מה קורה עם אתר יד 2??

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ראיתי פעם אשכולות הקשורות לבעיות תצוגה ביד 2 מעולם לא נתקלתי בבעיה ועכשיו אני רואה שגם אצלי יש בעיית תצוגה , א"א לחפש כלום!!
למה זה קשור??

אברך חסידי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י נירוש;2226305:
ראיתי פעם אשכולות הקשורות לבעיות תצוגה ביד 2 מעולם לא נתקלתי בבעיה ועכשיו אני רואה שגם אצלי יש בעיית תצוגה , א"א לחפש כלום!!
למה זה קשור??

יש לך חסימה על המחשב?

אבי 23

משתמש רשום
אם זה בנטפרי הבעיה שמכיון שיש כתובת IP אחת להרבה מחשבים, אז כשיש מידי הרבה כניסות מאותה כתובת הם חוסמים את הגישה, בינתיים אין לזה פתרון (אם זה מאד חשוב יכול להיות שבאר. אל. יכולים תמורת תשלום להקצות כתובת IP)

אברך חסידי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
אם זה הבעיה מהרבה כניסות ליד 2 ומהרבה חשיפות של טלפונים,
אצלי אני מכבא ומדליק את הראוטר ואז מתחלף כתובת IP ואז אפשר לגלוש באתר רגיל עד שעוד חוסמים אותך ועוד פעם מכבים וחוזר חלילה....................

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י אברך חסידי;2226381:
אם זה הבעיה מהרבה כניסות ליד 2 ומהרבה חשיפות של טלפונים,
אצלי אני מכבא ומדליק את הראוטר ואז מתחלף כתובת IP ואז אפשר לגלוש באתר רגיל עד שעוד חוסמים אותך ועוד פעם מכבים וחוזר חלילה....................

אם זה עובד לך - אשריך.
זה לא אמור לעזור, כי כל המחשבים שמחוברים לנטפרי משתמשים בשרת של RL נניח, השרת של RL הוא זה שפונה ל"יד2", ומשכך כל המחשבים מזוהים ככתובת אחת. (בערך...)

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י אברך חסידי;2226313:
יש לך חסימה על המחשב?

נט פרי, אבל זאת פעם ראשונה שאני נתקלת בבעיה הזאת

dLive

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
זה בעיקר עניין של שעות. בשעה שיש הרבה כניסות זה נחסם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה