מצטרפת..גיפטקארד עם ברכה
גיפטקארד עם ברכה חמה ותמונה מזכרת מהילד\ה
כמה ואיפה?מצטרפת..
סכום- תחליטו אתם, כמה מעוניינים לתת, איפה- פחות משנה, רק שיהיה מגוון של חנויות... ואם היא סגנון שלא נכנס לקניונים למיניהם- אז שיהיה בחנויות חרדיות.כמה ואיפה?
מממממ אופציה אחרונה נראה ליסכום- תחליטו אתם, כמה מעוניינים לתת, איפה- פחות משנה, רק שיהיה מגוון של חנויות... ואם היא סגנון שלא נכנס לקניונים למיניהם- אז שיהיה בחנויות חרדיות.
בהצלחה!
זהאוזניות בלוטוס
מטען נייד
מקווה שלא התכוונת ברצינותכד ענק של סוכריות ג'לי!!!
הכי מוצלח שיש!גיפטקארד עם ברכה חמה
אבל אל תשקיעו בזה הרבה כסף ולא מידי גדול כי שנה שעברה משהי שאני מכירה קיבלה מילד שהיא מטפלת בו (באופן אישי) מתונה גדולה מודפסת על זכוכית עם ברכה והיה לה ממש חבל על הכסף שהוציאו...ותמונה מזכרת מהילד\ה
לא נראה לי שהסינים יודעים מה זו מצלמה דיגיטלית
דווקא אני חושת שכמעט כל בחורה תאהב לקבל גיפטקארד.מממממ אופציה אחרונה נראה לי
עריכה:
כאילו היא בחורה ועובדת מלא- כאילו זה לא שהיא לא יכולה לפנק את עצמה וכאלה - מרגיש לי מאוד מינורי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: