עז אוכלת ה כ ללמנהל האתר:
באמת יש לי צורך לדעת מה עז אוכלת...
יש לי אחת כזו בגינה ואין לי מושג מה להביא לה...
אז למי שמבין ויודע, אשמח למידע מה נותנים לעז לאכול, לחם? פירות וירקות? עלים?
לא ממשבלת"ק
עז אוכלת ה כ ל
מי מגדל אותה?אבל אסור לגדל בהמה דקה בארץ ישראל, בטח את יודעת..
ומה היא אכלה עד היום?
רבנן אסרו. בדורינו יש שחולקים על זה שאומרים שאם זה סגור וכו... בבית חלקיה למשל החרדים לא מגדלים בהמה דקה... לפי מה שידוע ליאבל אסור לגדל בהמה דקה בארץ ישראל, בטח את יודעת..
ומה היא אכלה עד היום?
ממש לאאההה
כנראה יש באיזור וזה לא חדש לכם.. אל תדאגו לה בכלל היא תסתדר, ונכנסת לכל מקום שיכולה לאכול.. היא גזלנית מספר 1
מה שהבעלים שלה הביאו לה...?!ומה היא אכלה עד היום?
היא פה כבר כמה ימים...העז, כשהיא תרגע, תתחיל לאכול כל מה שהיא רואה, תרכסם את כל העלים שהיא מגיעה עליהם ותאכל את הענפים שהיא מצליחה מכל העצים, היא תנסה לנגוס בכל בד שהיא רואה כולל סדינים תלויים ליבוש, ובכלל, כמו שכתבו למעלה, היא אוכלת הכל, ודי גורמת נזקים למי שלא נזהר.
ש בדורינו מי שיכול לחלוק על חכמים ז"ל ושו"ע?
בכל אופן מענין לשמוע מי ומי החולקים?
זה הסיבה שאסור לגדל אותה מפני ישוב א"יונכנסת לכל מקום שיכולה לאכול.. היא גזלנית מספר 1
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: