי שההודעה שלך הכניסה להיסטריה אי אלו הורים שקראו אותה, ואשר על כן אני מקווה שה'אנחנו זוכרים' מכוון יותר לילדיהם של אנשי החינוך הדגולים, ולא להוריהם בעצמם. כי אם לא - זה עצוב מאד מאד.

אין שום ערובה לכך שמי ששיגר בונבונירה יוקרתית, ליקר משובח וקפה מגורען ממותג, ועוד שאר מוצרי יוקרה, אכן התכוון להודות ולהוקיר. לפעמים הוא פשוט שלח את המשלוח בגלל לחץ ורצון שיזכרוהו, כמסר שעולה מהודעתך הנ"ל, או כשוחד.

עדיף עשרות מונים משלוח בשקית (מה לעשות שלא כולם נתברכו בממון או בכשרון עיצובי או ביכולת לשקוע בחובות), אבל עם הוקרה אמתית, משלוח שבא מאנשים שלא מהססים להביע תודתם בכל עיתוי שהוא, ולא רק בפורים, שיודעים לציין בפני המנהל/מפקח כשהם פוגשים בו כמה מילים בשבח המורה/מלמד, שיודעים גם להחמיא למורה עצמו בעיתויים שונים, ששומרים על קשר רציף וגם מראים לילד את החשיבות והערכה שהם רוחשים למחנכיו, על פני משלוח ראוותני של מי שכל הנ"ל כלל לא בראש מעיניו, ובפורים הוא מנסה לפרוע חוב או לא לצאת דופן.

מוטב שאנשים ילחצו ויתחרו ביניהם מי מפרגן למחנכים במשך כל השנה כולה, ולא ינסו להרשים בצורה כפויה ויכנסו לתחרות מסחררת ומלחיצה של שיגור המשלוח המרשים, המפואר והנזכר ביותר.

אגב, בפרשת השבוע שעבר, פרשת תרומה, נכתב: "מאת כל איש אשר ידבנו ליבו תקחו את תרומתי" בתרגום התנא יונתן בן עוזיאל התווספו שתי מילים – "ולא באלמותא", לא בכפיה. נתינה כפויה, הפגנתית, תחרותית, היא לא ממש הנתינה האולטימטיבית.

החותמת בסערת לב, מורה וקרובה לאנשי חינוך, שמתחשבים בעוד פרמטרים פרט למידת המשלוח ולמרכיביו כדי להעריך אכפתיות והודאה.
כתבת מצוין.. הלואי שעוד אמהות כמונו יתעוררו לכך ויפסיקו לנסות להרשים במשלוחים "יוקרתיים" ו"מהודרים"...שלא באים דוקא מהלב אולי רק מהכיס..

מוריה ח

משתמש רשום
זה נשמע שאנשים אף פעם לא מביאים משלוח יוקרתי, רק כדי להביא הערכה, אלא הכל מן תחרותיות טפשית. אני מוחה בתוקף. קרה לי כמה פעמים שהיה\תה גננת\מורה\רבה משהו מיוחד במינו, והרגשתי שאני חייבת לתת משהו יותר גדול כהכרת הטוב נטו. עצוב לחשוב שמי שיושב בצד השני חושב שניסיתי להרשים....

riki-v

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אני לא חושבת שמשלוח שנזכר הוא בהכרח גם יקר, אפשר לשלוח משלוח מנות מקורי, מעניין ומפתיע גם בתקציב נמוך, אם הוא ארוז בצורה יפה ומכובדת, וכתובה בו ברכה מושקעת או אם איזה רעיון, או הדגשה על מאורעות שארעו במשך השנה זו בהחלט תשומת לב שכל אנשי החינוך שמחים לקבל מעריכים וזוכרים,
פורים לא אמור להיות עסק כלכלי ורווחי של המורות שהעיקר בו שיהיה להם סכום משמעותי או מתנה יוקרתית אלא להרבות אהבה ואחוה בין איש לרעהו, מה שלא קורה כשנותנים משלוח מנות מרכזי
המורה מאוד מעריכה את מי שטרחה, אירגנה, אספה וקנתה, ומאושרת במתנה היקרה שקיבלה, וזה הכל..
אני יודעת כל שנה שהערב הכי קשה הוא לפני המסיבות ולא בפורים עצמו כי אז צריך להכין לכל המלמדים והמורות משלוחים ונתקעים עם הברכות, אני משתלדת תמיד להקדיש לזה איזה ערב כמה ימים קודם

ואל תצעקו, אני לא שולחת אף שנה מגש, ומסתפקת בספר משחק וכד'.. בתקציב קטן שברשותי. ומארגנת משלוח קטן ומחמם את הלב. ולמרות שזו דעתי, אם אוספים מרוכז אני לא אביא משלוח אישי. אשמור זאת להזדמנות אחרת.

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
מוריה, האמיני לי שמרגישים היטב מי מנסה להרשים ומי באמת רוצה להודות. כתבתי בפירוש שיש עוד פרמטרים למדידת הערכה, משלוח נאה בהחלט יכול להכנס כחלק מהם, אבל הוא לא הכרחי.

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני לא חוזרת בי.
גם אמא שלי נותנת למלמדים ולא מפגיזה בכלל.
שמה בשקית, אבל, מוצרים טובים ומכבדים.
לא אמרתי יוקרתיים ולא משהו לא נורמלי.
אמרתי, מכבד.
וכן, בפרוש זוכרים מי שלח מה. ולא רק הילדים.

אף אחד לא חושב שרציתם להרשים, הענין בפורים הוא הכרת הטוב והערכה.
ונכון אמרה פה משהי שמשלוח מנות יכול גם להיות בתקציב קל אבל משהו מכובד ונזכר.

ותמיד יש את אלה ששולחיםם משהו מענין וזה נחמד לקבל, גם בתור שכנה את זוכרת את מה שמיוחד, נכון?

ארבע

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אני בהחלט מחבבת משלוחים מעניינים ומקוריים, אבל הם עדיין לא מאותתים לי שהשולח אכן חפץ ביקרי דייקא.
מה שהיה חשוב לי לומר להורים הוא שגם אם אין לכם ידי זהב או שלא ניחנתם ביצירתיות או בשפע ממון, היו סמוכים ובטוחים שאם אתם באמת מעריכים את המורה ומבטאים זאת, הוא יחוש בכך ויזכור אתכם לטובה.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י gol;733205:
הענין בפורים הוא הכרת הטוב והערכה.
זה בכלל לא העניין בפורים.
גם לדעתי כל הסחרחרה בעניין משלוחי המנות למורות / גננות היא לא נורמלית, אבל אני מודה שלאור מצב העניינים גם אני נאלצת להשתתף בקרנבל. אם הרבה אמהות מביאות בנוסף למשלוח המשותף גם משלוח אישי יקר ומושקע, נוצר מצב שזאת שאינה מביאה - חורגת ובולטת. אף אחת לא רוצה לחרוג על חשבון הצומי שצאצאיה יקבלו בגן / בכיתה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה