מה אתה כותב לי ברמזים, למה זה חידון פה?@אברוּמי שלנו, פורש כך מהכתיבה הציבורית, ואנחנו מחרישים?
אייכה אברומי?
ואיך תבוא עלינו השבת בלא הגיג מאוייר?
נ.ב.
למו"ר אביך תמסור שהכותב שהוא מעריך מעבר לדף, יכול כבר להתחרות בקלוגר, ולהוציא אלבום כרומו על גבעת שאול
הבחור הודיע אמש קבל עם ועולם שהוא מפסיק לכתוב את הטור שלו, ואפילו את האיור, שמסתבר שהוא עצמו אייר..מה אתה כותב לי ברמזים, למה זה חידון פה?
תביא את הנייעס עסיסי ונוטף ונעשה לאברומי משפט שדה.
בסוף תראה שהפרישה הציבורית תהיה עבור כתיבה בפורום...
כל מילה!אם חשקה נפשו בתורה, אנו צריכים להפגין תמיכה והערכה.
יש דברים חשובים באמת.
אתה אומר ששם צריך להשקיע...בשנים האחרונות יש מסלול מאוד קבוע לכותבים מוכשרים, אכתוב את זה כמשפט קופירייטרי, "הדרך למשפחה עוברת בקהילה".
בהצלחה @אברוּמי במקום העבודה החדש, מעניין איזה מקום תקבל שם.
אוף... אתם עם הרמזים.."הדרך למשפחה עוברת בקהילה".
אם ככה - אתה מחויב לנו! טור פעם בחודש, וזה אחרי הנחה.במקרה הזה שיקול משמעותי היה - הנטל הגדול שבכתיבת טור סאטירה שבועי.
רגע, גדי; אתה לא קורא עיתונים,תהרגו את קים ג'ונג און אם הבנתי מילה מהדו-שיח שהמתחולל פה!
זה אומר פרש,
זה אומר הלך לבית מדרש,
וזה אומר ל"משפחה" הוא חש...
ואני, אנא אני ניגש?
רגע, גדי; אתה לא קורא עיתונים,
פתאום כותב בחרוזים,
אם קים חי - אתה בעניינים,
האם בכוכבים אנו הוזים?
זה בסך הכל מצטרף לנתוני סקר tgi וכמות החשיפה הנמוכה של 'בקהילה', העיתון שנקבר תחת ידיו האמונות של 'משפחה'...והנה, הוכחה ניצחת ומוחצת לכך שכל כך הרבה רבים טובים ומיוחדים צורבא מרבנן יושבי על פרוג ואין בהם מתום, מלבדי, ל"ע, (אין אדם משים עצמו רשע) אין לאף אחד בקהילה.
שאיך לומד בעדינות, לא מגרד אותו, הן מבחינת עיצוב והן מבחינת איכות ותוכן, ובלי לדבר על סגנון כתיבה משופשף ומושלם (כמעט).זה בסך הכל מצטרף לנתוני סקר tgi וכמות החשיפה הנמוכה של 'בקהילה', העיתון שנקבר תחת ידיו האמונות של 'משפחה'...
לשתי הסיבות בשלהן אני מצטער שאין לי בקהילה בבית קוראים יהודה פולק ואליעזר גרינצוויג.שאיך לומד בעדינות, לא מגרד אותו, הן מבחינת עיצוב והן מבחינת איכות ותוכן, ובלי לדבר על סגנון כתיבה משופשף ומושלם (כמעט).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: